O tai smagu tada :] Reik tadu ka nors Editai šnibždeti.. :]
Sakiau Mildusiai, ale kad neklauso senės patarimo
Ir vis tiek kelia Frėjūškinos foto, kurios visiškai neatspindi jos charakterio
Iš foto galima manyt, kad Mildusia :> augina kažkokią "dievo karvytę"
Bet ohoho, kokia ta Frėja yr!
Žodžiais to nenusakysi
Na, daugmaž tokia, tik dar 10kart haskiškesnė

Na, daugmaž tokia, tik dar 10kart haskiškesnė

QUOTE(Mildusia :> @ 2013 01 11, 15:49)
Aj, kad neišeina jos to "creizo" gražiai nufotkinti..
Normalios foto gaunasi arba kai ji miega arba tiesiog sedi ir neiko neveikia.. ;D
Bandysiu gaudyti jos psiha.. ;D

Bandysiu gaudyti jos psiha.. ;D
Gal iš jūsų čia esančių yra kažkas pirkusios haskiuką iš veislynų ( jei taip konkrečiai kokio ) ir galite pasidalinti įspūdžiais, atsiliepimais. Būčiau dėkinga

Sveiki siauriniu sunu myletojai 
Gal Jums patiks musu suniukas samojedu veisles Dziugas
Kvieciu apziureti ir jeigu patiks atiduoti Jusu balsa.
http://www.facebook....4...e=1

Gal Jums patiks musu suniukas samojedu veisles Dziugas

Kvieciu apziureti ir jeigu patiks atiduoti Jusu balsa.
http://www.facebook....4...e=1
QUOTE(monikaa5 @ 2013 01 28, 21:55)
Gal iš jūsų čia esančių yra kažkas pirkusios haskiuką iš veislynų ( jei taip konkrečiai kokio ) ir galite pasidalinti įspūdžiais, atsiliepimais. Būčiau dėkinga 

aš taip pat ieškau iš kokio veislyno pirkti haskiuką

Milda
kaip gražiai augat
Labai saulėta ir šilta ta tavo Frėja. Man ji tokia "Apolliukė-tėveliukė"
noriu paniurkyti.
kaip gražiai augat

QUOTE(Mildusia :> @ 2013 01 24, 00:14)
Marijona,
Sveika ir dekui už sveikinimus, taip svajone buvo mano ryžavota haske
Dar truputis foto :

Sveika ir dekui už sveikinimus, taip svajone buvo mano ryžavota haske

Dar truputis foto :

Yra cia pirkusiu is LT veislynu ir ne vienas manau. Tiesiog kiekvienam savo...Mano asmeniskai pasirinkima leme sunu nuotraukos. Pamatai ir patinka.Arba ne.Tuomet bendraujat su veiseju ir laukiat vados...Jei rimtai domites per galva niekas neduos.....Nera taip kad uzsimaniau, nuejau kaip i Maxima ir nusipirkau, o tada nebezinau ka daryt su juo. Niekas kitas neatsakys ir nepatars geriau kaip veisejas....
Mildusia, su pagausejimu!
Mildusia, su pagausejimu!

ka manote apie Latvijos veislynus? yra kažkokių nepatikimų?

Na, šiaip nepatikimų yra tikriausiai visur.
Kažkoks nekonkretus-nevykęs klausimas.
Vėliau klausite - o ką manote apie Estijos veislynus? Norvegijos? Lenkijos? JAV?.....t.t.
Jeigu ieškote šuniuko, atkreipkite dėmesį, kad turėtų FCI pripažįstamus kilmės dokumentus. Pvz. Latvijoje yra nemažai "veislynų" registruotų tokioje organizacijoje, kurios išduodamų kilmės dokumentų nepripažįsta FCI. Beja, tokią organizaciją turime ir Lietuvoje.
Jeigu tikitės viešos nuomonės apie kitus veislynus, turėčiau pastebėti, kad tai būtų tiesiog neetiška. Bet koks teigiamos arba neigiamos nuomonės išsakymas viešai atrodys kaip draugų pagyrimas ir konkurentų kritikavimas.
Bet tai - netiesa. Tarkim tai, kas man nepatinka, daug kam gali labai patikti. Ir atvirkščiai. Todėl tai nereiškia, kad tas ar anas veislynas yra nepatikimas arba labai puikus. Tiesiog visi turime skirtingą skonį bei mylimą tipą. Todėl nuomonės apie vienus ar kitus veislynus gali išsiskirti, nežiūrint į tai, kad tiek vieni, tiek kiti veisia kokybiškus šunis, atitinkančius FCI veislės standartą.
Apsižvalgykite aplink (jeigu ieškote netoliese) yra nemažai išties gerų, atsakingų veislynų. Pasižiūrinėkite nuotraukas, pasiekimus, sveikatos tyrimų rezultatus, pabendraukite tiesiogiai su vienais ar kitais veisėjais, su žmonėmis pirkusiais iš jų šuniukus ir išsirinkite sau naują šeimos narį, pagal savo skonį bei poreikius.
Kažkoks nekonkretus-nevykęs klausimas.
Vėliau klausite - o ką manote apie Estijos veislynus? Norvegijos? Lenkijos? JAV?.....t.t.
Jeigu ieškote šuniuko, atkreipkite dėmesį, kad turėtų FCI pripažįstamus kilmės dokumentus. Pvz. Latvijoje yra nemažai "veislynų" registruotų tokioje organizacijoje, kurios išduodamų kilmės dokumentų nepripažįsta FCI. Beja, tokią organizaciją turime ir Lietuvoje.
Jeigu tikitės viešos nuomonės apie kitus veislynus, turėčiau pastebėti, kad tai būtų tiesiog neetiška. Bet koks teigiamos arba neigiamos nuomonės išsakymas viešai atrodys kaip draugų pagyrimas ir konkurentų kritikavimas.
Bet tai - netiesa. Tarkim tai, kas man nepatinka, daug kam gali labai patikti. Ir atvirkščiai. Todėl tai nereiškia, kad tas ar anas veislynas yra nepatikimas arba labai puikus. Tiesiog visi turime skirtingą skonį bei mylimą tipą. Todėl nuomonės apie vienus ar kitus veislynus gali išsiskirti, nežiūrint į tai, kad tiek vieni, tiek kiti veisia kokybiškus šunis, atitinkančius FCI veislės standartą.
Apsižvalgykite aplink (jeigu ieškote netoliese) yra nemažai išties gerų, atsakingų veislynų. Pasižiūrinėkite nuotraukas, pasiekimus, sveikatos tyrimų rezultatus, pabendraukite tiesiogiai su vienais ar kitais veisėjais, su žmonėmis pirkusiais iš jų šuniukus ir išsirinkite sau naują šeimos narį, pagal savo skonį bei poreikius.
QUOTE(Danbo @ 2013 02 06, 14:55)
QUOTE(Velnio malūnas @ 2013 02 05, 10:46)
Milda
kaip gražiai augat
Labai saulėta ir šilta ta tavo Frėja. Man ji tokia "Apolliukė-tėveliukė"
noriu paniurkyti.
kaip gražiai augat

Ingrida,
Dekui.. :> Jo ji tikras vijurkas :> Labai ryškaus charakterio, nežinau ar iš mamos ar iš tecio paveldejo charakteri, bet iš išvaizdos tai ji tetuko kopija :> Kartais taip akytes primerkia, kad atrodo jog Apollo žiuri..;D Ir stambi tokia, na kresna tokia.. :> žiuresim kaip cia toliau augsim :>
O tikiuosi pavyks kada paniurkyti, planuojam į paroda kokia nuvykti, gal pavyks susitikti :>
Sniegiukas, dekui už sveikinimus :>