Įkraunama...
Įkraunama...

Sibiro haskiai

Mildusia esu Jums be galo dekinga, labai labai labai!!!! Labai i daug klausimu atsakete, aisku dar gali buti, kad klausiu kai ko blush2.gif , nes nors ir ne mano, noriu, kad suniuku gerai pasirupintu. Va begsiu tuoj pat pas anyta ir papasakosiu ka suzinojau 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu negaliu neįsikišt - kažkas minėjo, kad Lietuvoje yra sportinių sibiro haskių. Kiek? DU? Trys? Aš nekalbu apie Bliujus, kurie per daugelį metų jau pradėjo daryti selekciją ir atrinkinėti tuos huskius, kurie sportui yra geriausi savame krašte (va juos sportiniais jau galėčiau pavadinti). O kiti - dvi kalytės pas Arną ir Karaškų Luna? Visi kiti - tiesiog sportuojantys haskiai. O sportuojantis haskis tikrai nėra sportinis haskis.
Lietuvaičiams gražu butuose auginti pukuotuką, o dar jei akutės židros, mmm smile.gif))
Atsakyti
Sveikos, merginos,
Labai seniai domiuosi sia veisle ir svajoju apie suniuka. Kazkada pasiskaicius apsigalvojau, nes gyvenome 1kamb bute, o dabar gyvename galima sakyti namuke su nedaug zemes. Per ta laika isigyjau du katinus, bet noras tureti haski nedingo. Vaikas jau ugtelejes, tad baigiu ikalbeti vyra suniui. Zinau, kd reikes eiti, begti su juo nemazai laiko. Taciau gyvename beveik kaime, o aplink daug misku, parku, tad nepergyvenu, vedzioti bus kur. Noriu paklausti is auginanciu patirties. Ar is tiesu jie nedresuojami, nevaldomi? Paleidus nuo pavadzio jau neprisisauksi? Gal galite parekomenduoti veislynu is kuriu butu verta pirkti? Nes mane domina suva tik su dokumentais.
Atsakyti
Prie Gariūnų rastas haskis, šlubčioja, be čipo, apie metų amžiaus..

user posted image

Fb - Paulius Želvys
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2013 01 11, 20:12)
Mildusia esu Jums be galo dekinga, labai labai labai!!!! Labai i daug klausimu atsakete, aisku dar gali buti, kad klausiu kai ko  blush2.gif  , nes nors ir ne mano, noriu, kad suniuku gerai pasirupintu. Va begsiu tuoj pat pas anyta ir papasakosiu ka suzinojau  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Paprasiau patarimu, pagalbos, tai noriu parodyti, kas pas mus auga mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurosoma: 17 sausio 2013 - 13:25
Sumažinkit foto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -čiobrelis-: 17 sausio 2013 - 13:19
QUOTE(-čiobrelis- @ 2013 01 17, 14:19)
Sumažinkit foto  smile.gif

Nemaniau, kad bus tokia didele nuotrauka blink.gif Is karto begau mazinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2013 01 17, 14:26)
Nemaniau, kad bus tokia didele nuotrauka  blink.gif Is karto begau mazinti  blush2.gif

Koks grožis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2013 01 17, 14:18)
Paprasiau patarimu, pagalbos, tai noriu parodyti, kas pas mus auga  mirksiukas.gif

Nugis mielybe :> Ir stazdanota nosis wub.gif
Sekmes augant ir brestant :> O Jums kaip kartais ir sau paciai linkiu kantrybes ir dar daugiau kantrybes.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2013 01 14, 15:01)
Sveikos, merginos,
Labai seniai domiuosi sia veisle ir svajoju apie suniuka. Kazkada pasiskaicius apsigalvojau, nes gyvenome 1kamb bute, o dabar gyvename galima sakyti namuke su nedaug zemes. Per ta laika isigyjau du katinus, bet noras tureti haski nedingo. Vaikas jau ugtelejes, tad baigiu ikalbeti vyra suniui. Zinau, kd reikes eiti, begti su juo nemazai laiko. Taciau gyvename beveik kaime, o aplink daug misku, parku, tad nepergyvenu, vedzioti bus kur. Noriu paklausti is auginanciu patirties. Ar is tiesu jie nedresuojami, nevaldomi? Paleidus nuo pavadzio jau neprisisauksi? Gal galite parekomenduoti veislynu is kuriu butu verta pirkti? Nes mane domina suva tik su dokumentais.

Sveiki,
mes gyvename visai kaime, šalia yra ir laukų, ir miškų. Iš pradžių vaikščiojome po tuos laukus,kad apsiprastų ir apsiuostytų teritorije. Paskui pradėjau paleidinėti ir apmirusia širdimi laukti grįš ar ne. Pirma kartą kai dingo miške 20-čiai min - išsigandau, bet grįžto biggrin.gif. Dabar Cypai jau penki metai ir ji sugrįžta laukuose pas mane be jokių problemų, ko negaliu pasakyti apie kiemterjerų veislės Čyzą, iš kurio ir buvo tikimasi, kad jis haskei "proto įkrės"...
BET kai rudenį rujojo mergina ir gerbėjas nelaiku pasimaišė - tada jau joks "proto balsas" nebegaliojo sad.gif po paros susiradom jaunamartę kaimyniniam kaime.
Iš patirties galiu pasakyti, kad haskiai yra be galo protingi šunys. Tik va kantrybės su jais reikia auksinės. KAS labai svarbu - iš pat pirmos dienos paaiškinti kas namuose šefas biggrin.gif Galiu viena pasakyti - Cypa į namus pateko absoliučiai atsitiktinai ir neplanuotai, bet be jos gyvenimas būtų pilkas ax.gif
O jums galiu tik viena patarti. Jei netingit vaikščioti ar bėgioti, jei laiko leidimas lauke jums nėra kančia ar priverstinumas - haskis kaip tik tai ko reikia. Bet kokį šunį reikės auklėti, juom rūpintis, su juom užsiiminėti. Kadangi jūs jau turite katinus, jie labai greitai mažam šuniukui parodys kur jo vieta ir didelė tikimybė, kad problemų dėl sugyvenimo neturėsite. Tik nesitikėkite,kad haskis saugos namus ir turtą. Va to tai tikrai nebus. biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Mildusia :> @ 2013 01 17, 14:49)
Nugis mielybe :> Ir stazdanota nosis  wub.gif
Sekmes augant ir brestant :> O Jums kaip kartais ir sau paciai linkiu kantrybes ir dar daugiau kantrybes.. biggrin.gif

MILDUSIA! Sveikinu pagaliau sulaukus savo HASKIO, tiksliau haskes. Ir dar ryžavotos merginos wub.gif
Jei turėjai kantrybės tris metus laukti savo šuns, tikrai jos užteks ir auginant.
Atsakyti
Marijona,
Sveika ir dekui už sveikinimus, taip svajone buvo mano ryžavota haske biggrin.gif
Oj kaip senokai nesimatem.. :] Bandysim atlekti į treniruotes su mazge mano, kad pamatytu kas jos laukia ateity.. ;D O Jus dar lankotes su Cypa? Pamenu nelabai ji buvo megeja kinkytis... biggrin.gif

Dar truputis foto :

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mildusia :>: 23 sausio 2013 - 22:15
QUOTE(Mildusia :> @ 2013 01 23, 23:14)
Marijona,
Sveika ir dekui už sveikinimus, taip svajone buvo mano ryžavota haske biggrin.gif
Oj kaip senokai nesimatem.. :] Bandysim atlekti į treniruotes su mazge mano, kad pamatytu kas jos laukia ateity.. ;D O Jus dar lankotes su Cypa? Pamenu nelabai ji buvo megeja kinkytis... biggrin.gif

Nieko nepasikeite pas mus - nesikinkom ir jau nebesikinkysim smile.gif Bet i haskiu tusa Vilniuje mielai atvaziuotume. Kai dabar tooooks haskishkas oras, tai mergina prie visu gyventoju zaisti lenda.
Atsakyti