QUOTE(Flos @ 2011 06 30, 21:08)
viskas įdomu tad turiu daug klausimų
Oh kiek klausimų.
1. Bourjois pravedimas pats geriausias kokį esu turėjusi.

Plunksnelė kaip teptukas, tas man labai labai patiko. Nenubėga. Bet jau baigiasi, tad galvoju pirkti Hauschka pravedimą. Gal kas bandėt, ar plunksnelė kieta, ar kaip teptukas?
2. Hauschka šešėliai nelabai gerai laiko... Gan greitai subėga į raukšles, ypač jei karšta. Esu girdėjusi, kad su šešėlių pagrindu laikosi visai gerai, bet tokio neturiu. Neseniai atradau, kad tą tamsiausią spalvą galima naudoti antakiams.

Volume tušas patiko labiau nei Benecos, nes padažo gražiau, nesulipina blakstienų, nepritepa per daug košės, blakstienos atrodo natūraliai paryškintos. Minusas, kad iš karto nubėga, užtenka vos apsiašaroti... Ir šiaip lėliškų blakstienų tikrai nepadaro, nebent gal jei teptum daug sluoksnių ko aš nemėgstu...
3. Suki spalvos matinės, visai gražios, bet neilgai laikosi. Ryškumas panašiai toks ir yra, ant lūpų gal šiek tiek labiau prigesintas. Nepatinka, kad su teptuku tenka daug sluoksnių tepti kol norimą efektą išgauni. Dažai tepasi lengvai, o balzamo praktiškai neįmanoma užtepti... Gal vėliau suminkštės. Ir šiaip nemanau, kad verti savo tikros kainos (pirkau ebay pigiau grybo). Ant skruostų nebandžiau, kažkaip keista atrodo blizgį tepti... Bijau, kad kimšti gali.
4. Normalizing aliejus tikrai superinis. Naudojau jį kasdien nuo lapkričio galo iki balandžio galo, sunaudojau beveik visą buteliuką, o po to nusipirkau melisų kremą, tai taip ir paliko jis stovėti, nes praktiškai nebereikia. Susitvarkė odos riebumas.
5. Suki šviesinantis kremas skirtas dėmelėms balinti, veido odos spalvai atstatyti. Atsiliepimų dar nepasakysiu, nes tik šiandien jį gavau, bet labai tikiuosi stebuklų.
6. Tas Khadi mišinys šiaip skirtas plaukams dažyti (chna/amla). Tai tą ir bandžiau, spalva užrašyta turėtų būti "dark brown", bet gavosi ryyyškus raudonas atspalvis, tai į likutį pripyliau shikakai miltelių ir palikau galvai plauti. Gal kokį atspalvį priduos.
7. Riešutų miltelius dedu kai dažau plaukus į chna dažus, kad pridėtų rudumo. Su ruda chna dar nieko nedariau... Todėl ir klausiau tavęs apie tą plaukų balzamą.

Bet pirkau irgi dažymui... Shikakai naudoju galvai plauti, bet antrą kartą turbūt nepirkčiau, nes negaliu pakęsti tų miltelių kvapo kai beriant į kvėpavimo takus patenka ir dušas galvą plaunant kaip po karo atrodo (čia tokia ta žolių "dalia", bet plaukus dažai kartą per mėnesį, o galvą plauti ir po to šveisti dušą dažniau tektų). Šiaip iš pradžių buvo keista, kad žolės gali taip gerai galvą išplauti, maniau visgi prireiks perplauti šampūnu, bet tikrai nereikia. Savo darbą atlieka gerai, tikiu, kad ir plaukams sveika.
8. Aliejiniai kvepaliukai tie rožės formos buteliuke dovanoti, kažkokie rusiški, bandžiau rasti daugiau info, nepavyko. O kiti tepami pirkti Maroke, a le pačiulių, nu žiauriai skaniai kvepia. Stengiuosi itin taupiai naudoti, nenoriu, kad baigtųsi.
Nagus anksčiau lakuodavau, dabar turbūt jau kokie metai laiko kaip nesu lakavusi, todėl visus senus išmečiau... Planuoju pabandymui pirkti Benecos arba Elysambre.
Pačiulių EA pirkau prisiskaičiusi, kaip skaniai plaukai kvepia nuo jo, bet kai gavau... Išsižiojau.

Kažkoks kartus.

Gal kokių KN ir skaniai kvepia, bet AZ visai ne.
QUOTE(Placebo. @ 2011 06 30, 21:22)
Va kaip greitai

fainas kašikiukas
na ką aš galiu pasakyt... pavydukas

(dr.Hauschkos šešėlių, dvispalvio bronzanto, JMO plaukų priemonių...

)
Jooo... Greitai, nes jau ir šiaip pati planavau dėti.

Ačiū.
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2011 06 30, 21:26)
Kaip tau Argital prausiklis su moliu ir fitino rūgštimi?
Patinka. Reikėjo tokio "paprasto" kasdienio prausiklio, gerai putojančio, švelniai plaunančio. Bet šiaip jokių stebuklų jis nedaro, gal reikėtų ilgiau ant veido palaikyti, nes aš iškart nuplaunu.
QUOTE(Redgrape @ 2011 06 30, 23:05)
Micefee, šaunus krepšelis

Norėčiau atsiliepimų apie Argital scrubą, JMO toniką ir Biotrum intymkę.
Scrub'as labai patinka - švelniai šveičia, po jo oda minkšta, atsinaujinusi palieka. JMO toniką dar tik kelis kartus bandžiau, kvepia skaniai rožėmis kaip rožių hidrolatas, toks jausmas, kad neblogai patonizuoja odą. Bioturm intymkė putų pavidalo, tad tas man labai keista, nes buvau įpratusi prie skystų. Ji visiškai bekvapė, tas irgi keista.

Ilgai naudojasi, naudoju jau pusę metų (nuo sausio). Kai baigsis, jau turiu nusižiūrėjusi kitą - Argital (turėjau mėginuką tai laaabai patiko, tokia šaldanti mėtinė gaivi).
Papildyta:
QUOTE(Peach18 @ 2011 06 30, 23:34)
Micefee, kaip tau JMO plaukų priežiūros priemonės ir Hauschka seselių paletė?
JMO šampūnas ir detangleris labai patinka. Šampūnas gerai putoja, išplauna aliejines kaukes. Detangleris fainas kaip lengvas nuplaunamas kondicionierius, ypatingai drėkina jei nenuplauni. Neapsunkina, nesulipdo plaukų. "Shine on" man nedaro jokio efekto... Nesuprantu jo poveikio savo plaukams.

Pomada kiek per sunki, reikia nepadauginti, plaukai vis tiek šiaušiasi... Modeliavimui nebandžiau, nelabai modeliuoju... Iš JMO plaukų priežiūros priemonių dar noriu aliejuko, purškiamos priemonės, kuri skatina plaukų augimą (šiuos jau buvau užsisakiusi, bet po to atšaukiau) ir acto plaukams skalauti. O laukiu parkeliaujant zinc/sage šampūno. Gal šis mano jautriai galvos odai dar labiau tiks.
O apie Hauschka šešėlius atsakiau į Flos klausimą nr. 2.