QUOTE(Satura @ 2011 07 01, 13:36)
ir aš žiūriu į įkypą šepetėlį

Ir į kabukį
matau, pačiulė nepatinka

Man iš pradžių ji atsiduodavo drėgme, užsistovėjimu, pelėsiais. Bet pastovėjo spintoje ir dabar taip gaivumu kvepia

Taip kad pasilaikykit, tegu pastovi - gal persimainys nosys
O kam kabukį naudosi? Skaičiau, kad akims jis laaabai didelis.
Kad jau ir taip jos pas mane stovi turbūt apie pusę metų, tas kvapas ne tai kad žemės kažkoks, bet labai kartus... Primena kažkokius vaistus kai vaikystėj sutrintus duodavo gerti.
QUOTE(Galadrielė @ 2011 07 01, 14:13)
1. Micefee, ar gali pakomentuoti savo turimų šešėlių pliusus, minusus? Kurie labiausiai patinka, geriausiai dengiasi ir laikosi? Manhattan, L'Oreal, Maybelline, Isadora?
2. Kam naudoji sietos vandenį ir ką jis daro?
3. Kas per The Organic Pharmacy "Manuka" kremas? Kur pirkai? Koks poveikis?
4. Kur gavai Madaros ir Argital kremų mėginėlius?
1. Ai, iš tų turimų Manhattan, L'Oreal, Maybelline, Isadora man visi vienodi dengimosi ir laikymosi prasme. Laikosi ilgiau nei Hauschkos, tik norint sodriau padengti tenka ilgiau pavargti. Anksčiau pirkdama šešėlius žiūrėjau ne į jų kokybę, o į spalvą.

Šiaip iš tų pigesnių nenatūralių labiausiai patiko Artdeco, turėjau savo mėgstamiausią spalvą, bet kažkodėl sumąstė išimti ją iš apyvartos.
2. Sieros vandenį gamina vaistinės, skirtas spuogams.
3. Manuka kremą pirkau pabandymui. Va toks:
http://www.theorgani...nuka_face_cream Pirkau ebay likutį pabandymui. Nieko stebuklingo... Visos pilnos pakuotės turbūt nenorėčiau. Esu pirkusi šios firmos kremą veidui ir paakiams mamai, vis dar naudoja, sakė normalus. Žodžiu, kremas kaip kremas. Kažkodėl brangi ta jų kosmetika.
4. Madaros "Sun Flower" ir "Moon Flower" mėginukus užsisakiau pirkdama lovelula. Moon flower labiau patiko ir mano odos atspalviui labiau tiko, tai šis vis dar mėtosi... Gal kai įdegsiu susinaudos. O Argital rožių kremo mėginuką gavau iš Elytės, žadėjau mamai atiduoti, nes man greičiausiai nelabai tiks, bet pasilikau žiemai.