Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinės turtai

paskutinysis krepšiukas tikrai kuklutis, nežinočiau kaip ir beišsiverst su tokiu biggrin.gif ,
bet gal savininkei pakanka smile.gif

Ar gerai laikosi per dieną DKNY kvepalai?
Atsakyti
QUOTE(Climent @ 2011 08 01, 17:47)
Kas per purškalas plaukams iš got2be ? Ar patinka? g.gif
Ar prie dekoratyvinės dešinėj viršuj šviesūs šešėliai čia - bourjois ? Kokie atsiliepimai ?
mirksiukas.gif

Tas purškalas,kad plaukus apsaugotų nuo karsčio,nes kartais tiesinu. smile.gif
Tiesa pasakius nepatinka jis man,dar nemažai mokėjau kiek pamenu.Mano plaukai stori ir pasišiaušę,jeigu juo išsipurškiu ir poto ištiesinu,jie dar labiau išsipučia ir pasišiaušia doh.gif Todėl stovi jau kokius metus,retai kada purškiu
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2011 08 01, 18:49)
nereik plaukų balzamo/kaukės?  g.gif
iš kur Spar servetėlės?

labai labai kuklus krepšelis. Per kuklus  biggrin.gif

Ne,aš neperku nei veido kaukių,nei plaukų,nes viską gaminuosi pati iš aliejų.Dar turiu alyvuogių ir linų sėmenų,tik jų čia nedėjau,nes didelės pakuotės smile.gif O Spar servėtėlės iš parduotuvės biggrin.gif kol Airijoj gyvenau pirkausi ir dar likę šiek tiek unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(SaiMita @ 2011 08 01, 18:52)
tikrai,kad skrumnokas  ax.gif

ir man labai įdomu kaip išsiverčiat be plaukų balzamo  ax.gif
kuom prausiat veidą, palepinat? kaukių nenaudojat?

Plaukų balzamo nebuvo iš šitos serijos šampūno,o ir nereikia čia jo,nes plaukus išplovus tokie glotni ir švelnūs būna. Praeitą naudojau iš Dove,tai su balzamu,kurį vos subaigiau doh.gif
Veidą prausiu muilais Linea,arba pirkus Akropolį muilų parduotuvėj muiliuką iš ramunėlių.Labai geras jis thumbup.gif tik nedėjau,nes baigiasi smile.gif
Apie kaukes rašiau... gaminuosi pati iš aliejų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Estela_ @ 2011 08 01, 19:16)
paskutinysis krepšiukas tikrai kuklutis, nežinočiau kaip ir beišsiverst su tokiu  biggrin.gif ,
bet gal savininkei pakanka  smile.gif

Ar gerai laikosi per dieną DKNY kvepalai?

Ankščiau turėjau daugiau,bet irgi buvo pusę nenaudojamų,išėjo iš galiojimo ir išmečiau,dabar naudoju kas būtiniausia pagrinde.... biggrin.gif
O kvepalai tikrai ilgai laikosi. Jeigu ant rūbo išpurški ar netyčia pataikai,tai bent kokias kelias dienas tas kvapas jaučiasi kažkiek.Tokie gaivūs smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuk-as(r): 01 rugpjūčio 2011 - 18:44
ievuk-as® kaip jums maybeline falses tusas? smile.gif
Atsakyti
ievuk-as , jūs turbūt labai graži, nes jums visko labai minimaliai reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 08 01, 22:21)
ievuk-as® kaip jums maybeline falses tusas? smile.gif

Tusas vienas is mylimiausiu. Turejau dar is Oriflame toki tamsiai melynos spalvos,baigesi. Tai va,jie du labai geri smile.gif
Mano blakstienos gana ilgos,tik nera ryskios,o sitas tusas ne kiek ilgina kiek apimties duoda,graziai padazo. smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2011 08 01, 22:24)
ievuk-as , jūs turbūt labai graži, nes jums visko labai minimaliai reikia  smile.gif

Oj ne... patikekit lotuliukas.gif Veido oda tik dabar ir bandau gaivint nenaudodama daug visokio brudo,nes kai buvau paaugle,labai maliavojausi veida,to pasekoje turiu negrazia veido oda smile.gif Stengiuosi pirktis naturalesnes priemones,bet kad jie velniai brangus,kol pati nedirbu doh.gif o visokios chemijos stengiuosi vengti.Dazniausiai su veido kremu ir balzamu,maskuokliu + blakstienu tusu bunu smile.gif
Voku visai nesidazau g.gif net nezinau kodel biggrin.gif matyt nezinau kokia proga dazytis,nes juk viduri dienos keistai atrodysiu su seseliais unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuk-as(r): 01 rugpjūčio 2011 - 22:50
Ievuk-as® minimalus krepsiukas, bet jei jum tiek uztenka, tai as net beveik pavydziu jum biggrin.gif
Kaip Garnier tas zalias kuno losjonas? planuoju ji butent pirkt
kaip E45 kremass ? as turiu losjona.. kazin kremas riebesnis? veidui naudojat?
Atsakyti
ievuk-as® - aš irgi norėčiau tokį kiekį priemonių turėti, bet vis tas noras kažką naujo išbandyti... schmoll.gif
Kaip jums Nivea kremas veidui? Aš tokį nusipirkau jau kažkelintą kartą, bet šią vasarą kažko jis man ne itin tinka.. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, esu jau senokai cia uzsiregistravusi, bet tik dabar uzmaciau tokia idomia tema smile.gif labai man idomu ka turite savo kosmetinese, mano kosmetine nera labai didele, bet ten yra visko ko man gali prireikti wub.gif blush2.gif

p.s atsiprasau kad nuorods, nes bandziau ikelti foto o jos siaubingai dideles ir nemoku sumazinti blush2.gif

dekoratyvine

http://www.part.lt/p...0d318c0e382.jpg

kunui

http://www.part.lt/p...67c70e28445.jpg

plaukams

http://www.part.lt/i...80b7025e854.jpg

nagams

http://www.part.lt/p...b2d7bd8a386.jpg

kvepalai

http://www.part.lt/p...82d78d1d321.jpg

Atsakyti
QUOTE(marsule @ 2011 08 02, 11:02)

Nelabai įžiūriu, bet norėčiau atsiliepimų apie Iwostin kremą ir Biodermos produktus ax.gif
Atsakyti
Labai nekokios nuotraukos, dekoratyvinę vos eina įžiūrėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 08 02, 11:23)
Labai nekokios nuotraukos, dekoratyvinę vos eina įžiūrėt  ax.gif

Atsidarius nuorodą dar kartą spustelkit ant foto, pasididina iki begalybės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Austuja @ 2011 08 02, 10:22)
Nelabai įžiūriu, bet norėčiau atsiliepimų apie Iwostin kremą ir Biodermos produktus ax.gif

Jau antrus metus naudoju Iwostin Rich cream, siaip jis skirtas veidui, bet tepu visa kuna, labai gerai drekina, riebus. ax.gif Bioderma valomasis vendenelis, labai gerai nuvalo makiaza, kvapas labai svelnus, nedirgina odos, mano oda prie jautresniu, tai labai tinka thumbup.gif Esu ju daug isbandziusi, nuo pigiausiu iki brangiausiu, bet sitas vienas mylimiausiu blush2.gif
Atsakyti