QUOTE(Climent @ 2011 08 01, 17:47)
Kas per purškalas plaukams iš got2be ? Ar patinka?
Ar prie dekoratyvinės dešinėj viršuj šviesūs šešėliai čia - bourjois ? Kokie atsiliepimai ?
Tas purškalas,kad plaukus apsaugotų nuo karsčio,nes kartais tiesinu.
Tiesa pasakius nepatinka jis man,dar nemažai mokėjau kiek pamenu.Mano plaukai stori ir pasišiaušę,jeigu juo išsipurškiu ir poto ištiesinu,jie dar labiau išsipučia ir pasišiaušia

Todėl stovi jau kokius metus,retai kada purškiu
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2011 08 01, 18:49)
nereik plaukų balzamo/kaukės?
iš kur Spar servetėlės?
labai labai kuklus krepšelis. Per kuklus
Ne,aš neperku nei veido kaukių,nei plaukų,nes viską gaminuosi pati iš aliejų.Dar turiu alyvuogių ir linų sėmenų,tik jų čia nedėjau,nes didelės pakuotės

O Spar servėtėlės iš parduotuvės

kol Airijoj gyvenau pirkausi ir dar likę šiek tiek
Papildyta:
QUOTE(SaiMita @ 2011 08 01, 18:52)
tikrai,kad skrumnokas
ir man labai įdomu kaip išsiverčiat be plaukų balzamo
kuom prausiat veidą, palepinat? kaukių nenaudojat?
Plaukų balzamo nebuvo iš šitos serijos šampūno,o ir nereikia čia jo,nes plaukus išplovus tokie glotni ir švelnūs būna. Praeitą naudojau iš Dove,tai su balzamu,kurį vos subaigiau
Veidą prausiu muilais Linea,arba pirkus Akropolį muilų parduotuvėj muiliuką iš ramunėlių.Labai geras jis

tik nedėjau,nes baigiasi
Apie kaukes rašiau... gaminuosi pati iš aliejų
Papildyta:
QUOTE(Estela_ @ 2011 08 01, 19:16)
paskutinysis krepšiukas tikrai kuklutis, nežinočiau kaip ir beišsiverst su tokiu

,
bet gal savininkei pakanka
Ar gerai laikosi per dieną DKNY kvepalai?
Ankščiau turėjau daugiau,bet irgi buvo pusę nenaudojamų,išėjo iš galiojimo ir išmečiau,dabar naudoju kas būtiniausia pagrinde....
O kvepalai tikrai ilgai laikosi. Jeigu ant rūbo išpurški ar netyčia pataikai,tai bent kokias kelias dienas tas kvapas jaučiasi kažkiek.Tokie gaivūs