Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinės turtai

No_Angel*,

-Kokie tavo plaukai? Kam naudoji Got2be tą styling želę? kokie atsiliepimai?
-Kas ten per Malibu priemonė? kokie atsiliepimai?

Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 08 02, 14:23)

Kaip jums Loreal blakstienų serumas (ar kaip jis ten vadinasi)..?  smile.gif
Fainas krepšiukas. Nei labai daug, nei per mažai  ax.gif

Tikriausiai atstatomasis blakstienų serumas, bent jau iš vokiečių kalbos pavadinimą taip išverčiau biggrin.gif
Nežinau net kaip jis,kažkokio efekto nepastebėjau, nors ir teplioju nereguliariai doh.gif
Dabar pasidėjau vonioj ir pasitepu rytais po visų prausimųsi ir kremų procedūrų, tai spėja nudžiūt kol dažausi.
Pati tokio daikto nepirkčiau, blakstienom kolkas nesiskundžiu, jos gražios ir ilgos ir taip pas mane lotuliukas.gif O šį daikčiuką gavau dovanų, kai prenumeravau kažkokį žurnalą.

Ačiū 4u.gif
NA šiuo metu dar ne visas krepšelis - laukia keleto daiktelių papildymas - Suhada rankų kremas ir dušo žele, EcoTools šepetėlių rinkinukas, dar reikia plaukų lako, pudros biggrin.gif
Atsakyti
No_Angel*
kaip tas ekolokiškas lyg tais kremas kur lietuviškas apvaloje nedidukėje dežutėje? su koriais ar kažkuo ten biggrin.gif kam naudoji? ar vertas dėmesio? kaip kvapas?
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2011 08 02, 14:13)

Reikia atsiliepimų apie Iwostin seriją 4u.gif kiek matau ten tonikas, kremas ir dar kažkas? unsure.gif Turbūt probleminė oda? g.gif Ir kaip Rasos priemonė? (neįžiūriu ar ten prausiklis ar kažkas) blush2.gif
Atsakyti

Kur kvepalai...? lens.gif Nematau nei vieno buteliuko kvepalų... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Climent @ 2011 08 02, 14:30)
-Domina bed head šampūnas(?),kokiems jis plaukučiams?  smile.gif
-ar verta pirkti adidas dezodorantą ? biggrin.gif Kaip jis jums ?
-kaip apsikritai essence šepetėliai ?
-kaip essence lūpų dažai ?

- Bed Head šampūnas rašo,kad suteikia apimtį ir apsaugo dažytų plaukų spalvą,tinka kasdieniniam naudojimui. Šiaip naudojant su kauke ir kondicionieriumi tai plaukai normaliai visai atrodo, švelnūs, pasipūtę, lengvai šukuojasi, skaniai kvepia biggrin.gif Patinka jis man thumbup.gif o tuo labiau kai 750 ml gavau uz 38 lt, tai iš viso super ax.gif

- Adidas nusipirkau pabandyti, nes ir SM daug gerų atsiliepimų prisiskaičiau, ir mama, ir sesė pastoviai naudoja ir labai patenkintos. O man jis nepatiko, nesulaiko prakaitavimo visiškai,o ir prakaito kvapas greitai "išlenda" doh.gif Rexona man tikrai geresnis, jį ir naudoju dabar, Adidas subaigsiu rudenį g.gif

- Essence šepetėliai vidutiniški šiaip - pudros ir skaistalų labai švelnūs, minkštučiai, nors naudoju tik retkarčiais shimeriukiui, skaistalams arba kompaktinei pudrai. Kabuki šepetukas retkarčiais naudojamas mineralinei pudrai, bet jis labai jau kietas doh.gif O akių pravedimo - tas didesnis kartais naudojamas akių geliniui pravedimui iš Metalics šešėlių paletės, o mažas stovi be darbo dabar biggrin.gif

- Essence lūpų dažus negaliu palygint su kitais, nes šiaip lūpdažių nenaudoju, renkuosi blizgius, šiuos nusipirkau pabandymui, tas šviesus labai sausina lūpas ir spalva tragiška gaunas doh.gif , o rožinis tamsesnis šiek tiek drėgnesnis, spalvos ant lūpų nesimato tik blizgesys šioks toks. Žodžiu, nerekomenduočiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2011 08 02, 13:01)
marsule, labai noriu suzinoti jusu nuomone apie kerastase firmos produktus. kokie jusu plaukai? ir jeigu iseina palyginkite su loreal profesional linijom. gal siaiip is savo patirties kokiu geru produktu plaukams esat atradus?

mano plaukai sviesus, ilgi, ir ju labai daug rolleyes.gif man kerastases kaukes patinka labai, sausiems plaukams as naudojau nutritive , nuotraukoje yra kerastases kremas toms kurios lyginasi plaukucius, apsaugantis nuo karscio, siaip sampunas man labiau loreal profesional prie sirdies, labai patinka pilkintojas lorealio, labai graziai nubalina, o kaukes, serumai kerastases. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2011 08 02, 14:34)
No_Angel*,

-Kokie tavo plaukai? Kam naudoji Got2be tą styling želę? kokie atsiliepimai?
-Kas ten per Malibu priemonė? kokie atsiliepimai?

-Plaukai dažyti juodi banguojasi pasipūtę doh.gif Got2b purškiamas skystis plaukų tiesinimui, kadangi tiesinu beveik kasdien, tai bandau naudot kažkokią apsaugą, nežinau ar realiai ką padeda, bet pati geriau jaučiuosi biggrin.gif
Šiaip perku jau antrą kartą, bet nežinau ar patinka, ar ne. Gal skystis šiek tiek mažiau apsunkina plaukus nei koks tiesinimo kremas g.gif Nors realiais ir su kremais ir su šiuo skysčiu rezultatas tas pats gaunas. O pirkau jį dėl to,kad buvo akcija - už pusę kainos biggrin.gif
- Malibu atsparus vandeniui purškiamas aliejus SPF15. Bandžiau tik kartą pajūry, nors saulė ir buvo, bet nei įdegiau nei nudegiau doh.gif Atsiliepimų neturiu daugiau cool.gif
Atsakyti

kaip UMA maskuokliu paletė? Žiūriu, daug išnaudota.. ax.gif
aš kažkada turėjau, tai didesnio niekalo nesu mačius... ax.gif ax.gif skrido į šiukšliadėžę iškart biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Climent @ 2011 08 02, 13:19)
Ten dešinėj pusėj rudas buteliukas čia kremukas su kanapėm soliariumui ? Kaip jis jums? Jei ne paslaptis- kiek mokėjot?
Man irgi Iwostin  thumbup.gif Pati ir kiek išbandžius esu, kol neatradau šito smile.gif

taip, ten kremukas soliariumui Emerald Bay Choco latte love, sitas be kanapiu, siaip nesenai pradejau ji naudoti, tik kokius 4 kartus tepiausi, bet tikrai geriau ir graziau idega kunas, kvapas kazkiek primena kokosus man g.gif nesausina odos, nepersti poto, nors kaip minejau esu jautrios odos, kainavo apie 50lt, siunciausi is uk ten pigiau, cia apie 70lt, maciau internete. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2011 08 02, 14:47)
No_Angel*
kaip tas ekolokiškas lyg tais kremas kur lietuviškas apvaloje nedidukėje dežutėje? su koriais ar kažkuo ten biggrin.gif  kam naudoji? ar vertas dėmesio? kaip kvapas?

Evija apsauginis kremas su eglių sakais ir bičių vašku, su arbatmedžiu. Rašoma,kad tinka įvairiems odos pažeidimams, galima tepti spuoguotą veido odą, saugo veidą ir rankas nuo nušalimo, gelbsti suskeldėjusius kulnus, apsaugo ir palaiko sveiką odos būklę ir išvaizdą, vienu žodžiu vos ne vaistas nuo visų ligų lotuliukas.gif O šiaip viduje geltona lipni smirdanti košė doh.gif Bandžiau tepti spuogiukus ant veido, bet greit nutraukiau šį gydymo būdą,kažkoks riebalas ant veido toj vietoj lieka patepus doh.gif Dabar tepu, kai koks uodas įkanda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 08 02, 11:20)
Noretusi marsules seselius geriau paziuret, bet nesimato kai is sono fotkinta.
Kokie ten? Kokios firmos? Kaip patinka?

Zinau, kokybe tragiska doh.gif ten yra Too Faced firmos seseliu ir lupu blizgiu rinkinys siaip labai gerai tepasi, bet esu turejusi ir geresniu mirksiukas.gif
Atsakyti