QUOTE(SaiMita @ 2011 08 02, 10:40)
ten tusas, labai patiko, tik labai greitai issinaudojo, na visdelto mazas kiekis

QUOTE(ievuk-as® @ 2011 08 01, 23:50)
Oj ne... patikekit
Veido oda tik dabar ir bandau gaivint nenaudodama daug visokio brudo...
Voku visai nesidazau
net nezinau kodel
matyt nezinau kokia proga dazytis,nes juk viduri dienos keistai atrodysiu su seseliais 

Voku visai nesidazau

Oi nejuokinkit, pažiūrėjau jūsų profilį (atleiskit už cekaunumą), tai jūsų metų aš turėjau tik tušą, lūpų blizgesių porą ir kvepaliukų porą bonkučių... Jūs dar savo jaunyste gražios, spėsit prisitept tos košės ant savęs per gyvenimą, spėsit...

O vokus pašėšėliuot galima ir dienos metu, natūraliom švelniom spalvom, nebūtinai ryškiom... Todėl akis tik pakontūruosit, tarsi įrėminsit jas ir neatrodysit nei juokingai nei ką...

QUOTE(Galadrielė @ 2011 07 30, 17:13)
Dėkui už atsakmus

QUOTE(Vitulka @ 2011 08 01, 17:49)

ievuk-as®, kaip jum Urtekram deo?

marsule, labai noriu suzinoti jusu nuomone apie kerastase firmos produktus. kokie jusu plaukai? ir jeigu iseina palyginkite su loreal profesional linijom. gal siaiip is savo patirties kokiu geru produktu plaukams esat atradus?
Keliu ir aš savąjį krepšelį. Kolkas tvarkos jame nelabai
Bandau pereiti prie ekologiškos kūno ir veido priežiūros kosmetikos (dekoratyvinė irgi tikiuosi ateity bus pakeista).
Plaukams
Kūno priežiūrai
Veidukui
rankos,kojos
Nagučiai
Lupos
Pudros, bronzantai ir kt
Seseliai
Akims ir irankiai
Kuno purskikliai
KvepalaiMeginukai

Plaukams
Kūno priežiūrai
Veidukui
rankos,kojos
Nagučiai
Lupos
Pudros, bronzantai ir kt
Seseliai
Akims ir irankiai
Kuno purskikliai
KvepalaiMeginukai
QUOTE(No_Angel* @ 2011 08 02, 15:13)
Papasakokite kas ten iš vaistinės pas jus veidui - kam skirta, ką daro?
QUOTE(marsule @ 2011 08 02, 11:02)
Ten dešinėj pusėj rudas buteliukas čia kremukas su kanapėm soliariumui ? Kaip jis jums? Jei ne paslaptis- kiek mokėjot?
QUOTE(marsule @ 2011 08 02, 11:34)
Jau antrus metus naudoju Iwostin Rich cream, siaip jis skirtas veidui, bet tepu visa kuna, labai gerai drekina, riebus.
Bioderma valomasis vendenelis, labai gerai nuvalo makiaza, kvapas labai svelnus, nedirgina odos, mano oda prie jautresniu, tai labai tinka
Esu ju daug isbandziusi, nuo pigiausiu iki brangiausiu, bet sitas vienas mylimiausiu 

Man irgi Iwostin

marsule parašykite trumpai apie plaukų priežiūros priemones kurias naudojate - patinka/nepatinka ir kodėl? 
Papildyta:
Kaip jums Loreal blakstienų serumas (ar kaip jis ten vadinasi)..?
Fainas krepšiukas. Nei labai daug, nei per mažai

Papildyta:
QUOTE(No_Angel* @ 2011 08 02, 14:13)
Kaip jums Loreal blakstienų serumas (ar kaip jis ten vadinasi)..?

Fainas krepšiukas. Nei labai daug, nei per mažai

QUOTE(No_Angel* @ 2011 08 02, 14:13)
Keliu ir aš savąjį krepšelį. Kolkas tvarkos jame nelabai
Bandau pereiti prie ekologiškos kūno ir veido priežiūros kosmetikos (dekoratyvinė irgi tikiuosi ateity bus pakeista).

-Domina bed head šampūnas(?),kokiems jis plaukučiams?

-ar verta pirkti adidas dezodorantą ?

-kaip apsikritai essence šepetėliai ?
-kaip essence lūpų dažai ?
QUOTE(Galadrielė @ 2011 08 02, 14:17)
Papasakokite kas ten iš vaistinės pas jus veidui - kam skirta, ką daro?
Iš vaistinės yra net keturios priemonės:
Didesnis rudas buteliukas - Losjonas nuo spuogų
Mažesnis rudas - Sol. Castellani Albi
Baltas indelis - Cr.Metronidazoli
ir Fucidin tepaliukas
Visi išrašyti dermatologės, kai bėrė veidą pūlingais ir skaudančiais spuogais, priežasties kaip ir tikslios neatrado, tik įtarė odos erkutę.
Nu bet visi vaistukai ir nemaža dozė antibiotikų padėjo atsikratyti šios problemos

Dabar išlendančius nedidelius spuogelius patepu vakarais skysčiu iš mažojo buteliuko, tai greičiau nudžiovina ir neiškyla joks didelis spuogas, tik labai odą sausina toj vietoj