Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XI

Mūsų daugėja thumbup.gif

Šiandien išbėgau 47 minutes- tai kol kas ilgiausias mano bėgimas ax.gif Pamečiau tuo tarpu 660 kcal rolleyes.gif Nubėgau apie 6 km g.gif

Mano laikrodukas man vis labiau patinka smile.gif Kai pradėjau su juo bėgti, teko gerokai primažinti tempą, dabar stengiuosi laikytis maždaug 80 procentų širdies darbo "lygyje". Tik niekaip nerandu laiko susikalibruoti pedometrą, nes bėgioju toli nuo stadionų, o šiam reikalui reikia apibrėžto atstumo ax.gif

Kol kas bėgioju rytais, bet neužilgo grįšiu dirbti, tada teks savo bėgimus perkelti į vakarą smile.gif
Atsakyti

Siandien jau antra ryta begiojau ax.gif kolkas problemu su kelimusi 7:00 val. ryto neturiu thumbup.gif
Diena tikrai prailgeja=) man patinka thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Noriu bradėti bėgioti. Esu iš Kauno, netoli Čečėnijos aikštės. Auginu 6mėn berniuką, per tuos mėnesius visai baigiu susiriest doh.gif reikia kažkaip prasijudint ir prasivėdint. Kokį kartą (o gal net du) į savaitę vakare vyras išleistų. Gal kur aplink yra norinčių irgi pradėt lakstyt (gi vienai sunkiau prisiverst blush2.gif )?
Atsakyti
QUOTE(pma @ 2011 09 11, 14:58)
valio. iveikiau vilniaus puse maratono per 1:48

Nors ir pavėluotai, bet sveikinu- super!

QUOTE(Sheflera @ 2011 09 11, 16:34)
Sveikos. Norėčiau pasiruošti pusės maratono distancijai per 5 - 6 mėnesius. Kaip manot, ar realus toks tikslas? Kol kas bėgiojus esu labai nedaug, bet nemažai važinėju dviračiu.

Laisvai pasiruošit smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras, merginos,

galbut jau simtini ar tukstantini karta paiskartosiu, taciau ar galite patarti ar begiojimas padetu numesti svorio? niekada nebuvau liekna, bet ir ne storiuliuke, taciau per paskutinius menesius uzsiauginau ganetinai stora riebalini sluoksni ant pilvo ir slaunu+uzpakalio... nebeilendu i senas kelnias, o ir pilvas pupso is po maikuciu ir megztiniu... nebezinau ko ir imtis.. sakau reik pradet begiot, nes lyg ir padedu, bet bijau, nes ir taip stovima darba dirbu, tai kai sustambejau, sustambejo ir blauzdos... o esu zemo ugio ir trumpu koju, tad bijau, kad begiojimas gali dar labiau pastorinti blauzdas... nors.. usbalansuota mityba ir begiojimas galbut ir pagrazintu tas mano nelemtas kojas ir blauzdas...
Atsakyti
QUOTE(Laurytuke @ 2011 09 27, 22:45)
Labas vakaras, merginos,

galbut jau simtini ar tukstantini karta paiskartosiu, taciau ar galite patarti ar begiojimas padetu numesti svorio? niekada nebuvau liekna, bet ir ne storiuliuke, taciau per paskutinius menesius uzsiauginau ganetinai stora riebalini sluoksni ant pilvo ir slaunu+uzpakalio... nebeilendu i senas kelnias, o ir pilvas pupso is po maikuciu ir megztiniu... nebezinau ko ir imtis.. sakau reik pradet begiot, nes lyg ir padedu, bet bijau, nes ir taip stovima darba dirbu, tai kai sustambejau, sustambejo ir blauzdos... o esu zemo ugio ir trumpu koju, tad bijau, kad begiojimas gali dar labiau pastorinti blauzdas... nors.. usbalansuota mityba ir begiojimas galbut ir pagrazintu tas mano nelemtas kojas ir blauzdas...

Taip, begiojimas padetu numesti svorio 4u.gif O del blauzdu galiu pasakyti, kad jos gal ir nesulieknes labai, bet pasidarys tvirtesnes, israiskingesnes, kas man yra graziau nei plonos blauzdos. Niekad neturejau lieknu blauzdu ir jos mazai besikeisdavo numetus svorio, taciau pastoviai sportuojant atrodo graziai, matosi raumenukas wub.gif
Atsakyti
Labas vakaras, merginos,

o gal tau, kaip visą dieną stovinčiai ant kojyčių labiau tiktų salė?
Šiaip, bet kokia fizinė veikla, ypač suderinta su mityba, padeda atsikratyti svorio ir pagražinti kūno linijas.

Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2011 09 28, 07:43)
o gal tau, kaip visą dieną stovinčiai ant kojyčių labiau tiktų salė?
Šiaip, bet kokia fizinė veikla, ypač suderinta su mityba, padeda atsikratyti svorio ir pagražinti kūno linijas.

Visiškai sutinku ax.gif Ir dar, norint numesti svorio, vien bėgiojimo neužtenka, reikia ir mitybą derinti, linijos padailėja, kūnas pastangrėja, bet svoris, bent jau man, nekrenta... Bet ir neturiu tokio tikslo. Svarbiausia jausti malonumą smile.gif Man, jau kaip ir daugelis čia rašė, po ilgesnės nebėgiojimo pertraukos pats kūnas reikalauja to bėgimo.
Niekada nesu bėgiojusi žiemą, bet labai norėčiau. Kaip jums sekasi žiemos metu? Baisiausia man yra sunkiai praeinami ir slidus takai, o kaip jais dar ir bėgti įmanoma?
Atsakyti
QUOTE(ingulia @ 2011 09 28, 09:29)

Niekada nesu bėgiojusi žiemą, bet labai norėčiau. Kaip jums sekasi žiemos metu? Baisiausia man yra sunkiai praeinami ir slidus takai, o kaip jais dar ir bėgti įmanoma?

prastai sekasi biggrin.gif . Nežinau, kaip gyvenvietėse, bet mieste šaligatviais ir parkais vaikščioti pavojinga būna žiemos metu, ką jau kalbėti apie bėgiojimą biggrin.gif .

Šiaip aš - bėgioju, nes šalia mano namų esanti gatvė gan gerai valoma. Nebėgu tik kai būna labai slidu: po apačia ledas, ant viršaus vanduo ir panašiai. Nes jei patirtum trauma, tai paskui gali kelis mėn gydytis. Tai tas žiemos bėgimas būna tikrai labai nereguliarus.
Atsakyti
O tai žiema sporto saleje begiojate? Ar begimas ant treniruolliu labai skiriasi nuo begiojimo lauke? Gal sunkiau?
Atsakyti
as tai bandysiu ir ziema begioti, kadangi begioju miskelyje tai ledo ten nelabai bus, bet sniego pusnys turbut bus biggrin.gif bet nieko bandysiu iveikti kaip nors, nes nenoriu apleisti, paskui sugryzti bus sunku, o ir norisi vis labiau ilgint begiojimo laika
Atsakyti
Labas vakaras, merginos,

galbut jau simtini ar tukstantini karta paiskartosiu, taciau ar galite patarti ar begiojimas padetu numesti svorio? ...

Numesti svorio pades mitybos sutvarkymas, kaip jau daug kas sake..o begiojimas prisides prie koju raumenu isryskejimo, kai nukris riebalinis sluoksnis pradejus taisyklingai maitintis. Vien begiojimas ne ka pades, nes visgi didziausia itaka svorio kritimui daro taisyklinga mityba..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mist: 28 rugsėjo 2011 - 20:57