Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XI

Na aš irgi šįkart pasiryžus bėgioti žiemą lauke, nes labai nesinori ilgos pertraukos, po kurios sugrįžtu į tą tašką, nuo kurio pradėjau. Aišku, traumos nesinori gauti, nes bent jau mano mikrorajone tai tikrai slidu būna, bet aš bėgioju stadione, tai gal ten bus pusnys, ne ledas g.gif

Gal ir batų reikėtų kokių nelabai lygiu padu g.gif
Atsakyti
Jungiusi ir as sia vasara pradejau begioti!!! Niekad nepatikdavo begimas, o dabar kaifuoju!!! Aciu uz nuorodas, reikes pasigilinti. Tik gal ka patarsit... Begioti pradejau nes noriu grazesnio tvirtesnio kuno plius noriu numesti pora kg. bet taip zveriskai pradejau noret valgyti kad viska ka sudeginu po to vel suvalgau...
Atsakyti
Labas visoms bėgiojančioms 4u.gif
Vakar pradėjau ir aš ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bounty* @ 2011 10 03, 14:45)
Jungiusi ir as sia vasara pradejau begioti!!! Niekad nepatikdavo begimas, o dabar kaifuoju!!! Aciu uz nuorodas, reikes pasigilinti. Tik gal ka patarsit... Begioti pradejau nes noriu grazesnio tvirtesnio kuno plius noriu numesti pora kg. bet taip zveriskai pradejau noret valgyti kad viska ka sudeginu po to vel suvalgau...

na man irgi taip buvo is pradziu, kai pradejau begioti labai sukilo apetitas, tai valgiau viska, kas papuola blush2.gif nors svorio nepriaugau, gal tiesiog kunui reikejo daugiau energijos. Dabar jau kaip ir susitvarke, bet labai saves ir neriboju, nors reiketu turbut, nes svoris stovi vietoj. Na aisku begioju dar tik daugiau kaip menesi.
Atsakyti
QUOTE(*Bounty* @ 2011 10 03, 14:45)

Pažįstamas jausmas biggrin.gif Ir kur rasti tiek valios, kad susilaikyti? Paguoda tik, kad svoris neauga smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Neraitė @ 2011 10 03, 14:52)
Labas visoms bėgiojančioms  4u.gif
Vakar pradėjau ir aš  ax.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif Ir koks jausmas pabėgiojus? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulia @ 2011 10 05, 09:23)
Sveika prisijungusi  4u.gif 

Ačiū 4u.gif

Aš kolkas bėgiojau tik du kartus, bandau kas antrą dieną pradžiai, vėliau gal ir kasdien bandysiu. Pirmą kartą buvo sunku išsiruošt, bet kai jau išbėgau taip gerai pasijaučiau, kad net nesinorėjo baigti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mist @ 2011 09 28, 20:56)
Numesti svorio pades mitybos sutvarkymas, kaip jau daug kas sake..o begiojimas prisides prie koju raumenu isryskejimo, kai nukris riebalinis sluoksnis pradejus taisyklingai maitintis. Vien begiojimas ne ka pades, nes visgi didziausia itaka svorio kritimui daro taisyklinga mityba..

Aukso žodžiai smile.gif Pritariu 100 proc. biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, kurios begiojate su ASICS bateliais, gal galite paziureti, kas rasoma etiketeje. Domina US bei EU dydziu atitikmenys. Noreciau pirkti internetu ir neprasauti su dydziu.

Aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
As taip pat patebejau:
nera skirtumo, kiek as valgau, nes nuo to laiko kai pradejau begiot (apie 2 men dabar) svoris virs 57 niekada nekyla. Niekada taip ankciau nebudavo. Super!
Atsakyti
QUOTE(milana31 @ 2011 10 07, 12:53)
Mergaites, kurios begiojate su ASICS bateliais, gal galite paziureti, kas rasoma etiketeje. Domina US bei EU dydziu atitikmenys. Noreciau pirkti internetu ir neprasauti su dydziu.

Aciu is anksto  4u.gif

maniskiai Eu 39, Us 7.5 (7 1/2)
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2011 10 07, 21:52)
maniskiai Eu 39, Us 7.5 (7 1/2)

Aciu 4u.gif Na ir keista man g.gif Bet realiai Jusu koja ne 39 dydzio ?
Atsakyti
QUOTE(milana31 @ 2011 10 07, 14:53)

Pas mane parašyta 38/6, bet aš nešioju 37 dydį, tai jie pamažinti. Aš galvojau pasimatuoti ir parsisiųsti, bet parduotuvėje jiem kaip tik buvo 30 proc. nuolaida tai pirkau pas juos. Šiaip bijočiau pirkti nesimatavus, vistik kaina nemaža ax.gif
Atsakyti