Gal ir batų reikėtų kokių nelabai lygiu padu
Na aš irgi šįkart pasiryžus bėgioti žiemą lauke, nes labai nesinori ilgos pertraukos, po kurios sugrįžtu į tą tašką, nuo kurio pradėjau. Aišku, traumos nesinori gauti, nes bent jau mano mikrorajone tai tikrai slidu būna, bet aš bėgioju stadione, tai gal ten bus pusnys, ne ledas
Jungiusi ir as sia vasara pradejau begioti!!! Niekad nepatikdavo begimas, o dabar kaifuoju!!! Aciu uz nuorodas, reikes pasigilinti. Tik gal ka patarsit... Begioti pradejau nes noriu grazesnio tvirtesnio kuno plius noriu numesti pora kg. bet taip zveriskai pradejau noret valgyti kad viska ka sudeginu po to vel suvalgau...
Labas visoms bėgiojančioms
Vakar pradėjau ir aš
Vakar pradėjau ir aš
QUOTE(*Bounty* @ 2011 10 03, 14:45)
Jungiusi ir as sia vasara pradejau begioti!!! Niekad nepatikdavo begimas, o dabar kaifuoju!!! Aciu uz nuorodas, reikes pasigilinti. Tik gal ka patarsit... Begioti pradejau nes noriu grazesnio tvirtesnio kuno plius noriu numesti pora kg. bet taip zveriskai pradejau noret valgyti kad viska ka sudeginu po to vel suvalgau...
na man irgi taip buvo is pradziu, kai pradejau begioti labai sukilo apetitas, tai valgiau viska, kas papuola
QUOTE(*Bounty* @ 2011 10 03, 14:45)
Pažįstamas jausmas
Papildyta:
QUOTE(Neraitė @ 2011 10 03, 14:52)
Sveika prisijungusi
QUOTE(ingulia @ 2011 10 05, 09:23)
Ačiū
Aš kolkas bėgiojau tik du kartus, bandau kas antrą dieną pradžiai, vėliau gal ir kasdien bandysiu. Pirmą kartą buvo sunku išsiruošt, bet kai jau išbėgau taip gerai pasijaučiau, kad net nesinorėjo baigti
QUOTE(Mist @ 2011 09 28, 20:56)
Numesti svorio pades mitybos sutvarkymas, kaip jau daug kas sake..o begiojimas prisides prie koju raumenu isryskejimo, kai nukris riebalinis sluoksnis pradejus taisyklingai maitintis. Vien begiojimas ne ka pades, nes visgi didziausia itaka svorio kritimui daro taisyklinga mityba..
Aukso žodžiai
Mergaites, kurios begiojate su ASICS bateliais, gal galite paziureti, kas rasoma etiketeje. Domina US bei EU dydziu atitikmenys. Noreciau pirkti internetu ir neprasauti su dydziu.
Aciu is anksto
Aciu is anksto
QUOTE(milana31 @ 2011 10 07, 12:53)
Mergaites, kurios begiojate su ASICS bateliais, gal galite paziureti, kas rasoma etiketeje. Domina US bei EU dydziu atitikmenys. Noreciau pirkti internetu ir neprasauti su dydziu.
Aciu is anksto
Aciu is anksto
maniskiai Eu 39, Us 7.5 (7 1/2)
QUOTE(jautiena @ 2011 10 07, 21:52)
maniskiai Eu 39, Us 7.5 (7 1/2)
Aciu
QUOTE(milana31 @ 2011 10 07, 14:53)
Pas mane parašyta 38/6, bet aš nešioju 37 dydį, tai jie pamažinti. Aš galvojau pasimatuoti ir parsisiųsti, bet parduotuvėje jiem kaip tik buvo 30 proc. nuolaida tai pirkau pas juos. Šiaip bijočiau pirkti nesimatavus, vistik kaina nemaža