Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XI

Sveikos, bėgikės 4u.gif

Šiemet turbūt bėgioju 4-tą mėnesį, jei atmintis neapgauna, maždaug po tris kartus per savaitę, kartais keturis, buvo ir savaičių nebėgiojimo... Bėgioju vakarais, lietus tikrai ne kliūtis, atvirkščiai, man patinka biggrin.gif Apšilimas - nuėjimas greitu tempu iki stadiono, užtrunka apie 5-8 min, manau užtenka... g.gif O bėgu apie 30-40 min.
Kas dėl lieknėjimo, tai bėgimas mano atveju visai nepadeda, nes apetitas bėgiojant patapo itin geras biggrin.gif Bet kūno linijos dailėja, savijauta irgi puiki, ko daugiau reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulia @ 2011 06 27, 10:14)
Sveikos, bėgikės  4u.gif

Šiemet turbūt bėgioju 4-tą mėnesį, jei atmintis neapgauna, maždaug po tris kartus per savaitę, kartais keturis, buvo ir savaičių  nebėgiojimo... Bėgioju vakarais, lietus tikrai ne kliūtis, atvirkščiai, man patinka  biggrin.gif Apšilimas - nuėjimas greitu tempu iki stadiono, užtrunka apie 5-8 min, manau užtenka...  g.gif O bėgu apie 30-40  min.
Kas dėl lieknėjimo, tai bėgimas mano atveju visai nepadeda, nes apetitas bėgiojant patapo itin geras  biggrin.gif Bet kūno linijos dailėja, savijauta irgi puiki, ko daugiau reikia biggrin.gif

svarbiausia linijos, ne svoris smile.gif nes raumenys sveria daugiau nei lašinukai 4u.gif
Atsakyti
Grįžtu į bėgiojančių gretas 4u.gif Šią savaitę režimu gyvenu ar bent jau stengiuosi. Keliuosi ryte 6 val. ir bėgu smile.gif Kol kas 2-2,5 km ryte prasibėga. Artimiausias tikslas - padidinti iki 3 km (planuoju jau kitą savaitę), tarpinis - 4,5 km, o maksimumas - 6 km thumbup.gif Dailinam linijas ax.gif
Atsakyti
Ech...taip dziaugiausi, kad keliuosi 6val. ryto ir prasibegu...Ir dirbt galiu paskui relaxingai! O grizau namo, vaikai ir ju gyvenimas- miega kaip sernas. Uzsistatu laikrodi 6 val ir krano reikia. Paskui ji isjungiu. Atsikelus edu save, kad buvau tingine! Kad visa sugriuvus vaikstau! ...
(kadangi, esu nuo vasariop men numetus apie 9 kg svorio ir turiu visai grazias mane dziuginancias apimtis po 2 vaiku, S dydi, norisi tai islaikyt. Ir ka...KAi nebebegioju, ant kojos pastamebejau 1 cm.. g.gif MAn nuo cia prasideda storejimas). Vis bandau isgaut is Jusu komentaru apie savas linijas: begiojant ir nebegiojant. Ar nekreipiat demesio???

Reikia is Jusu spyrio i dupce, kad rytoj jau atsikelciau!!!!Prasau!
Atsakyti
Aš bėgioju, tik nėra galimybės kasdien tai daryti, mano kojas bėgiojimas tikrai padailina mirksiukas.gif
Atsakyti
visą savaitę nebėgau sad.gif dabar atsigėrus alaus žadu- ryt bėgsiu smile.gif praeitą kart suveikė, pradėjau bėgiot smile.gif
Atsakyti

ash bandau po truputi ish naujo prisijaukinti begima smile.gif Begu ne kasdien ir maximum 30 minuciu smile.gif Pokolkas atrodo gyvensiu biggrin.gif

MO, kaip tau einasi? smile.gif Klausiu, nes ta pati 'neigaliuju draugija' biggrin.gif
Atsakyti
o 30 min begimas, cia labai nedaug? Man smeniskai pats tas pimom dienom po pertraukos, o paskui iki 40 min padaiginu ir psio..
Atsikeliau, prabegau! Kluba labai skaudejo , bet beeeegau lygiai 30 min. Jeeega. Pertrauku pazadu nebedaryt!
Atsakyti

Na, ash begdavau po valanda, maziausiai 45 min. Esu begus ir po pusantros valandos smile.gif Tai man tas 30 min. kazkaip tas pats kas nieko atrodo blush-anim-cl.gif
Atsakyti
o kazi kiek laiko geriau begioti norint svori numesti ar pavyzdziu 1.5h nera perdaug ar cia jau ne raumenu auginimas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shogeta @ 2011 07 02, 10:52)
o kazi kiek laiko geriau begioti norint svori numesti ar pavyzdziu 1.5h nera perdaug ar cia jau ne raumenu auginimas? ax.gif

na, nesu raumenu auginimo eksperte, bet apie raumenis siek tiek nusimanau mirksiukas.gif Net kulturistai, noredami numest riebalo, begioja 20-30-40 min. Jau kas kas, bet raumuo nuo begiojimo neuzaugs. Ne taip lengvai raumenai auga! Kas bus??? Mano, galva 1.5val begiot yra per daug, bet cia mano nuomone. Sutirps lasinukas, isryskes raumenukai, kurie ir taip savaime be auginimo egzistuoja. Sutvirtes viskas, kas dabar liuliuoja. Ir tai nebutinai lasiakas. TAi gali buti neisdirbtas, suglebes raumuo. Nieko nera graziau uz stangria, grakscia, ryskia kojyte!!! O tam pasiekti reikia ne tik begito, bet ir suderint mityba! 1. zingsnis- atsisakyt cukraus ir visu kitu sladziu dalyku!
Atsakyti
QUOTE(faustluk @ 2011 07 02, 11:20)
na, nesu raumenu auginimo eksperte, bet apie raumenis siek tiek nusimanau mirksiukas.gif Net kulturistai, noredami numest riebalo, begioja 20-30-40 min. Jau kas kas, bet raumuo nuo begiojimo neuzaugs. Ne taip lengvai raumenai auga! Kas bus??? Mano, galva 1.5val begiot yra per daug, bet cia mano nuomone. Sutirps lasinukas, isryskes raumenukai, kurie ir taip savaime be auginimo egzistuoja. Sutvirtes viskas, kas dabar liuliuoja. Ir tai nebutinai lasiakas. TAi gali buti neisdirbtas, suglebes raumuo. Nieko nera graziau uz stangria, grakscia, ryskia kojyte!!! O tam pasiekti reikia ne tik begito, bet ir suderint mityba! 1. zingsnis- atsisakyt cukraus ir visu kitu sladziu dalyku!

aciu uz nuomone mirksiukas.gif as begioju dar tik 25 minutes bet reikes pradeti didinti laika rolleyes.gif o saldumynu as valgau labai labai mazai 4u.gif dabar isigalvojau kazi kaip reik ta begimo laika prailginti nes as jau paskutines minutes kai begu atrodo kojos i uzpakali sulys ir kelenai pradeda kaisti unsure.gif
Atsakyti