Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XI

QUOTE(it's not me @ 2011 06 22, 06:11)
Kažkodėl spėju, kad ji man jau arčiau tų kulnų prilipus  hihihi.gif

Labas rytas biggrin.gif

Iki paryčių tų apšilimų ieškojau  doh.gif  :lotuliukas O baisiausia, kad taip ir neradau, nes užtikau toką pupytę sportuojančią, tai kai pradedi vieną filmuką po kito žiūrėt taip įsuka  doh.gif  lotuliukas.gif Žodžiu akys išvarvėjo bežiūrint, nervai nelaiko, kad aš taip negaliu (negi manot nepabandžiau viduty nakties iš lovos iššokus biggrin.gif ) Ai, kažką biškį kaip išsivaizduoju "pašilsiu" arba vėl tiesiog bėgsiu biggrin.gif

galiu pasakyti,ką aš darau:
1.pritūpimai sudėjus rankas už galvos (8)
2.šuoliukai aukštyn plojant virš galvos rankomis(12)
3.Įtūpstai(po12)
4.rankų sukimas pirmyn(10)
5.rankų sukimas atgal(10)
6.rankų sukimas pirmyn ir artgal per alkūnes (po10)
7.įtūpstai kaire koja(4)
8.įtūpstai dešine koja(4)
9.atsispaudimai(8)
10.bėgimas vietoje aukštai keliant kelius(12)
11.bėgimas vietoje metant kojas atgal(siekiant užpakalio) (12)
12. kojų sukimas į šonus per klubus(10)
13.kojų sukimas per kelius(10)
14.be pertraukos kartojam viską darkart biggrin.gif
tikiuosi,padėjau 4u.gif
Atsakyti
o aš pradedu bėgti labai lėtai ir tai laikau už apšilimą.
Atsakyti
aš truputį pamojuoju rankom, kojom, labai lengvai pasitampau (pasilenkiu galva link kelių, bet vos vos kad nepertempt) ir pradedu bėgt lėtai.
MO apšilimas tai toks rimtas... 4u.gif aš turbūt greičiau kąnors pasitempčiau ar išsisukčiau tokio apšilimo metu, negu legvai bėgant lotuliukas.gif

šiandien tai bėgau į darbą, su kurpine. Labai nepatogu buvo, daugiau taip nedarysiu schmoll.gif Bet teko, nes karštą vandenį namie atjungė, o darbe dušą turim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2011 06 22, 18:46)
aš truputį pamojuoju rankom, kojom, labai lengvai pasitampau (pasilenkiu galva link kelių, bet vos vos kad nepertempt) ir pradedu bėgt lėtai.
MO apšilimas tai toks rimtas... 4u.gif  aš turbūt greičiau kąnors pasitempčiau ar išsisukčiau tokio apšilimo metu, negu legvai bėgant lotuliukas.gif

šiandien tai bėgau į darbą, su kurpine. Labai nepatogu buvo, daugiau taip nedarysiu schmoll.gif Bet teko, nes karštą vandenį namie atjungė, o darbe dušą turim smile.gif

čia ne aš sugalvojau,man kai sudarė programą,tokį apšilimą sudarė 4u.gif
Atsakyti
MO, labai ačiū 4u.gif
šiaip skaitant labai įkvepiančiai skamba smile.gif Tik... su mano fiziniu pasirengimu, bijau, kad tai vietoj bėgimo nebūtų biggrin.gif Ištešiu po tokio reikalo biggrin.gif Gal pamažintom dozėm pamėgint g.gif smile.gif
Šiandien bėgdama tarpuose pabandžiau kelis pratimukus paprastučius iš naktinių paieškų įterpt, tai visą dieną taip maloniai šlaunis po uodega jaučiau smile.gif Tai jau įsivaizduoju, kad kažką pasportavau smile.gif Jaučių ryt vėl biškį buratinas galiu būt smile.gif Nes kažkaip raumenis po bėgimo gal tik pirmą savaitę jaučiau, paskui visai nieko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo it's not me: 22 birželio 2011 - 18:50
QUOTE(it's not me @ 2011 06 22, 19:49)
MO, labai ačiū  4u.gif
šiaip skaitant labai įkvepiančiai skamba smile.gif Tik... su mano fiziniu pasirengimu, bijau, kad tai vietoj bėgimo nebūtų  biggrin.gif  Ištešiu po tokio reikalo biggrin.gif Gal pamažintom dozėm pamėgint  g.gif

lotuliukas.gif
aš irgi iš pradžių po apšilimo kaip po gero sporto būdavau,bet greitai įprantama 4u.gif aišku,galima pradžioje pamažinti skaičių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 06 22, 16:51)
čia ne aš sugalvojau,man kai sudarė programą,tokį apšilimą sudarė  4u.gif

tai gal ir gera programa, nieko blogo nenorėjau pasakyt, bet man tiesiog kaip apšilimui per intensyvu atrodo biggrin.gif O kas čia tą programą sudarė? čia specialiai prieš bėgimą ar kaip? g.gif
Atsakyti
Merginos, ar lakstot kuri nors Vingio parke anksti rytais? Ar buna ten zmoniu? Galvoju gal pabandyt kokia 6 ryto, bet truputi nejauku, jeigu parkas butu tuscias...

Ir dar klausimas, ar galima begti, jeigu yra problemos su nugara?
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2011 06 22, 21:26)
tai gal ir gera programa, nieko blogo nenorėjau pasakyt, bet man tiesiog kaip apšilimui per intensyvu atrodo biggrin.gif O kas čia tą programą sudarė? čia specialiai prieš bėgimą ar kaip? g.gif

treneris,sportui namuose pagal turimą inventorių,apšilimas naudojamas prieš bet kokį sportą,taip pat prieš bėgimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Otra @ 2011 06 23, 10:01)
Ir dar klausimas, ar galima begti, jeigu yra problemos su nugara?

pas ką šiais laikais jų nėra smile.gif nežinau kaip ten ištikro... problemos, problemoms nelygu... nu aš bėgu... tiesa dar labai neilgai, tai bus matyt kaip ten bus... bet tai daug ko negalima daryt panašių problemų turint. Nežinau kaip kitiems, bet man neišeina savęs pagal kažkokius galima-negalima ribot. Aišku, kai užeina paūmėjimai, prašausi, kad mane vestų užmalkinės ir nušautų, pasižadu daryt viską viską ką daktarai liepia ir šventai to laikausi lygiai tol, kol skausmas praeina doh.gif biggrin.gif O tada vėl pirmyn biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(it's not me @ 2011 06 24, 00:39)
pas ką šiais laikais jų nėra smile.gif nežinau kaip ten ištikro... problemos, problemoms nelygu... nu aš bėgu... tiesa dar labai neilgai, tai bus matyt kaip ten bus... bet tai daug ko negalima daryt panašių problemų turint. Nežinau kaip kitiems, bet man neišeina savęs pagal kažkokius galima-negalima ribot. Aišku, kai užeina paūmėjimai, prašausi, kad mane vestų užmalkinės ir nušautų, pasižadu daryt viską viską ką daktarai liepia ir šventai to laikausi lygiai tol, kol skausmas praeina  doh.gif  biggrin.gif  O tada vėl pirmyn biggrin.gif

o tau nuo bėgimo nugarą skauda,ar kaip? unsure.gif
aš sakiau bandysiu dar kurią dieną prabėgt,bet jeigu vėl tas pats su klubais bus,eisiu pas gyd.,lai siunčia kur nors,nekenčiu neaiškumų,kas čia yr,pensija dar toli,o jau byrėjimas prasideda lotuliukas.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
Nea. Nuo bėgimo neskauda smile.gif Šiaip stubure visokio bieso yr. Kažkur lyg ir skaičiau, kad nerekomenduojama bėgiot, bet... ai...
Atsakyti