Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XI

o aš niekaip nesugebu prisiverst bėgiot :/ jei tik pradedu, tai vieną kart ir viskas :/ ir tai, vos kelias minutes ir padustu :/ aš galiu bėgti greitai ir trumpai, o jei ilgai, tai šakės... bet labai labai noriu prisiverst reguliariai bėgiot..
Atsakyti
Merginos, gal per didelį tempą pasirenkate, dėl to ilgesnį laiką ir neišbėgate, bėkite tokiu tempu kad jaustumėte malonumą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 07 02, 15:40)
Merginos, gal per didelį tempą pasirenkate, dėl to ilgesnį laiką ir neišbėgate, bėkite tokiu tempu kad jaustumėte malonumą mirksiukas.gif

as tai nebegu kaip ispirta i uzpakali lotuliukas.gif begu ramiai niekur neskubedama bet begu 4u.gif
Atsakyti

Ash pusantros valandos begdavau viena karta i savaite, paprastai ankstu 6dienio ryta smile.gif Begiot gal ir pradejau del to,kad norejau forma palaikyt, bet paskui man begiojimas labai dideliu malonumu patapo smile.gif Uz tai vis ir bandau sugrizti po truputi, tik del savo sveikatos bedu neisein...
Atsakyti
man vakar begiojant taip sirdi pradejo durti blink.gif kazi ar labai kenkiu sirdziai jei iprastai mano kraujo spaudimas mazas 50/100 g.gif
Atsakyti
QUOTE(it's not me @ 2011 07 01, 22:08)
visą savaitę nebėgau sad.gif dabar atsigėrus alaus žadu- ryt bėgsiu smile.gif praeitą kart suveikė, pradėjau bėgiot smile.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(GinCherry @ 2011 07 01, 22:57)
ash bandau po truputi ish naujo prisijaukinti begima smile.gif Begu ne kasdien ir maximum 30 minuciu smile.gif Pokolkas atrodo gyvensiu biggrin.gif

MO, kaip tau einasi? smile.gif Klausiu, nes ta pati 'neigaliuju draugija' biggrin.gif

nekaip,bijau vėl to skausmo....ateinančią sav.dar kartą pabandysiu,bet jeigu vėl tas pats bus,eisiu per doktoršus,nu nekenčiu nežinoti,kas yra sad.gif
oho,kaip su bėdom,ilgai bėgioji bigsmile.gif thumbup.gif

Mano suvokimas tiek neneša-kaip reiktų 1,5 val.išbėgioti??? va,su dviračiu vakar ištempiau 45km per 2val.,,dar,dar didinsiu,nėra sunku,na,gal tik artėjant link finišo tiesiosios smile.gif ,bet kaip tiek išbėgti??? g.gif
Atsakyti
Labas rytas, sportininkės biggrin.gif

Pasiskaičius šios temos pradžią pabandžiau bėgti pagal metodiką, kad 25 min bėgi, 5 eini, tada vėl 25 min bėgi. Niekada tiek daug nebuvau nubėgus, 7 km pavariau wub.gif
Bet kadangi bėgau vakare, tai tiek tonuso gavau, kad pusę nakties negalėjau užmigti doh.gif

Ir dar norėjau paklausti, kai jau artėja bėgimas į pabaigą, ar darot pagreitėjimą, ir kam jis reikalingas? Man kažkaip iš mokyklos laikų užsifiksavo, kad pabaigoj reikia greitai pabėgti, bet nežinau, ar tikrai reikia ir kam to reikia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingulia: 04 liepos 2011 - 06:59
as pagreitejimus darau. Turejau ex-sportininka, tai sakydavo, kad reikia, sirdziai gerai pasikeites kruvis. Tik paskui nereikia is karto nustot begt, o kaip: begt dar tiek, kol susinormalizuoja kvepavimas, pulsas. Daugiau paaiskinimo issamesnio nezinau.
Atsakyti
Aš tai padariau biggrin.gif Bet tai kaip lengva bėgt buvo po savaitės partraukos smile.gif Nesitikėjau. Maniau kojų nepavilksiu smile.gif Paskutiniai bėgimai prieš pertrauką baisiai sunkųs kažkodėl buvo... Bet tai dabar kaip gera wub.gif
Atsakyti
4u.gif ne ten pataikiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo it's not me: 04 liepos 2011 - 10:00
Sveikos, bėgikės,
Priminkit, su kuo išsimatuot bėgimo distanciją, viena ausim girdėjau apie kažkokius sensorius ir pan., kur įsigyt ar atsisiųst? Iš anksto ačiū 4u.gif
Atsakyti
Marusa, as issimatuoju per kompa www.gmap-pedometer.com 4u.gif 4u.gif
Atsakyti