QUOTE(ernesin @ 2011 07 02, 15:40)
Merginos, gal per didelį tempą pasirenkate, dėl to ilgesnį laiką ir neišbėgate, bėkite tokiu tempu kad jaustumėte malonumą 

as tai nebegu kaip ispirta i uzpakali

Ash pusantros valandos begdavau viena karta i savaite, paprastai ankstu 6dienio ryta

man vakar begiojant taip sirdi pradejo durti
kazi ar labai kenkiu sirdziai jei iprastai mano kraujo spaudimas mazas 50/100

QUOTE(it's not me @ 2011 07 01, 22:08)
visą savaitę nebėgau
dabar atsigėrus alaus žadu- ryt bėgsiu
praeitą kart suveikė, pradėjau bėgiot 

QUOTE(GinCherry @ 2011 07 01, 22:57)
ash bandau po truputi ish naujo prisijaukinti begima
Begu ne kasdien ir maximum 30 minuciu
Pokolkas atrodo gyvensiu 
MO, kaip tau einasi?
Klausiu, nes ta pati 'neigaliuju draugija' 

MO, kaip tau einasi?

nekaip,bijau vėl to skausmo....ateinančią sav.dar kartą pabandysiu,bet jeigu vėl tas pats bus,eisiu per doktoršus,nu nekenčiu nežinoti,kas yra

oho,kaip su bėdom,ilgai bėgioji

Mano suvokimas tiek neneša-kaip reiktų 1,5 val.išbėgioti??? va,su dviračiu vakar ištempiau 45km per 2val.,,dar,dar didinsiu,nėra sunku,na,gal tik artėjant link finišo tiesiosios

Labas rytas, sportininkės
Pasiskaičius šios temos pradžią pabandžiau bėgti pagal metodiką, kad 25 min bėgi, 5 eini, tada vėl 25 min bėgi. Niekada tiek daug nebuvau nubėgus, 7 km pavariau
Bet kadangi bėgau vakare, tai tiek tonuso gavau, kad pusę nakties negalėjau užmigti
Ir dar norėjau paklausti, kai jau artėja bėgimas į pabaigą, ar darot pagreitėjimą, ir kam jis reikalingas? Man kažkaip iš mokyklos laikų užsifiksavo, kad pabaigoj reikia greitai pabėgti, bet nežinau, ar tikrai reikia ir kam to reikia

Pasiskaičius šios temos pradžią pabandžiau bėgti pagal metodiką, kad 25 min bėgi, 5 eini, tada vėl 25 min bėgi. Niekada tiek daug nebuvau nubėgus, 7 km pavariau

Bet kadangi bėgau vakare, tai tiek tonuso gavau, kad pusę nakties negalėjau užmigti

Ir dar norėjau paklausti, kai jau artėja bėgimas į pabaigą, ar darot pagreitėjimą, ir kam jis reikalingas? Man kažkaip iš mokyklos laikų užsifiksavo, kad pabaigoj reikia greitai pabėgti, bet nežinau, ar tikrai reikia ir kam to reikia

as pagreitejimus darau. Turejau ex-sportininka, tai sakydavo, kad reikia, sirdziai gerai pasikeites kruvis. Tik paskui nereikia is karto nustot begt, o kaip: begt dar tiek, kol susinormalizuoja kvepavimas, pulsas. Daugiau paaiskinimo issamesnio nezinau.
Aš tai padariau
Bet tai kaip lengva bėgt buvo po savaitės partraukos
Nesitikėjau. Maniau kojų nepavilksiu
Paskutiniai bėgimai prieš pertrauką baisiai sunkųs kažkodėl buvo... Bet tai dabar kaip gera

Marusa, as issimatuoju per kompa www.gmap-pedometer.com