QUOTE(Daisy32 @ 2013 11 24, 22:16)
Aciu, pasistengsiu iskenteti ( nors labai tuo abejoju

)
Labai labai laukiame mazylio, o jis kaip delsia pas mus ateiti, taip delsia

mane tiesiog neramina tos rusvas patepliojimas- ar tai galejo buti butent implantacinis kraujavimas, nes jis atsirado praejus savaitei po paskutiniu lytiniu santykiu ir OV?
Pasistenkite,kad paskui nereiktų abejoti testuko rezultatais ir dar labiau pergyventi

O implantacinis kraujavimas tai galėjo būti. Tačiau man ne kartą tokie yra buvę ir nieko...Todėl pasistenkite nurimti,nes jei ir kažkas bando kabintis,tai jam tikrai reikia jūsų ramios
QUOTE(lyrika @ 2013 11 24, 23:21)
sveikos,
nezinau ka cia tikiuosi isgirsti, bet atejau pasisakyti

pries 6d buvo O, pasimylejom, siandien pajutau, kad krutys sunkokos ir nusisegus liemenele pajuntu toki tempima(anksciau budavo pries O tiktai panasiai). ir man gal jau visai nuo laukimo vaidenas, bet toks vaizdas, kad krutu speneliai ima plestis, net vyrui rodziau, sako na tikrai. vaizdas, jos vietomis pleciasi taip netaisyklingai i sonus.
ar man gali cia visai vaidentis? o gal gera zinia nusimato?
Na 6 dienos po O neturėtų būti visiškai jokių požymių,kadangi žirniukas iki gimdos keliauja ir įsitvirtina apie 7 dienas. Manau čia hormonai

Nurimkite ir palaukite dar savaitėlę,o tada galėsite pasidaryti testuką ir bus labai džiugu arba ramu
O iš kur taip tiksliai žinote,kad 6 dienos po O?
Papildyta:
QUOTE(sakaliukas @ 2013 11 21, 12:24)
Labukas visoms

pasipasakosiu ir aš ir tyliai tikėsiu stebuklu,kad mano mažasis vaiduokliukas pavirs vasaros džiaugsmu

iki mm dar 2 d, tačiau pojučiai,kaip ir pirmo laukimo metu ( jis baiges nesėkmingai,bet kad laukiuos žinojau 100 % dar testo nesidarius,tiesiog jaučiau

) pasidariau šį ryt NT, nusivyliau,po min nieko nematau, bet po 5 jau matėsi vos vos,bet matėsi

tikiuos nesivaidena

pažiūrėsime sekmadienį, o gal jau atėjo laimės valanda

sėkmės visoms laukiančioms II
Ar bandėte vakar testuką?