Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

matai , kaip skonis skiriasi biggrin.gif o as va turiu toki "washer" ir labai patenkinta, noriu net pati kazka panasau padaryti, tik rankos nedaeina biggrin.gif
user posted image

burbanti , o del knygu ir darbu juose, tai ten savo mafija biggrin.gif visur gi autorines teises, jie vienas kita pazista, daro vienas kitam reklama, gal tada ir uz nuotraujas moketi nereikia g.gif o orginaliu darbu greiciausiai reikia ziureti ivairiu galeriju svetainese, bet ne didaktinese knygose.
Atsakyti
panos, pamenu kad kalba kažkurioje temoje buvo, tik nerandau dabar kur.
Priminkit prašau kur Vilniuje nusipirkti vario spalvos lydmetalio litavimui> O gal kuri turite didesnį kiekį ir galite pasidalinti?
Anksčiau kur buvau radusi elektronikos pardėse - ten toookie kiekiai, kad ir kaina atitinkamai "užaugusi" gaunasi.
Atsakyti
na nejaugi visos atostogauja? Taip viskas nutilo.
idedu savo darbelį paivairinimui
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2011 08 04, 22:01)
na nejaugi visos atostogauja? Taip viskas nutilo.

Labas, aš atostogauju mirksiukas.gif
dita, koks gerulis pakabukas thumbup.gif , labai wub.gif

Tai ir aš pasirodysiu ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Rene o as jau apziurejau ta zieda flirckre tongue.gif fainas fainas biggrin.gif
Dita labai fainas pakabukas thumbup.gif , tu ir vel " siulus"naudoji lotuliukas.gif
As uzsiemus remontu tai rankos nekyla ne tik rasyti jau nekalbant, ka nors daryti verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rene @ 2011 08 04, 23:58)
Tai ir aš pasirodysiu  ax.gif

Nugi labai gražiai pasirodei thumbup.gif Man tai "aukštasis pilotažas" wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2011 08 04, 21:01)
idedu savo darbelį paivairinimui

simpatiškas gyvatynas smile.gif

Rene, superinis žiedas. blink.gif nors man pačiai labiau patinka prigludę žiedai, bet tokį mielai panešiočiau. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hidargy: 05 rugpjūčio 2011 - 13:46
Ačiū, mergaitės, kad palaikot mane smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
na va truputį vėl mūsų puslapis atgijo.
Ačiū merginos smile.gif
rene idomus žiedelis,ar čia lietas
Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2011 08 05, 23:07)
rene idomus žiedelis,ar čia lietas

Ačiū, dita 4u.gif
Ne, žiedas nelietas. Ui, kaip ilgai darėsi doh.gif, čia iš gabaliukų lipdytas mirksiukas.gif
Atsakyti
Saunuoles merginos ,grazus darbai.
O tas mano ziedas ,kaip nekeista ,labai smagiai nesiojasi, galvojau ,kad kritines i sonus , bet stovi, kaip nulietas biggrin.gif Man patinka masyvus ziedai, kai jauti ka nesioji. Aisku, jis nera kasdieniam nesiojimui, bet taip ar taip uz nieko nekliuna ir nekimba .
Dita, noriu paklausti- Palangoje prisipirkau neapdirbto gintaro is turgaus, slifuoti zinau kaip, bet su kokia pasta poliruot- neatsimenu. Tu perki jau apdirbtus gintarus ar pati juos poliruoji|? Gal kas is sioje temoje besilankanciu zino kokia ten ta pasta? g.gif
Atsakyti
burbanti, LT Santime yra tokia pasta gintaro poliravimui http://www.santimas.lt/1/item/4393/
ir šlifavimui http://www.santimas.lt/1/item/4389/
Atsakyti