Cia tau ne dekupazas, kur padarei ir isdovanojai, nes nera labai brangu.
Dirbti su sidabru ,tuo paciu variu ar zalvariu, naudojant naturalius akmenis, ivairiausius instrumentus, kurie ne 4 litus kainuoja, ir nepardavineti..na as nezinau ...tada jau reikia buti turtingu tevu turtingam vaikui , kad leisti sau tokia brangia pramoga.
Pasidairyk po temas musu ,pamatysi visu darytus darbus ,kieno darbo stilius bus arciausiai prie sirdies ,tam ir rasyk i AZ.
burbanti nežinau kaip dėl to facebook, manau, kad lygus nuliui
Adate mes tikriausiai visos pardavimui darome
Adate mes tikriausiai visos pardavimui darome
As dabar kuriu issiziojus savo puslapi.Viska jau susimeistravau ,bet liko dar ..kas?Kaip manote?
Tai aisku ,kad nuotraukos
Sedziu antra diena ant ju , o padariau tik viena nuotrauka panasia i normalia
Ar man cia taip atrodo, ar ir naca dingo?
Subtiliai ,tikiuosi ,pareis velyva rudeni, o vat kas nacai atsitiko?

Ar man cia taip atrodo, ar ir naca dingo?
Subtiliai ,tikiuosi ,pareis velyva rudeni, o vat kas nacai atsitiko?

matai, buvau teisi, prireike geru nuotrauku
uzims laiko , bet galu gale pagausi gera vieta, apsvietima ir gausis. Man naturaliausiai gaunasi ant keramikines plyteles su akmenimis ir ant palanges su netiesioginiu apsvietimu, jei saule labai ryski uzklijuoju pergamenta ant lango. Jei reikia padeti su web design klausk, sita as zinau neblogai.
Naca savo skelbimu lentoj rase, kad isvyksta manesiui atostogauti, taigi ji dabar kazkur kaifa gaudo

Naca savo skelbimu lentoj rase, kad isvyksta manesiui atostogauti, taigi ji dabar kazkur kaifa gaudo

Zinok prakaitas pila mane jau kuri diena per ta nuotrauku daryma
Bet tikiuosi neesu tokia glusa ir pasidarysiu per kiek tais laiko jas visas
O puslapio kurimas , net netikejau, -malonus uzsiemimas. Skaityk geros 4 dienos vis kazka idedu ,keiciu ir t.t., ir galo tam ner, vis nauju ir nauju pribumbasu randu
.Nenoku apsakyti kaip idomu .Bet vienas dalykas, kuo esu tikra, tai, kad pagrindas bus tamsus, su sviesiu man kazkaip ne taip .
Cia jau offtopikas, bet darbu nieko nedarau kol kas , tai nors apie si bei ta pakalbeti reikia
O sidabro kainos vel soktelejo pas mumis

O puslapio kurimas , net netikejau, -malonus uzsiemimas. Skaityk geros 4 dienos vis kazka idedu ,keiciu ir t.t., ir galo tam ner, vis nauju ir nauju pribumbasu randu

Cia jau offtopikas, bet darbu nieko nedarau kol kas , tai nors apie si bei ta pakalbeti reikia

O sidabro kainos vel soktelejo pas mumis

kad sidabras (ir kiti metalai) soka visur. net mano molis pabrango, o jau ka kallbeti apie taurius metalus.
Web design uzkreciamas dalykas
tik vienas pastebejimas (as pati daznai uzmirstu , kai uzsizaidziu) pabandyk and skirtingu browser ir skirtingu komputeriu (didelis/mazas ekranas, Explorer/Firefox) skriptai kartais suveikia skirtinga ir gana skirtingus rezultatus gali gauti. O del fono, tai teisybe, man irgi kazkaip ant juodo geriau ziurisi, zinau viena juvelyra, jis grynai balta fona naudoja, bet jam profesionalas foto daro, tai gerai ir iseina
Web design uzkreciamas dalykas

QUOTE(ziit @ 2011 08 17, 19:54)
O del fono, tai teisybe, man irgi kazkaip ant juodo geriau ziurisi, zinau viena juvelyra, jis grynai balta fona naudoja, bet jam profesionalas foto daro, tai gerai ir iseina 

o aš vengiu saitų kur juodame fone vaizdas - labai akis gadina ir tikro vaizdo nepamatysi...

Ir... ne aš tokia viena "keistuolė", daug žmonių nenori stebėti vaizdo tamsiame fone. O balta ar kokia švelni fono spalva nuteikia draugiškiau, ir akims sveikiau

draugiskas site, tai gerai, bet cia mes kalbam apie labai specifinius dalykus, o ne puslapiu sklaidyma. jeigu atkreipsi demesi beveik visi juvelyrikos "dispay"produktai (ar tai auskarams ar pakabukams) darosi is juodo vilveto- medziaga, kuri pati neatspindi sviesos, bet duoda "spindeti"prekei
issikiria fone, man kazkaip atvirksiai atrodo, kad baltame fone 'spindinti" juvelyrika prapuola, o juodas suteikia dramatiskumo
. as turiu pora profesionaliu web site sablonu ir dauguma jie juodi arba visai balti, bet vel... fotografuoti visai baltame fone labai sunku ir apsvietimas turi buti labai specifinis ir kamera tikriausiai ne "muiline"
. O kol mes pacios darom tas fotografijas, sansu padaryti gerai daugiau yra su juodu fonu
va cia http://www.flickr.co...57603409858159/
trys ziedai baltame ir juodame fone (visos 4 foto profesionalaus fotografo) ir baltam ir juodam labai graziai atrodo, bet man vistiek juodame labiau patinka, kitos foto , pilkame fone - is kart matosi, kad neprofesionalios, nors ir fotografuotos labai geru fotoaparatu ir zmogumi zinanciu, ka jis daro. nors tiesa pasakiu, duok Dieve, kad mes iki tokio lygio fotografijoje daeitumeme

va cia http://www.flickr.co...57603409858159/
trys ziedai baltame ir juodame fone (visos 4 foto profesionalaus fotografo) ir baltam ir juodam labai graziai atrodo, bet man vistiek juodame labiau patinka, kitos foto , pilkame fone - is kart matosi, kad neprofesionalios, nors ir fotografuotos labai geru fotoaparatu ir zmogumi zinanciu, ka jis daro. nors tiesa pasakiu, duok Dieve, kad mes iki tokio lygio fotografijoje daeitumeme

Tiek juodas, tiek baltas fonas turi savo privalumų ir trūkumų.
Balta spalva suteikia saitui lengvumo, kuria teigiamą įspūdį. Juoda spalva atrodo prabangiau, dramatiškiau. Jei dirbiniai blizgūs, šviesūs, tai tikrai gerai žiūrisi tamsiame fone, bet pabandykit gražiai nufotkint juodame fone matinės tekstūros dirbinį su juoda akimi.
Galima būtų ir daugiau sugalvot tų už ir prieš, bet noriu pasakyt, kad svarbu išsiaiškint kas svarbiau ir labiau tinka konkrečiu atveju.
Aš, pvz, fotkinu baltam fone. Nesu jokia profė, bet man mano darbai taip atrodo gražiau.
Balta spalva suteikia saitui lengvumo, kuria teigiamą įspūdį. Juoda spalva atrodo prabangiau, dramatiškiau. Jei dirbiniai blizgūs, šviesūs, tai tikrai gerai žiūrisi tamsiame fone, bet pabandykit gražiai nufotkint juodame fone matinės tekstūros dirbinį su juoda akimi.

Aš, pvz, fotkinu baltam fone. Nesu jokia profė, bet man mano darbai taip atrodo gražiau.
burbanti, neklausyk tu musu, daryk, kaip tau geriau atrodo, cia mes plepam/nuomones isreeiskiam, o tu issirink, kas tau tinka
va cia mano foto "virtuve" . kaip rasiau naturaliausua spalva gaunasi su akmenimis.

as tai darau etsy bendram vaizdui, paskui darau baltame fone, kuri apdirbu photoshope: iskerpu auskarus is balto fono, perkeliu i kita sluoksni ir dedu graduota (pilka/juoda) fona.

kaip taisykle pati gamini reikia sviesinti. Jeigu labai sauleta diena darau dezeje (irgi ant lango) I dabartini apsvietima nekreipkit demesio, tai pas mus rytas ir saule dar nepasisuko i reikiama puse
juodam fone kazkada bandziau, bet mano muiline keistai atspalvius duodavo, reikedavo daug zaisti photoshope, tai as sustojau prie tos sistemos , taip ir varau iki siol

va cia mano foto "virtuve" . kaip rasiau naturaliausua spalva gaunasi su akmenimis.

as tai darau etsy bendram vaizdui, paskui darau baltame fone, kuri apdirbu photoshope: iskerpu auskarus is balto fono, perkeliu i kita sluoksni ir dedu graduota (pilka/juoda) fona.

kaip taisykle pati gamini reikia sviesinti. Jeigu labai sauleta diena darau dezeje (irgi ant lango) I dabartini apsvietima nekreipkit demesio, tai pas mus rytas ir saule dar nepasisuko i reikiama puse

juodam fone kazkada bandziau, bet mano muiline keistai atspalvius duodavo, reikedavo daug zaisti photoshope, tai as sustojau prie tos sistemos , taip ir varau iki siol