Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

naca atostogauja
Sidabras pabrango dvigubai
Burbanti ar labai sudetinga pasidaryti psl.?
Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2011 08 18, 23:00)

Burbanti ar labai sudetinga pasidaryti psl.?

Vienas juokas. Aisku ne per viena ar dvi dienas pasidarytum, bet varga atperka rezultatas ir labai idomu.
Aisku ,kur profu daryti puslapiai, kur burbancios ,tai lyginti nera net ka, bet man tas maziausiai rupi. biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(ziit @ 2011 08 18, 18:26)

As fotoshopo neturiu, buvo imete man nemokamo fotoshopo nuoroda ,bet kazkodel negalejau jos prisiimti. Pas mane fotoscape, tai ten pagrindo spalvos nekeicia. Dirbu su kuo turiu biggrin.gif
Papildyta:
ziit ,matau esi, ar galiu paprasyti vieno feiveriuko? biggrin.gif
Atsakyti
naujas mano darbas
user posted image
Atsakyti
Gal jau buvo dėtos šitos nuorodos, bet gal kas primiršo ar pametė biggrin.gif

http://www.jyoseph.c...uct-photography

http://www.miestai.n...read.php?t=3187
Atsakyti
dita cia tau тонкий намёк lotuliukas.gif lotuliukas.gif as kaip tik norejau rasyti, kad nera kam taves musti bash.gif dirbi sunkiai ir atrodo graziai , bet gi nieko nesimato schmoll.gif .O kaip tu tekstura darai?
Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2011 08 22, 09:53)
naujas mano darbas
user posted image

Musu ziedukai wau bigsmile.gif . Labai dekoju uz siuos nuostabius ziedukus thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LOLITA-X @ 2011 08 23, 20:41)
Musu ziedukai wau  bigsmile.gif . Labai dekoju uz siuos nuostabius ziedukus  thumbup.gif  thumbup.gif

ačiū labai diaugiuosi, kad patinka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ziit @ 2011 08 23, 01:41)
dita cia tau тонкий намёк lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  as kaip tik norejau rasyti, kad nera kam taves musti bash.gif dirbi sunkiai ir atrodo graziai , bet gi nieko nesimato schmoll.gif .O kaip tu tekstura darai?

ačiū
pabandysiu idėti kitą nuotrauką.
Nemoku aš paveiksluoti , ir apšvietimo neturiu gero. Nieko ,greitai parvažiuos dukra tai prašysiu, kad ji fotografuotu. Tuo labiau, kad ji turi gerą foto aparatą.
O kokios tau konkrečiai faktūros domina, nes aš labai įvairiai darau. Vieną būdą tau anglu kalba atsiūsiu į paštą
user posted image
Atsakyti
as tingine, greiciau is smalsumo klausiau, zinau, kad tu visolius budus naudoji, tai buvo idomu, kaip ziedus darei.zinai su moliu tas dalykas labai lengvas-iplojai i tekstura ir turi lotuliukas.gif , bet metalas kita pasaka. galvojau kazkada bandyti photopolymero filmus, bet rankos nedaeina doh.gif o cia principe taigi ofortas, tik is plonu liniju daileje pavirtes i grubesnes juvelyrikoje lotuliukas.gif
Atsakyti
Dita ,liuks ziedai. Cia esdinimas?
Papildyta:
QUOTE(Irunia @ 2011 08 22, 21:33)
Gal jau buvo dėtos šitos nuorodos, bet gal kas primiršo ar pametė biggrin.gif

http://www.jyoseph.c...uct-photography

http://www.miestai.n...read.php?t=3187

Kiek as tu deziu prisidarius, kiek apsvietima ir kampus keitus...bet supratau galiausiai, kad gerai fotografijai reikalingas bent padoresnis fotoaparatas biggrin.gif Pas mane sony skaitmeninis ,bet taip ar taip nuotraukos iseina nekokybiskos (ne vien tik daiktus fotografuojant). g.gif
Pastebejot ,kad mamkos dabar labai daug reklamos prisidejo?Netgi uzrasius koki zodi iskarto atsiranda nuoroda.
Dovanu vario gavau visokiu pavidalu, tai net nepakeliu biggrin.gif Bandysiu ji komponuoti su sidabru...kazkada tai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ziit @ 2011 08 24, 00:18)

Ale vat tai susinervavinau dabar biggrin.gif Paziurejau ka tik i tavo puslapi ir iejau i aprasyma, nu ale net zodziai kiti beveik panasus ka ir as parasiau biggrin.gif , bet nekeisiu nieku gyvu, nes tikrai nenuziurejau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 24 rugpjūčio 2011 - 11:08
Uzburta kazkokia diena siandien- niekas nesekasi biggrin.gif Norejau eiti meistravoti kaika -apsiziuriu ,kad kazkurtais prateriojau sidabro plokstele 100x100 biggrin.gif Vieni nuostoliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 08 24, 12:07)
Kiek as tu deziu prisidarius, kiek apsvietima ir kampus keitus...bet supratau galiausiai, kad gerai fotografijai reikalingas bent padoresnis fotoaparatas  biggrin.gif Pas mane sony skaitmeninis ,bet taip ar taip nuotraukos iseina nekokybiskos (ne vien tik daiktus fotografuojant). g.gif

Gal ir kaltas, gal ir ne.
Mamai padovanojau fotikutį. Mažuutis, pigutis. Fotkės bjauriai mėlynos gaudavosi.
Vieną dieną supyko ji ant jo ir pasiėmė instrukciją lotuliukas.gif
Ir fotkės nebe mėlynos, ir su fotiku vėl susitaikė drinks_cheers.gif
Žodžiu, yra toks dalykas, kaip nustatymai. Nors aš pati jų nekenčiu ir fotkinu su auto tongue.gif
O po to jau draugelis photoshops ax.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 08 24, 05:07)
Ale vat tai susinervavinau dabar  biggrin.gif Paziurejau ka tik i tavo puslapi ir iejau i aprasyma, nu ale net zodziai kiti beveik panasus  ka ir as parasiau  biggrin.gif , bet nekeisiu nieku gyvu, nes tikrai nenuziurejau  biggrin.gif

nusiramink su tais atsiprasymais "as nekopijuoju" nu kiek tu zodziu anglu kalboj isreiksti, ka ir kaip tu darai, ir visi mes panasu kelia praejom, tai panasiai ir skamba. o jei kas ir kopijuos, man tai ne silta ir ne salta lotuliukas.gif o va jei darbus kopijuotu, tai tikriausiai nepatiktu g.gif o sidabra rasi, tikriausiai i teisinga vieta padejai lotuliukas.gif
tiesa norejau paklausti, kai atdarinejai mano puslapi : labai ilgai keliasi pirmas lapas? taip tingisi perdarineti doh.gif
Atsakyti