Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

Labai seniai buvau biggrin.gif

Ziit, man tai grazu tie itrukimai, be ju gintaras toks paprastas. Bet cia skonio reikalas. Taip, epoksidke tinka. As tai poliruoju su savo gamybos pasta ( parafinas+ kreida)- geresnes manau nebuna.

Crysocolla, as is santimo pirkau laka toki super brangu doh.gif . Na bet mano sazine rami tongue.gif
Atsakyti
Nu,naca, ir buvai dingus... as jau spejau ir pasiilgti biggrin.gif

Bet pastebejau viena keistenybe beslifuojant gitarus. Raudonas gintas kitaip kvepia, nei geltonasis,kazkoks daug astresnis kvapas. Ar taip turi buti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 28 rugpjūčio 2011 - 11:18
taip, beveik kiekvienas gabaliukas vis kitaip kvepia. Man tai baisiai patinka bigsmile.gif
Atsakyti
As ir vel su klausimu g.gif
Kai litavau rutuliukus, tai lydmetalis nutekejo lapu vidumi (ten kur sulenkimai), as kaitinau, kad pasidegtu 999 sluosniu, bet po kiek laiko vistiek issimuse lydmetalio varis. Gal kas zino ar nusveitus ir vel pakaitinus, kad uzsidetu 999 sluoksnis, ir uzpurskus laku, issimus vel tas varis ar ne?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 29 rugpjūčio 2011 - 20:31
QUOTE(ziit @ 2011 08 27, 17:44)
Mmmm taip.. toki zieda tikrai is daug rakursu reikia fotkinti, as is pirmu 3 net nesupratau formos lotuliukas.gif i architekturines formas panese lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif epoksidke tai ta pati, siaip as pergyvenciau, kad ji pageltonuos, bet su gintao spalva, tai problemos nebus.

Chrysocolla, zalvaris nelabai jau oksiduojasi, jei forma paprasta, gal neverta lakuoti g.gif dantu sepetukas, soda ir muilas isspres problema biggrin.gif  nebent tu "maisai" su kitu metalu sudetingoj formoj ir nori islaikyti spalvu santyki (pvz kaip ditos sage apacioje). As naudoju akrilini laka dailes darbams Krylon. bet geriau tikriausiai dita zino, ka Lietuvoj galima rasti ir naudoti g.gif

aš tai nelabai naudoju lakus, nes man kažkaip atrodo nepatikimi. Gal aš ir klystu. Nes jei ibrėši tai lakas pradės atsilupinėti.
Geriau žalvarį sendinti tada jis visada būna vienodas
Turiu klausimą ar kas nors siunčiasi ką nors iš amerikos. Aš siunčiausi akutes tai muitinė buvo uždėjusi anspaudą ant voko , kad nėra muito. O jeigu dar ką siūsiuosi ar uždės muitą?
Atsakyti
Burbanti, nu as netikiu tais 999 sluoksniais doh.gif . Ir man klausimas ka daryti del to lydmetalio liekanu, juk nevisad jas iseina nusveisti doh.gif

Dita, zalvaris ir sendintas keicia spalva unsure.gif . O del lako, tai manau, kad esi teisi, bet vistiek mano sazine ramesne, kai juo uzlakuoju , be to ir tas sendinimas atrodo graziau, isryskeja rolleyes.gif

Dita, labai tau aciu uz pasitikejima, tiesiog isgelbejai wub.gif

Jei suma nurodyta ant paketo bus nedidele (as stengiuosi nevirsyti 60 $), tai tikimybe kad neuzmuitins. Nebeatsimenu, iki kokios sumos nemuitina doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 29 rugpjūčio 2011 - 21:16
As kazkada kauseli metalo lydymui siunciausi is Amerikos uz (lygtais)15 svaru, po keliu savaiciu atejo muitines mokestis..dar tiek pat biggrin.gif Daugiau nieko nesisiunciu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(naca @ 2011 08 29, 22:14)
Burbanti, nu as netikiu tais 999 sluoksniais doh.gif . Ir man klausimas ka daryti del to lydmetalio liekanu, juk nevisad jas iseina nusveisti doh.gif

Vat tame ir esme, kad atrodo jau tikrai nusveistas tas lydmetalis, o po ilgesnio laiko jis islenda ,nevidonas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2011 08 29, 22:14)
Jei suma nurodyta ant paketo bus nedidele (as stengiuosi nevirsyti 60 $), tai tikimybe kad neuzmuitins. Nebeatsimenu, iki kokios sumos nemuitina doh.gif

nebūtinai...
man yra ir už mažesnę sumą muitą nuvirkdę...
Paskaityk temoje apie užsienio parduotuves - ten atrodo daugiau kalbėta apie muitus
Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2011 08 29, 21:09)
Turiu klausimą ar kas nors siunčiasi ką nors iš amerikos. Aš siunčiausi akutes tai muitinė buvo uždėjusi anspaudą ant voko , kad nėra muito. O jeigu dar ką siūsiuosi ar uždės muitą?

Prekės vertė užrašyta ant siuntos, pavertus ją litais, neturėtų viršyti 75 Lt - iki šitos sumos tikrai nemuitina. Ir kai siųsdavausi ir privačių asmenų (ebay) kiekvieną kartą pasitikslindavau, kad jie neparašytų prie prekės vertės ir siuntimo kainos, nes tada suma automatiškai išauga ir uždedamas muitas. Tai va tokia mano patirtis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moliuskas: 30 rugpjūčio 2011 - 06:40
QUOTE(burbanti @ 2011 08 27, 14:45)
Mano naujas ziedas:sidabras ir kazkoks tai akmuo  biggrin.gif , kai pirkau pardavejas sake pavadinina ,bet neuzsirasiau ir  alieliuja  biggrin.gif 

Solidus žiedelis. smile.gif O akmuo gal kartais avantiurinas? Jie tokie žalsvi būna.

QUOTE(Moliuskas @ 2011 08 30, 06:39)
Ir kai siųsdavausi ir privačių asmenų (ebay) kiekvieną kartą pasitikslindavau, kad jie neparašytų prie prekės vertės ir siuntimo kainos, nes tada suma automatiškai išauga ir uždedamas muitas. Tai va tokia mano patirtis.

Iš ebay perkant dažniausiai galima paprašyt, kad parašytų mažesnę vertę apskritai. Tada jei ir įpaišys muitą, tai nedidelį. wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hidargy: 30 rugpjūčio 2011 - 09:34
Nu ka, o as vel baisiame bardake biggrin.gif Ant durniaus vakar nusiunciau savo tos mini parodos nuotraukas parodos oraganizatoriams (Art Uniting People), kuri ivyks biesas zino uz kiek kilometru esanciame mieste biggrin.gif , nors dokumentus reikejo jiems nusiusti iki 26 dienos. Tai gavau atsakyma,jog jie pasitare ir nors visos vietos uzpildytos, bet pastatys dar viena stikline deze (vitrina), kad galeciau isstatyti savo darbus. Negaliu patiketi biggrin.gif Tai iki penktadienio turiu uzpildyti visokius dokumentus , perfotografuoti kiekviena atskirai darbus, nupoliruoti is naujo, surasyti svorius, apibudinimus ir t.t.. biggrin.gif Neturejo bobute vargo -nusipirko ozeli, taip sakant biggrin.gif
Atsakyti
ačiū merginos už atsakymus.
Naca, aš gal per daug pasitikiu žmonėmis, esu truputį nusvilusi. Bet vistiek aš kiekvieną kartą galvoju apie žmogu gerai, nes pati taip nepadaryčiau. smile.gif
Sekmės tau darbe smile.gif . Ar viskas ten gerai, kaip norėjai?
Rugsėjo mėnesio pabaigoja turėčiau pradėti lieti, tai kam reikės paslaugų, prašom.
Burbanti, bet smagu, kad judi į priekį
Atsakyti