Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

Burbanti, tai kad man dar geda biggrin.gif Parodysiu tada, kai padarysiu mano manymu tikrai vertus darbus rodymui biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chrysocolla @ 2011 09 03, 13:06)
Burbanti, tai kad man dar geda biggrin.gif Parodysiu tada, kai padarysiu mano manymu tikrai vertus darbus rodymui  biggrin.gif  4u.gif

Nu jau tik nekalbek tokiu veju. Rodykis ka turi, bus gera proga tau paciai po kiek tais laiko paziureti kaip vysteisi ir mokinaisi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 03 rugsėjo 2011 - 12:31
Papasakosiu , kas nutiko melynai oksiduojant zalvari ( su amoniaku) doh.gif . Palikau auskarus oksiduotis 2 dienom. Kai istraukaiu, ziuriu suluzinejus 0.6 mm vielute, kuria buvau apvyniojusi kabliukus. O lengvai palenkus kabliukus , jie taip pat nuluzo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2011 09 04, 13:18)
Papasakosiu , kas nutiko melynai oksiduojant zalvari ( su amoniaku)  doh.gif .  Palikau auskarus oksiduotis 2 dienom. Kai istraukaiu, ziuriu suluzinejus 0.6 mm vielute, kuria buvau apvyniojusi kabliukus. O lengvai palenkus kabliukus , jie taip pat nuluzo blink.gif

as jau rasiau apie tai, neatkreipei demesi, va ir gavosi mirksiukas.gif . amoniakas, kaip suprantu oksiduoja/eda vario turincius metalus. kai mes zalinam gamini (dideli turi) to nesimato, bet vielute, jauciasi ir matosi is karto. as kabinu ant plieno, tai jis tik juoduoja, bet pastebejau, kad "ausyciu"viela irgi suploneja. bendrai kilputems naudoju 20gauge bronza, nes net po peciaus varis labai trapus pasidaro ir daznai luzineja. bronza kazkodel ne tokia trapi g.gif
Atsakyti
Aha lyg kazka rasei, tik turbut pamaniau, kad man taip neatsitiks lotuliukas.gif Visa diena dariau tuos auskarus ir se kad nori doh.gif O kazi ar tai priklauso nuo oksidavimo trukmes?
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2011 09 04, 14:26)
Aha lyg kazka rasei, tik turbut pamaniau, kad man taip neatsitiks  lotuliukas.gif  Visa diena dariau tuos auskarus ir se kad nori  doh.gif  O kazi  ar tai priklauso nuo oksidavimo trukmes?

as manau, kad taip g.gif kuo dagiau zalio, tuo maziau vario biggrin.gif gal verta storesne viela naudoti, jei zinai, kad po to seks amoniakas g.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2011 09 04, 20:18)
Papasakosiu , kas nutiko melynai oksiduojant zalvari ( su amoniaku)  doh.gif .  Palikau auskarus oksiduotis 2 dienom. Kai istraukaiu, ziuriu suluzinejus 0.6 mm vielute, kuria buvau apvyniojusi kabliukus. O lengvai palenkus kabliukus , jie taip pat nuluzo blink.gif

Eik tu sau blink.gif
Atsakyti
nepamenu,ar buvau minejusi forume, bet mane buvo ta pati beda istikusi.... Tas pats ir su storesne viela. Ji tiesiog pasidaro trapi ....
Atsakyti
Tai taip iseina, kad oksiduoti reikia tik pati gamini, bet tik ne isegimo vielytes.
Bet taip pagalvojau, amoniakas gi garuoja, jis taip ar taip veikia visa ka pasiekia.Tai gal reikia apsukti kokia lipnia juosta tas vielikes ir pakabinti virs to amoniako?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 05 rugsėjo 2011 - 09:13
Mano viela storoka buvo - 1mm. Gal lakas padetu apsaugoti nuo oksidavimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2011 09 05, 06:21)
Mano viela storoka buvo - 1mm. Gal lakas padetu apsaugoti nuo oksidavimo g.gif

1mm!!!! nieko sau doh.gif apsaugos ir lakas, ir viskas, kas nereguoja su amoniaku, as tik galvoku, gal geriau kas nors "reversible", pvz pva klijai ar poperiniai klijai , juos paskui nuplauti galima g.gif
Atsakyti
Na ka, susikaupiau pasirodymui biggrin.gif biggrin.gif Labai nepeikit ir neprasykit parodyti bloguju pusiu biggrin.gif nes: nepasiseke gerai nusveisti lydmetalio. Prie sages prilituotas bizuterinis uzsegimas, to jus man turbut neatleistumete biggrin.gif Bet as pazadu pasitaisyt ir galvoju kuo ta uzsegima pakeisti... tai vat biggrin.gif

Sege ir auskarai prie ausies:

user posted image
Atsakyti