Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių kalvė

QUOTE(L'una @ 2011 06 23, 17:31)
As nesuprantu, kodel man neina siustis situ failiuku, tik noriu siustis, is karto prie siuntimo paraso nutraukta  doh.gif  doh.gif  doh.gif

jei gera pastuka radau tai pas tave paste jau turetu buti abi dezutes mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vijoleta20 @ 2011 06 23, 17:24)
as tokia apskui bandysiu, tik ar gausis kazin g.gif

spausdinant labai jau daug dazu issinaudotu blink.gif blink.gif blink.gif

googlej ivedus dezutes isklotine arba ta pati tik angliskai tai laaaabai daug rasit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karamele_21: 23 birželio 2011 - 16:14
QUOTE(vijoleta20 @ 2011 06 23, 18:09)
ar is el pasto irgi neleidzia parsisusti?

Aciu karamele aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L'una: 23 birželio 2011 - 16:15
As ir jau dezutes susitvarkiau, guli dezeje surikiuotos, beliks puosimas, tik juosteliu neturiu ir visu kitu fiti miti mastau.gif Dariau ir as po gabaleli porai, tik 6 asmenims bus po viena didis.gif Kazkaip neisiveikiau, nes pagal patarimus persibreziau ilenkio linijas ir viens du dezute gatava assa.gif
Atsakyti
Sveikutes, aš "liudysiu" liepos 2d.
Jau galva sukasi nuo visų suplanuotų darbų.
Noriu patarimo - ar vis dar darote "Laiškas gandrui" - nėra nieko naujesnio dar sugalvota ? Nes ta tema kiek ieškau, tai tik vieną ir tą patį tekstą visur randu.
Atsakyti
QUOTE(Tamosius @ 2011 06 23, 19:04)
Sveikutes, aš "liudysiu" liepos 2d.
Jau galva sukasi nuo visų suplanuotų darbų.
Noriu patarimo - ar vis dar darote "Laiškas gandrui" - nėra nieko naujesnio dar sugalvota ? Nes ta tema kiek ieškau, tai tik vieną ir tą patį tekstą visur randu.

Na siuo atveju, teks paciai kazka naujesnio galvoti mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=youste,2011 06 22, 17:13]
Priminkit, prašau, po kuria ranka surišama piršlio juosta ir į kurį atlapą pamergės gėlytes turi įsegti?
Piršlio juosta rišama po dešine ranka, pabroliams į kairį atlapą sega. 4u.gif
ingulisbrk - dėkui dėl visų foto ir maketų - jau buvau apsisprendusi, kad nedarysiu pėdučių, bet apsigalvojau blush2.gif O suknelė tavo buvo thumbup.gif - ir aš pati tokios spalvos pirmai dienai išsirinkau ax.gif
[/quote]
Ačiū ax.gif Smagu sulaukt tiek pagyrų mirksiukas.gif

Labai jau viskas grazu ir pati svociuke labai jau grazi buvo wub.gif
[/quote]

Ačiū blush2.gif

[quote=L'una,2011 06 23, 12:42]
Merginos niu atsakykit, kurios jau pravedete ta zaidima "Braskes" ir "Agrastai", kaip isslapstyt tuos lapelius, kad porininkai nematytu, ar as kazko sitam zaidime nesuprantu doh.gif
[/quote]
Kol aš su palyda žaidžiau kitą žaidimą, piršlys lapelius išdėliojo pievelėje. Niekas net neįtarė, ką jis ten veikia. Tik patariu: braškes dėliokit vienoj pusėj, o agrastus - kitoj. Nes jaunimėlis nekvailas - radęs priešininkų komandos lapelį, jį paslepia, arba neatiduoda... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 06 23, 16:10)

Ačiū labai... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2011 06 23, 16:24)
as tokia apskui bandysiu, tik ar gausis kazin g.gif

Labai grazi dezute thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, liudysim su vyru, rugpjucio 12d, vestuves bus nedideles 15zmoniu, muzikantu nebus, kartu daromos krikštynos, bei jaunikio jubiliejus verysad.gif , todel visa vakaro programa turesim vest vieni g.gif
Gal kas patartu, kokia programa pravesti nuo 18iki 23val?????
Jaunieji pageidavo, kad butu:
sntk liudijimo skaitymas,
komendantu rinkimas,
svieciu sveikinimai,
valsas,
padeka tevams,
balionu paleidimas,
torto pjaustymas.
Gal kas turi kokiu scenariju ar organizavo kazka panasaus, gal galit pasidalinti savo patirtimi???? blush2.gif
Atsakyti
labutis

galvoju kaip geriau daryti šeimos židinio uždegimo metu - ar, kad tėvai atneštų jau uždegtą židinį ar, kad ateitų tėvai su žvake ir tada jaunieji patys užsidegs.... jei tėvai ateina su žvake, tai tuomet kiekvienas turi po žvakę ar neša tik kažkuris vienas g.gif susimakalavau doh.gif

dar apie KORTELIŲ ŽAIDIMĄ kažkada buvau išsisaugojus korteles, bet nepamenu kaip jį reikia žaist blush2.gif ten lyg ir poroms susipažinimui žaidžiamas......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crazy Lady: 24 birželio 2011 - 19:00
Labas rytas 4u.gif
Buvau pas gėlininkę dėl taurių papuošimo ir savo puokštytės. Tai iškart patarė pasirūpint paprastom taurėm kad jaunieji tūrėtų iš ko gamtoj gert ir t.t. nes sako dažniausiai nedatempia tos gražiosios kur čia graviruojam. tai dabar eisiu ieškot pigių taurių, kad negaila sudaužyt būtų, o tas graviruotas jau atidaviau ir jos bus tik ant stalo jau jiems smile.gif
Dar bajeris, negana, kad pamergių suknelių spalva siuvėjos pakeitė (iš persiko patapo ryškiai oranžinės) tai dar ir modelį ne tokį pasiuvo, grįš kitą savaitgalį jaunoji, tai šoką nemažą gaus doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Ar kas ruosiates karti pirsli 000189.gif ? Jei taip ka ir kaip ruosiates daryt?

Papildyta:
QUOTE(rAktyvi @ 2011 06 25, 09:28)
Labas rytas  4u.gif

Dar bajeris, negana, kad pamergių suknelių spalva siuvėjos pakeitė (iš persiko patapo ryškiai oranžinės) tai dar ir modelį ne tokį pasiuvo, grįš kitą savaitgalį jaunoji, tai šoką nemažą gaus  doh.gif  verysad.gif

Oi pas mus irgi panasiai, bet tik tiek, kad pamerges nuomuojasi suknias. Jaunoji is salono katalogo isrinko vienas, realybei tos sukneles kazkokios kitokios, automatiskai keitesi spalva ir bet jauciu be nesklandumu nei vienos vestuves nepraeina schmoll.gif
Atsakyti