QUOTE(Judcke @ 2011 06 27, 08:41)
Gaila man tos paneles, kuri pati ir nuotaka ir liudininke... tikrai taves gaila...
sy savaitgali buvom veselioj. labai dziaugiausi, galvojau pasisemsiu ir as minciu... taciau buvo gaila ziureti i liudininke kuri vos vos isdrysta paskaityti, viska nuotaka laksto, tvarko, deda... net alkoholy pati pilste!!! nu buvo ziauru ziureti kaip diplomai ir visokie kitokie palinkejimai uzrasyti ranka, paterlioti flomasteriu... ir zaidimai buvo vedami nuotakos... beveik jos prie stalo nebuvo! visur lakste ji pati ir jaunikis! muzikantui parengus uzduoti pirsliams, tie nieko neislemeno o visa laika juokesi i mikrofona.... baisu

ir tuo paciu gaila. tai zinokit as tokia laiminga ir daug nuveikusi jau pasijauciau, kad net smagu del saves pasidare
Man irgi gaila

Išvis nesuprantu tokių žmonių. Manau, kad čia tiesiog neatsakingumas - kišti nagus ten, kur nieko nesugebi

Kita vertus, čia yra ir jaunųjų problema per mikroskopą
ŽIŪRĖTI, KĄ JAMA Į PIRŠLIUS 
Man kartais šiurpu pasidaro, kai parašot, kad "jaunuosius matysiu trečią kartą" ir pan. Vadinasi, kartais ir patys jaunieji lipa ant grėblio, prašydami piršliauti vos keliskart matytų žmonių
O šiaip galėjai perimt mikrofoną į savo rankas, būt buvusi puiki praktika

O aš tai nieko nenuveikiau per šią savaitę - važiavau į kitą Lietuvos kraštą, tai kai užbaliavojau visą savaitę, tai nebuvo kada net pagalvot apie savo
egzaminą
Juratele:), buvau Vokiškėliuose. Tai ten tikrai

. Labai tvardžiausi, nes labai visko reikėjo

Tai tik apėjau viską, apžiūrėjau. Mums su MB gilų įspūdį paliko pampersų ir tualetinio popieriaus tortai
Vis pagalvoju, kiek laiko beliko, tai man plaukai šiaušiasi:protas Bet gal kaip nors spėsiu

Nuvežiau pas siuvėją gulbinų sijonukus, tai ji tik galvą pakraipė - gyvenime tokių nėra siuvusi

Vieną parodė pasiūtą, tai kažkaip tikėjausi pūstesnio, nes buvo tik vienas sluoksnis užuolaidos. Bet gal dar pamušalas prisidės ir bus geriau

Nupirkau paklodę, tai sakė, kad pamušalui bus per mažai, truks vienam sijonui

Dieve, čia kaip sau kad siūčiausi - su visais primatavimais ir pasimatavimais
Tiesa, merginos, gal dar temoje yra mergina, kuri ant muilo burbulų buteliukų lipino svečių vardus? O gal kuri atsimenat ją?

Labai reikia, bo aš visiškai nemoku ir nesuprantu, kaip dirbti su panašiomis programomis