Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių kalvė

QUOTE(jurakvepuok @ 2011 06 27, 09:29)
Tai ir aš nesuprantu, kodėl iš karto nepasakė, kad negalim, o dabar taip gaunasi, kad nelabai ir laiko yra ką nors keisti. Nors nuo pat pradžių buvo pasakyta, kad ne tik parašiukus reiks padėt. O dabar atsirado kalnas darbų ir jie visiškai neturi laiko šventej ruoštis. Aš net su tokiu baltu pavydu seku temutę, kokios Jūs šaunuolės, kiek daug visko pačios darot, kaip stengėtės  thumbup.gif

mano kiti jaunieji kadangi moka mums visas islaidas tai jie patys daug maz viska ir perkasi bet man neidomu darau kitas staigmenas ir be ju zinios ir paliksiu jiems kaip dovana neimsiu pinigu o jei labai nores gales grazinti pinigelius bet tai bus tik po vestuviu nes jiems net nesakau ka darau nes net ir spynele patys nusipirko ir issigraviravo g.gif schmoll.gif galvoju gal su balionais daryti jiems ta deze bet vat jie vaikeli turi ir bus tuo paciu jo krikstynos tai nzn ka i scenariju ideti apie jas g.gif o ir netinka nei gandro laiskas nei vaikelio laiskas nei vardo rinkimas nei krikstateviu tai nzn daug kas atkrito bet nieko naujo nerandu ir nesugalvoju blush2.gif
gal kas svociavo tokiose kur ir krikstynos kartu buvo arba bent jau kad kai jaunieji leliu turi????
Atsakyti
Gaila man tos paneles, kuri pati ir nuotaka ir liudininke... tikrai taves gaila...
sy savaitgali buvom veselioj. labai dziaugiausi, galvojau pasisemsiu ir as minciu... taciau buvo gaila ziureti i liudininke kuri vos vos isdrysta paskaityti, viska nuotaka laksto, tvarko, deda... net alkoholy pati pilste!!! blink.gif nu buvo ziauru ziureti kaip diplomai ir visokie kitokie palinkejimai uzrasyti ranka, paterlioti flomasteriu... ir zaidimai buvo vedami nuotakos... beveik jos prie stalo nebuvo! visur lakste ji pati ir jaunikis! muzikantui parengus uzduoti pirsliams, tie nieko neislemeno o visa laika juokesi i mikrofona.... baisu unsure.gif ir tuo paciu gaila verysad.gif tai zinokit as tokia laiminga ir daug nuveikusi jau pasijauciau, kad net smagu del saves pasidare blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Judcke @ 2011 06 27, 08:41)
Gaila man tos paneles, kuri pati ir nuotaka ir liudininke... tikrai taves gaila...
sy savaitgali buvom veselioj. labai dziaugiausi, galvojau pasisemsiu ir as minciu... taciau buvo gaila ziureti i liudininke kuri vos vos isdrysta paskaityti, viska nuotaka laksto, tvarko, deda... net alkoholy pati pilste!!!  nu buvo ziauru ziureti kaip diplomai ir visokie kitokie palinkejimai uzrasyti ranka, paterlioti flomasteriu... ir zaidimai buvo vedami nuotakos... beveik jos prie stalo nebuvo! visur lakste ji pati ir jaunikis! muzikantui parengus uzduoti pirsliams, tie nieko neislemeno o visa laika juokesi i mikrofona.... baisu  unsure.gif  ir tuo paciu gaila. tai zinokit as tokia laiminga ir daug nuveikusi jau pasijauciau, kad net smagu del saves pasidare 

Man irgi gaila unsure.gif Išvis nesuprantu tokių žmonių. Manau, kad čia tiesiog neatsakingumas - kišti nagus ten, kur nieko nesugebi doh.gif Kita vertus, čia yra ir jaunųjų problema per mikroskopą ŽIŪRĖTI, KĄ JAMA Į PIRŠLIUS lens.gif Man kartais šiurpu pasidaro, kai parašot, kad "jaunuosius matysiu trečią kartą" ir pan. Vadinasi, kartais ir patys jaunieji lipa ant grėblio, prašydami piršliauti vos keliskart matytų žmonių blink.gif
O šiaip galėjai perimt mikrofoną į savo rankas, būt buvusi puiki praktika biggrin.gif thumbup.gif
O aš tai nieko nenuveikiau per šią savaitę - važiavau į kitą Lietuvos kraštą, tai kai užbaliavojau visą savaitę, tai nebuvo kada net pagalvot apie savo egzaminą doh.gif Juratele:), buvau Vokiškėliuose. Tai ten tikrai thumbup.gif . Labai tvardžiausi, nes labai visko reikėjo biggrin.gif Tai tik apėjau viską, apžiūrėjau. Mums su MB gilų įspūdį paliko pampersų ir tualetinio popieriaus tortai lotuliukas.gif
Vis pagalvoju, kiek laiko beliko, tai man plaukai šiaušiasi:protas Bet gal kaip nors spėsiu unsure.gif Nuvežiau pas siuvėją gulbinų sijonukus, tai ji tik galvą pakraipė - gyvenime tokių nėra siuvusi biggrin.gif Vieną parodė pasiūtą, tai kažkaip tikėjausi pūstesnio, nes buvo tik vienas sluoksnis užuolaidos. Bet gal dar pamušalas prisidės ir bus geriau ax.gif Nupirkau paklodę, tai sakė, kad pamušalui bus per mažai, truks vienam sijonui doh.gif Dieve, čia kaip sau kad siūčiausi - su visais primatavimais ir pasimatavimais lotuliukas.gif
Tiesa, merginos, gal dar temoje yra mergina, kuri ant muilo burbulų buteliukų lipino svečių vardus? O gal kuri atsimenat ją? 4u.gif Labai reikia, bo aš visiškai nemoku ir nesuprantu, kaip dirbti su panašiomis programomis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Judcke @ 2011 06 27, 10:41)
sy savaitgali buvom veselioj. labai dziaugiausi, galvojau pasisemsiu ir as minciu... taciau buvo gaila ziureti i liudininke kuri vos vos isdrysta paskaityti, viska nuotaka laksto, tvarko, deda... net alkoholy pati pilste!!!  blink.gif  nu buvo ziauru ziureti kaip diplomai ir visokie kitokie palinkejimai uzrasyti ranka, paterlioti flomasteriu... ir zaidimai buvo vedami nuotakos... beveik jos prie stalo nebuvo! visur lakste ji pati ir jaunikis! muzikantui parengus uzduoti pirsliams, tie nieko neislemeno o visa laika juokesi i mikrofona.... baisu  unsure.gif  ir tuo paciu gaila  verysad.gif  tai zinokit as tokia laiminga ir daug nuveikusi jau pasijauciau, kad net smagu del saves pasidare  blush2.gif

Sveikos bye1.gif

Na ziauru ziauru...ir as perskaicius tavo posta pasijutau lygiai taip pat, tiek dusios ir meiles atiduodu sioms vestuvems, viskas su meile ir didziausiu kruopstumu padaryta wub.gif

Karamele sveikatytes tavo maziukui 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(L'una @ 2011 06 27, 10:29)
Sveikos  bye1.gif

Na ziauru ziauru...ir as perskaicius tavo posta pasijutau lygiai taip pat, tiek dusios ir meiles atiduodu sioms vestuvems, viskas su meile ir didziausiu kruopstumu padaryta wub.gif

Karamele  sveikatytes tavo maziukui 4u.gif

Tai va, mes galim didziuotis savo mazais laimejimais! ax.gif nu as tikiu kad ir mane pakritikuos, apipletkys, gal kas ko nesupras... bet tikrai busiu pasiruosus atsakingai! smile.gif ir asiku visu Jusu deka 4u.gif wub.gif
Atsakyti
sveikutes. jei kam aktuali melynas pirslio kraujas (likeris blue curaqao) tai siandien dar yra maximoje akcija smile.gif
Atsakyti
jei pati tureciau ruostis ne tik savo vestuvems bet dar ir viska uz pirslius ruosti tai atsisakyciau ju visai ir liepciau muziantams viska organizuoti ir ko paprasytu nupirkciau jiems bent paciai atrakcija butu bigsmile.gif ir kaip galima net scenariju parasyti ir kazkam duoti tik kad perskaitytu rasiau scenariju pati ir zinau ka reiskia o be to gi zinai kur palaukti kur pertraukele padaryti o jei man duotu scenariju ir sakytu va perskaityt tai tikrai nesutikciau net pirsliauti ne ne atsisakyciau pirsliu visai mirksiukas.gif doh.gif
tikrai uzjauciu nuotaka bet pati sau toki varga uzsikrove blush2.gif

zinau sunku rasti pirslius dauguma atsisako (pati ejau su kvietimais pas 5 poras kuriuos norejau matyti tose pareigose bet visi vyrai atsisake nors moterys begalo norejo lotuliukas.gif ) geriau visiems eiliniams latrams buti ir uz nieka atsakingiems bet jei nera geru nereikia jokiu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Vaida_85 @ 2011 06 27, 11:02)
sveikutes. jei kam aktuali melynas pirslio kraujas (likeris blue curaqao) tai siandien dar yra maximoje akcija  smile.gif

o as pati pasidariau melyna krauja, nusipirkau rimi toki sirupa melyna ir i degtine supyliau ir gavosi melynas pirslio kraujas biggrin.gif papkes pasidariau , taures jau ir paruostos imesiu gal kai nufotkinsiu i musu pastuka, nes cia gali mano jaunoji pasivaident biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaida_85 @ 2011 06 27, 11:02)
sveikutes. jei kam aktuali melynas pirslio kraujas (likeris blue curaqao) tai siandien dar yra maximoje akcija  smile.gif

aciu 4u.gif
as jamsiu ta melyna krauja - su akcija biggrin.gif
Atsakyti
Kas lankstėt saldainius. Kokių išmatavimų etiketė turi būti? 4u.gif
Atsakyti
Labutis svociutes darbstuoles,mes einam liudininkais liepos 9diena,jau rasiau kazkada anksciau,bet manes kazko niekas neiraso i sarasiuka sad.gif .Turiu viena minti kaip isleisti jaunuosius miegucio,bet truksta man fantazijos su zodziais gal kas pagelbetumet.O sumasciau stai ka:aprengsiu jaunuosius tom prijuostem http://superdovana.l...-valentine.html dar dovanosiu kamasutros knyga tipo kaip receptu knygute.Mintis ta kad isleidziam jaunuosius isbandyt receptuku gamint ir ragaut.Bet kaip zodzius susideliot niekaip man nelenda i galvele frusty.gif
Ir dar vienas prasymukas,gal galit pavardint kokiu zodeliu prigalvojat ant akmeneliu rasyt,kazko man labai mazai ju gaunas,o noris kuo daugiau mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Mocamoca @ 2011 06 27, 15:32)
Labutis svociutes darbstuoles,mes einam liudininkais liepos 9diena,jau rasiau kazkada anksciau,bet manes kazko niekas neiraso i sarasiuka sad.gif .Turiu viena minti kaip isleisti jaunuosius miegucio,bet truksta man fantazijos su zodziais gal kas pagelbetumet.O sumasciau stai ka:aprengsiu jaunuosius tom prijuostem http://superdovana.l...-valentine.html dar dovanosiu kamasutros knyga tipo kaip receptu knygute.Mintis ta kad isleidziam jaunuosius isbandyt receptuku gamint ir ragaut.Bet kaip zodzius susideliot niekaip man nelenda i galvele  frusty.gif
Ir dar vienas prasymukas,gal galit pavardint kokiu zodeliu prigalvojat ant akmeneliu rasyt,kazko man labai mazai ju gaunas,o noris kuo daugiau  mastau.gif

cia etiketes ant prieskoniu bet zodziai nuo akmeneliu mirksiukas.gif
gal kazka su suriu kad bandykit receptus o geriausia varianta mums parodykit (ta prasme suri) rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(rAktyvi @ 2011 06 27, 15:20)
Kas lankstėt saldainius. Kokių išmatavimų etiketė turi būti?  4u.gif

as dariau 10*8.5
Atsakyti