Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių kalvė

Kaži man saldainiai nepersigertų jei aš juos db supakuočiau į tortą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rAktyvi @ 2011 06 29, 19:08)
Kaži man saldainiai nepersigertų jei aš juos db supakuočiau į tortą?  g.gif

Na bet gausi nest kur salta padet, as ir planuoju jau vyniot, bet i dezutes dar nedesiu, susisuksiu ir tegu dar pabuna rusyje, ta torta pasiliksiu uzbaigt paskutini pries vestuves rolleyes.gif Nes, kad ir su ta folija, vis vien persigeria, jau ne karta isitikinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaida_85 @ 2011 06 29, 14:24)
norfoje radau saldainiu tinkamu vyniojimui pavadinimas Kolumbo gamintojas Naujoji ruta. o kaina tai tik 12,99 lengvi vafliniai saldainiai.
kadangi judinu jau daug ka tai vis pasidalinu informacija

As pirkau siandien Cento parduotuvej saldainius Mauglis, kaina 9.99. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(L'una @ 2011 06 29, 18:23)
Na bet gausi nest kur salta padet, as ir planuoju jau vyniot, bet i dezutes dar nedesiu, susisuksiu ir tegu dar pabuna rusyje, ta torta pasiliksiu uzbaigt paskutini  pries vestuves rolleyes.gif Nes, kad ir su ta folija, vis vien persigeria, jau ne karta isitikinau doh.gif

Pas mane rūsio nėra. O išvešt nebėra kur. doh.gif nebus labai MB patenkintas, kad šaldytuvą užimsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rAktyvi @ 2011 06 29, 19:36)
Pas mane rūsio nėra. O išvešt nebėra kur.  doh.gif nebus labai MB patenkintas, kad šaldytuvą užimsiu  biggrin.gif

O daug tu saldainiu vyniosi?
Atsakyti
QUOTE(L'una @ 2011 06 29, 18:38)
O daug tu saldainiu vyniosi?

Nelabai, žiūrėsiu kiek iš popieriukų ir to maišelio saldainių gausis. Nes aš juos tik į tortuką ir dar šiaip jei liks, kam padalinsiu. smile.gif
Tu kiek? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rAktyvi @ 2011 06 29, 19:43)
Nelabai, žiūrėsiu kiek iš popieriukų ir to maišelio saldainių gausis. Nes aš juos tik į tortuką ir dar šiaip jei liks, kam padalinsiu. smile.gif
Tu kiek?  smile.gif

Turiu saldainiu nusipirkus apie 5kg doh.gif is viso vnt gaunas 450 hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif vyniosiu visus, darysiu dvieju rusiu jaunuju foto ir po du saldainius desiu i torta 4u.gif o is kitu likusiu susuksiu tokiu paciu jaunuju, ir dar pirslio ir svocios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 06 29, 17:44)
Luna labai grazios taures  thumbup.gif
na as irgi jau sparciai i prieki judu, daug maz viskas lyg padaryta, tik etikeciu spausdinimas dbr ...
Ai, labai saunia ideja radau, bent as jos nznojau Vestuvinis meniu

as irgi turiu idejusi ta meniu i laikrastuka lotuliukas.gif
Atsakyti
išgąsdinot mane su tais saldainiais, nes aš jau baigiu susivynioti juos...o vesele tik rugpjūtį...rūsio neturiu, šaldytuve vietos ir nerasiu...
Papildyta:
na va, rodau kokią savo jaunųjų meilės simfoniją, kurią man pasiuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuze.t @ 2011 06 29, 20:54)
išgąsdinot mane su tais saldainiais, nes aš jau baigiu susivynioti juos...o vesele tik rugpjūtį...rūsio neturiu, šaldytuve vietos ir nerasiu...
Papildyta:
na va, rodau kokią savo jaunųjų meilės simfoniją, kurią man pasiuvo smile.gif

Na ne juokas is tikro, ypac db kai karsciai uzejo, o sokoladas tai tirpsta doh.gif doh.gif doh.gif

Pagalvele super thumbup.gif gal pas Emilija siudinais, nes stilius panasus i manosios pagalves biggrin.gif
Atsakyti

Pagalvele super thumbup.gif gal pas Emilija siudinais, nes stilius panasus i manosios pagalves biggrin.gif
[/quote]

tikrai taip smile.gif ir visa kita ji man pasiuvo ir pasius smile.gif
Atsakyti
Luna, tikrai gražios taurės 4u.gif

Mums taip pat pagalvėlę ir maišelius padarė. Ryt pasiimsiu ax.gif
Papildyta:
[quote=ievuze.t,2011 06 29, 20:06]
[/quote]

tikrai taip smile.gif ir visa kita ji man pasiuvo ir pasius smile.gif
[/quote]

Ir mūsų pas Emiliją lotuliukas.gif
Atsakyti