Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių kalvė

Na ką, saldainiai suvynioti clap.gif net pačiai smagu, kad kol kas sklandžiai viskas einasi smile.gif

Beje, kas per agurkai? blink.gif Nerandu kur apie juos šnekėjot doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rAktyvi @ 2011 06 29, 20:13)
Na ką, saldainiai suvynioti  clap.gif net pačiai smagu, kad kol kas sklandžiai viskas einasi smile.gif

Beje, kas per agurkai?  blink.gif Nerandu kur apie juos šnekėjot  doh.gif  blush2.gif

Aha, matyt tikrai būsi kažką praleidusi biggrin.gif Argi sunku pasiskaityt ankstesnes temas? hihihi.gif

QUOTE(L'una @ 2011 06 29, 15:46)
Kai ryte apzvelgsime visos nakties ivykius ir visa kita, dovanosiu slovikelius, tarkim bus lb pagiringas kuris nors svecias, tai jam iteiksiu slovikeli raugintu agurku, kurie vadinsis "Pochmelinas", matysiu, kad kuri vestuviu viesnia, ar tai be makiazo, ar isbalus, jai iteiksiu marinuotu burokeliu stiklaini tai yra "Kleopatros skaistalus"...na ir t.t. cia jau kaip fantazija nesa lotuliukas.gif

Man irgi smagu, šiandien tokia darbinė nuotaika, net prie medalių prisiruošiau nagus prikišt, susidėliosiu galutinai scenarijų ir siųsiu muzikantui smartass.gif
Ar reikia žodžių segant puokštytes pabroliams, rišant juostą piršliui? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simoselis: 29 birželio 2011 - 20:40
QUOTE(simoselis @ 2011 06 29, 21:23)
Aha, matyt tikrai būsi kažką praleidusi biggrin.gif Argi sunku pasiskaityt ankstesnes temas? hihihi.gif

Ojetau kaip gėda blush2.gif sėdžiu ir raudonuoju db lotuliukas.gif kažkaip nusprendžiau, kad ne tie pachmielinai čia bus... biggrin.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Jus man pasakykit, kas perka seimininku isventinimui skareles, prijuostes, kepures? Gi kiek as suprantu uosviai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(L'una @ 2011 06 29, 20:53)
Jus man pasakykit, kas perka seimininku isventinimui skareles, prijuostes, kepures? Gi kiek as suprantu uosviai 4u.gif

Mano razumu, tai piršliai g.gif . Man pirko ir aš pirkau ax.gif
Atsakyti
Prisiskolinau as jusu minciu ir ideju, nors busiu tik liudininke, ir daug nesiruosiu bet vistiek aciu. 4u.gif
Neseku temutes, gal ir zinot , bet parsysiu ka as darysiu .
Mes piesim jaunavedziu portreta. Reikia didelio lapo, markerio, ar piestuko. Jaunuosius passodinti, kad pozuotu o sveciai pries tai issitruaks lapelius su uzrasais: Pvz: galva, sukuosena, kaklaraistis, akys, nosis, kelnes ir tt. tada eis kiekvienas ir pies. kas gausis neaisku, bet idomu bigsmile.gif Gales kur nors pasikabinti , kad ir garaze lotuliukas.gif
Piesimas turi vykti eiles tvarka, lapukai turetu buti sunumeruoti, pradedant nuo galvos, veido, nes jei pies pirma batus, tai neaisku kas gausis. lotuliukas.gif
Sekmes kuriant ir rasant scenarijus. 4u.gif
Mano vestuves be tradiciju. As atsipalaidavus. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2011 06 29, 22:57)
Mano razumu, tai piršliai  g.gif . Man pirko ir aš pirkau ax.gif

Musu vestuvese, uosviene man pirko prijuoste, o mano tevai kepure, tai db susipainiojau visai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(L'una @ 2011 06 29, 21:00)
Musu vestuvese, uosviene man pirko prijuoste, o mano tevai kepure, tai db susipainiojau visai doh.gif

Visiems bus sveikiau, jei jaunųjų ar jų tėvų pasiklaustum mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2011 06 29, 23:02)
Visiems bus sveikiau, jei jaunųjų ar jų tėvų pasiklaustum mirksiukas.gif

Jau susukau jaunojo mamytei, sake mums vargu ir taip per akis, tai jie viska nupirks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2011 06 29, 20:59)
Mes piesim jaunavedziu portreta. Reikia didelio lapo, markerio, ar piestuko. Jaunuosius passodinti, kad pozuotu o sveciai pries tai issitruaks lapelius su uzrasais: Pvz: galva, sukuosena, kaklaraistis, akys, nosis, kelnes ir tt. tada eis kiekvienas ir pies. kas gausis neaisku, bet idomu bigsmile.gif Gales kur nors pasikabinti , kad ir garaze  lotuliukas.gif
Piesimas turi vykti eiles tvarka, lapukai turetu buti sunumeruoti, pradedant nuo galvos, veido, nes jei pies pirma batus, tai neaisku kas gausis.  lotuliukas.gif

Šitas man patiko thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, knisu knisu , bet nerandu meiles simfonijos kur buvo uzrasyta dar kad meiles simfonija ir natu ismetyta salia, randu tik paprastai kur natos isdeliots, gal turit ta kita grazesni varianta, zinau kad kazkur tikrai buvo g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
nusprendžiau pasirodyt savo rankdarbius, ogi žiūriu kažkas ir teiraujasi smile.gif taigis Meilės simfonija ant 200*220 paklodės. Tortas irgi pagamintas tik puošybai reikia įkvėpimo.

user posted image

Atsakyti