Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrybos

gal kad del dokumentu padetu atsakyti.
Skiriames bendru sutarimu. Sutarti jau kaip ior surasem, tai noriu pasitikslinti kur reikia nesti sutarti ir prasyma (gyvenu Vilniuje Pasilaiciuose)?
jeigu paskola butui eme vyras, tai butas priklauso jam, tai kaip suprantu jokiu papildomu dokumentu ir nereikia?
Kadangi jis sutinka, kad man priklausytu sodas, pirkatas, santuokoje, tai kur eiti, kad perrasyti soda ant manes?
automobilis irgi man atitenka - tai cia i Regitra, kad perregistruotu?
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2012 09 10, 11:25)
gal kad del dokumentu padetu atsakyti.
Skiriames bendru sutarimu.  Sutarti jau kaip ior surasem, tai noriu pasitikslinti kur reikia nesti sutarti ir prasyma (gyvenu Vilniuje Pasilaiciuose)?
jeigu paskola butui eme vyras, tai butas priklauso jam, tai kaip suprantu jokiu papildomu dokumentu ir nereikia?
Kadangi jis sutinka, kad man priklausytu sodas, pirkatas, santuokoje, tai kur eiti, kad perrasyti soda ant manes?
automobilis irgi man atitenka - tai cia i Regitra, kad perregistruotu?

Sprendžiant pagal klausimus, labai abejoju, ar dokumentai bus surašyti tinkamai g.gif
Į kurį konkrečiai teismą nešti dokumentus priklauso nuo gyvenamosios vietos (kokioj gatvėj gyvenat). Jei paskolą ėmė vyras, tai automatiškai nereiškia, kad butas yra jo. Esmė - kada jis įgytas. Jei santuokos metu - butas abiejų.
Jokių objektų persirašyti Jūs negalite, kol teismas nepatvirtins sutarties dėl santuokos nutraukimo pasekmių ir sprendimas neįsiteisės.
Atsakyti
O jai butas pirktas iki santuokos su paskola (apie 8men. iki santuokos) vyro vardu imta paskolabet paskola yra mokama ir santokos metu kaip tokiu atveju su to butu skaitosi ar jis vyro ar jis bendras.
Atsakyti
norim skirtis abipusiu susitarimu. Kiek suprantu, tai skiriantis šiuo būdu reikia įvardinti, kad kažkiek laiko kartu negyvename? vyras dažniausiai būna užsienyje, gryžta maždaug kas 3-4 mėn, pabūna savaitę namuose ir vėl išvažiuoja, ir taip jau keli metai. Ar labai nusižengsim įstatymam, jeigu parašysim, kad negyvenam kartu daugiau nei pusę metų? Truputį baisu meluot, bet tai, manau greiciausias kelias. bet ar neužkliūsim?

Ir ten kur reikia įrašyt kreditorius man neaišku... kadangi pagooglinus vis randu, kad reikia pristatyti vykdomuosius raštus. Vyras turi skolų, bet ne už paskolas, o baudas policijai... ar turiu apie skyrybas informuoti anstolį ir apie skolas įrašyti į sutartį?

Jeigu įrašysim, kad bylą nagrinėtų ne žodine, o ten kažkokia rašysenos(neatsimenu kaip tiksliai) tvarka, tai mums nereiks atvykt į posėdį kiek suprantu. Vyrui būtų sudėtinga su atvykimu doh.gif Ar tai iš viso įmanoma?

Nu va kiek klausimų iškilo lotuliukas.gif

P.s. pas advokatus neisim.
Atsakyti
QUOTE(ingulite @ 2012 09 10, 19:33)
O jai butas pirktas iki santuokos su paskola (apie 8men. iki santuokos) vyro vardu imta paskolabet paskola yra mokama ir santokos metu kaip tokiu atveju su to butu skaitosi ar jis vyro ar jis bendras.

Butas yra vyro asmeninė nuosavybė.
Atsakyti
Nu me..argos, padėkit ax.gif
Skyrybos abipusiu susitarimi. Turiu lizingu pasiėmus prekių išsimokėtinai. Ar tikrai reikia pranešti lizingo bendrovei apie skyrybas ir sudaromą sutartį? Kaip tai padaryti?
Atsakyti
QUOTE(lyggi.. @ 2012 09 10, 19:52)
Butas yra vyro asmeninė nuosavybė.

O Tai neturi reiksmes kad mes jau kartu gyvenome? ir kad paskola mokama ir po santakos
Atsakyti
QUOTE(wowa @ 2012 09 12, 14:01)
Nu me..argos, padėkit ax.gif
Skyrybos abipusiu susitarimi. Turiu lizingu pasiėmus prekių išsimokėtinai. Ar tikrai reikia pranešti lizingo bendrovei apie skyrybas ir sudaromą sutartį? Kaip tai padaryti?

taip, reikia. rastu reikia pranesti. istatymas neiskiria lizingo bendrove, ar bankas. nurodyta - pranesti kreditoriams.
Papildyta:
QUOTE(ingulite @ 2012 09 12, 16:31)
O Tai  neturi reiksmes kad mes jau kartu gyvenome? ir kad paskola mokama ir po santakos

tiek butas yra asmenine nuosavybe, tiek paskola asmenine prievole.
Atsakyti
QUOTE(Realesne @ 2012 09 12, 19:44)
taip, reikia. rastu reikia pranesti. istatymas neiskiria lizingo bendrove, ar bankas. nurodyta - pranesti kreditoriams.
Papildyta:
tiek butas yra asmenine nuosavybe, tiek paskola asmenine prievole.

o tai ar kazka galima padaryti kad butas butu bendra nuosavybe?
Atsakyti
QUOTE(Realesne @ 2012 09 12, 19:44)

Gal galit konkrečiau ax.gif kaip pranešti? Ką siųsti? Ar yra koks konkretus pranešimas ar laisva forma? ką rašyti jame?

Ir, vyras turi reikalų su anstoliais, pagrinde tai baudos kelių policijai, nieko nemoka. Ar reikia ir anstoliams pranešti? Aš tai galvočiau, kad ne kreditoriai policija, bet gal aš klystu?
Atsakyti
QUOTE(wowa @ 2012 09 12, 19:46)
Gal galit konkrečiau ax.gif kaip pranešti? Ką siųsti? Ar yra koks konkretus pranešimas ar laisva forma? ką rašyti jame?

Ir, vyras turi reikalų su anstoliais, pagrinde tai baudos kelių policijai, nieko nemoka. Ar reikia ir anstoliams pranešti? Aš tai galvočiau, kad ne kreditoriai policija, bet gal aš klystu?

VMI jusu vyro kreditorius.... praneskit antstoliui. paprasta forma.
Atsakyti
Ar būna taip, kad dėl kažkokių priežasčių neišskiria...nors dokumentai paduoti skirtis bendru sutarimu ?
Jei taip, tai kokios priežastys gali būti?
Atsakyti