Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrybos

Kai skyriausi, teturėjau vyro paso kopiją atsišvietus iš senesnių laikų.Žinojau, kad vyras savo paso tikrai neduos..Ir to pakako. Nereikėjo nieko tvirtinti. Savo paso kopiją irgi tik pateikiau.. Turiu omeny kai dokumentus nunešiau pateikti skyryboms.
Atsakyti
Ačiū merginos jums visoms už pagalbą 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Vadinasi mane vakar apdėjo g.gif nes kiek anksčiau domėjausi, tai teismas pats gali pasitvirtinti kopijas posėdžio metu pateikus originalus.

Vakar dokumentus priiminėjo su baudžiamom bylom dirbanti (pati sakė)

Nešiu vėl, tik nervina vėl iš darbo išsiprašinėti, ir reikalausiu, kad priimtų, tegul teisėja pati atmeta, jeigu ką, gal būt ir šiaip ras trūkumų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lyggi.. @ 2012 09 25, 05:51)
Žyminio mokesčio sumokėjimą (jei jis buvo darytas internetu) teismas mato savo duomenų bazėje, tad nebereikalaujama, kad kvitą patvirtintų bankas.

biggrin.gif o "priemeja" irodinejo, kad leksiu i banka, kad israsa patvirtintu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Realesne @ 2012 09 25, 19:36)
biggrin.gif  o "priemeja" irodinejo, kad leksiu i banka, kad israsa patvirtintu smile.gif

Kaip jau sakiau, tikėti "priėmėjomis" galima ne visada smile.gif Anksčiau tikrai buvo reikalaujama, kad kvitas būtų patvirtintas banko, tačiau tai dabar nebebūtina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lyggi.. @ 2012 09 25, 17:55)
Kaip jau sakiau, tikėti "priėmėjomis" galima ne visada smile.gif Anksčiau tikrai buvo reikalaujama, kad kvitas būtų patvirtintas banko, tačiau tai dabar nebebūtina smile.gif

as tai zinau... bet kiek zmoniu varineja be reikalo ... biggrin.gif
Atsakyti
Niu ką, nunešiau šiandien dokumentus. Buvo kita priėmėja, paskaičius mano rašliavą apie originalų pristatymą teismo posėdžio metu tik palingavo galvą, sakė, kad greičiausiai atmes teismas, bet dokumentus priėmė. O sakykit, jei rašo teismas nutartį trūkumams šalinti, tai per kiek laiko galima tikėtis ją gauti? Niekur neradau šito termino.
Atsakyti
QUOTE(wowa @ 2012 09 26, 13:13)
Niu ką, nunešiau šiandien dokumentus. Buvo kita priėmėja, paskaičius mano rašliavą apie originalų pristatymą teismo posėdžio metu tik palingavo galvą, sakė, kad greičiausiai atmes teismas, bet dokumentus priėmė. O sakykit, jei rašo teismas nutartį trūkumams šalinti, tai per kiek laiko galima tikėtis ją gauti? Niekur neradau šito termino.

gausit su iteikimu registruotu. per kokia 10-15d.
Atsakyti
QUOTE(Realesne @ 2012 09 26, 15:32)
gausit su iteikimu registruotu. per kokia 10-15d.

Galvoju dabar g.gif ar jie per kurjerį neša ar paštu siunčia, nes aš tai dirbu nuo 8 iki 17 val. kaip jie mane ras? O gal būna kur nors apie proceso datų nustatymą paskelbta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wowa @ 2012 09 26, 15:13)

Tieiog iš smalsumo - koks čia teismas? Kažkaip įtariu, kad kažkoks mažas teismelis....
Atsakyti
QUOTE(lyggi.. @ 2012 09 27, 07:40)
Tieiog iš smalsumo - koks čia teismas? Kažkaip įtariu, kad kažkoks mažas teismelis....

Alytaus blush2.gif
Tai turbūt kaip ir visur, kuo didesnis kaimas, tuo daugiau prisigalvoja biggrin.gif
Atsakyti
Kas pasakys kiek dabar kainuoja skyrybos (kai vienas nesutinka)ir nuo ko reikia pradeti?
Atsakyti
QUOTE(juskirena @ 2012 09 30, 11:30)
Kas pasakys kiek dabar kainuoja skyrybos (kai vienas nesutinka)ir nuo ko reikia pradeti?

Labai nuo daug ko priklauso, nuo sutuoktiniu geros valios, turto dalybu, nepilnameciu vaiku turejimo ir t.t.,jeigu skyrybos vyksta abipusiu sutikimu, vaiku nera, turtai pasidalinti tai galima issikrti uz kelis simtus litu ir gan operatyviai, o kai vienas nesutinka, jau sudetingiau ir be abejo brangiau. doh.gif
Atsakyti