[quote=aferizmas,2012 10 12, 19:37]
Tai va, kad tas sokas islindo tik ppries 2 savaites. Taip,vyras emem paskolas man nezinant. Ir naudojo ju grazinimui musu bendrus pinigus. Suzinojau, tik internete kai pamaciau uzdetus arestus. Ir apakau. Va tada ir pradejo viskas listi.
Realesne, gal gali daugiau papasakot. Tai galiu pasidaryt dabar povedybine sutarti? Ir kas ten konkreciai turetu but nurodyta? Vyras dar turi paveldeta mociutes buta, tik nesiseka jo parduot.
Antstolis tai toks ziauriai grubus pasitaike, kai nuejau aiskintis. Pradejo man iaskinti, kad as cia kalta, kad vos cia mes nesamokslininkai ir kartu emem tas paskolas, o dabar kartu slapstomes. O va jis saunuolis, arestavo musu saskaitas ir dabar mus patvarkys. Bet man tai buvo naujiena!!! Esu kalta tik tiek, kad nezinojau! Taip pavargau per tas dienas :-(
Papildyta:
[quote=aferizmas,2012 10 12, 20:33]
Vaiku neturim. Ir dabar tik galvoju kaip cia man geriau susitvarkyt. Ar pades ta povedybine sutartis pries skyrybas. Antstolis sako, kad jau po laiko ir skola gali tik per puse padalint.
[/quote]
Variantų, kaip Jūs galėtumėt pasielgti yra ne vienas... norint sulaukti konkrečios pagalbos, patarčiau kreiptis į teisininką, kuris užsiimtų šiuo reikalu. Tam reikia turėti VISUS duomenis (apie skolas, kreditorius, vykdomuosius dokumentus, kurių pagrindu vykdomas išieškojimas, areštus, galų gale Jūsų planus vyro ir bendro gyvenimo atžvilgiu). Tik įvertinus visas aplinkybes galite tikėtis realaus teigiamo rezultato. Čia galima dalinti tik bendro pobūdžio patarimus, bet Jums reikia ne jų,o realios pagalbos.