Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrybos

jusu atveju 3.88 str netaikomas, nes tie vaisiai, apie kuriuos cia rasoma yra, pvz asmenine nuosavybes teise turima imone. Jos pelnas bus tie vaisiai, kurie yra bendri, (imone - asmenine, bet pelnas bendras). Vadovaukites 3.98 str.
Atsakyti
Laba. Aš išsiskyrusi jau pusmetis. Atrodo turėtų būti ramesnis gyvenimas, bet nė velnio... Vaikų teisės teisingai sakė, jog gailėsiuosi, kad lankymo grafiko nesudariau... Ar įmanoma tai padaryti dabar? Jei taip, turbūt į teismą reik kreiptis.. Ko visiškai nebesinori. Nei finansų yra, nei sveikatos tam.
Aplamai kokios motinos teisės pas kurią vaikai palieka gyventi? Dabar toks jausmas, kad aš esu nulio vietoje.Kada nori tada gali pasiimti ir dar su grasinimais.. Sakiau šventes kas antras su vaikais praleisim kiekvienas, mano tėvai irgi nori anūkus per šventes matyti, dovanas dovanoti... O tėvas vaikų su gąsdinimais, pasakė, kad vaikai su juo bus per kūčias kalėdas ir pan..Kai pasakiau, jo gaus vaikus kalėdų dieną , o kūčios su manim, pasiuto... Atrodo geranoriškai leidžiu vaikui ir as uošvių buvusių važiuoti, bet nesiskaito visiškai su manim.Duodu vežtis į kaimą, atsiduria klaipėdoje... Ir tai tik išaiškėja, kai telefoną pameta... Esu pasimetusi.Gal kas atsakys....
Atsakyti
sveikos,

atrodė skyrybų tema man nebeaktuali, bet pasirodooo... doh.gif Teismo nutartį gavau prieš pusantrų metų jau. Ir ramiai gyvenau. Neišsiėmusi ištuokos liudijimo civilinės metrikacijos skyriuje, nes kaip ir nereikėjo, tad tam momentui pataupiau tuos 20 Lt. Dabar pasidomėjau - tai susidariau įspūdį iš rastos informacijos, kad neišsiėmusi to popieriaus vis dar esu neišsiskyrusi blink.gif Ar tiesa?
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2012 10 27, 17:51)
Laba. Aš išsiskyrusi jau pusmetis. Atrodo turėtų būti ramesnis gyvenimas, bet nė velnio... Vaikų teisės teisingai sakė, jog gailėsiuosi, kad lankymo grafiko nesudariau... Ar įmanoma tai padaryti dabar? Jei taip, turbūt į teismą reik kreiptis.. Ko visiškai nebesinori. Nei finansų yra, nei sveikatos tam.
Aplamai kokios motinos teisės pas kurią vaikai palieka gyventi? Dabar toks jausmas, kad aš esu nulio vietoje.Kada nori tada gali pasiimti ir dar su grasinimais.. Sakiau šventes kas antras su vaikais praleisim kiekvienas, mano tėvai irgi nori anūkus per šventes matyti, dovanas dovanoti... O tėvas vaikų su gąsdinimais, pasakė, kad vaikai su juo bus per kūčias kalėdas ir pan..Kai pasakiau, jo gaus vaikus kalėdų dieną , o kūčios su manim, pasiuto... Atrodo geranoriškai leidžiu vaikui ir as uošvių buvusių važiuoti, bet nesiskaito visiškai su manim.Duodu vežtis į kaimą, atsiduria klaipėdoje... Ir tai tik išaiškėja, kai telefoną pameta... Esu pasimetusi.Gal kas atsakys....

kreipkites i teisma del bendravimo tvarkos nustatymo, nurodant DETALIAI kad ir kaip pasiima, kada grazina, pries kiek laiko ispeja ir t.t. Ieskini jei yra salygos surasyt gali nemokamai teisine pagalba teikiancios institucijos, taciau valstybei zymini moket reikes.

Kol nenustatyta tvarka, kadangi vaiku gyvenamoji vieta paskirta su mama sprendzia mama. BET pagal istatyma tevu teises lygios, kad ir neissikyre.
Papildyta:
QUOTE(agno @ 2012 10 28, 08:30)
sveikos,

atrodė skyrybų tema man nebeaktuali, bet pasirodooo...  doh.gif  Teismo nutartį gavau prieš pusantrų metų jau. Ir ramiai gyvenau. Neišsiėmusi ištuokos liudijimo civilinės metrikacijos skyriuje, nes kaip ir nereikėjo, tad tam momentui pataupiau tuos 20 Lt. Dabar pasidomėjau - tai susidariau įspūdį iš rastos informacijos, kad neišsiėmusi to popieriaus vis dar esu neišsiskyrusi  blink.gif  Ar tiesa?

jei istuokos liudijimo neissieme ir sutuoktinis, tai tiesa. I duomenu baze iregistruojamos skyrybos, kai nors vienas issiima skyrybu liudijima.
Atsakyti
QUOTE(Realesne @ 2012 10 28, 14:02)

jei istuokos liudijimo neissieme ir sutuoktinis, tai tiesa. I duomenu baze iregistruojamos skyrybos, kai nors vienas issiima skyrybu liudijima.

oooo taaaaip doh.gif kad juos kur.....
ačiū už atsakymą.
Atsakyti
Nu ką merginos, šiandien mane išskyrė per 2 min., gal ir greičiau būtų išskyrę, bet teisėja turėjo patvirtinti krūvą dokumentų, uždavė vienintelį klausimą: ar nepersigalvojot?
Tik nelabai supratau ką ji ten supasakojo: Kad įsigalios skyrybos po 30 d.; nesakė, kad nutartį gausiu, o tik, kad per 3 d. informuos CMS turbūt, o man ir mano eks reiks kažkur kažką pasiimti.
Taigi, klausiu žinovių, ką man dar reiks padaryt po tų 30 dienų? Prašyčiau detaliau, nes skiriuosi pirmą kartą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(wowa @ 2012 10 29, 13:47)
Nu ką merginos, šiandien mane išskyrė per 2 min., gal ir greičiau būtų išskyrę, bet teisėja turėjo patvirtinti krūvą dokumentų, uždavė vienintelį klausimą: ar nepersigalvojot?
Tik nelabai supratau ką ji ten supasakojo: Kad įsigalios skyrybos po 30 d.; nesakė, kad nutartį gausiu, o tik, kad per 3 d. informuos CMS turbūt, o man ir mano eks reiks kažkur kažką pasiimti.
Taigi, klausiu žinovių, ką man dar reiks padaryt po tų 30 dienų? Prašyčiau detaliau, nes skiriuosi pirmą kartą bigsmile.gif

Reiks išsiimt santuokos liudijimą. Ištuokos sutartį turėtų atsiųsti į namus. Su juo išsiimat ištuokos liudijimą.
Atsakyti
Gal žinote per kiek laiko atiunčia teismo nutartį? Išskyrė mus prieš savaitę, o teismo nutarties negavau dar.
Atsakyti
QUOTE(Roberta-z @ 2012 10 29, 16:05)
Gal žinote per kiek laiko atiunčia teismo nutartį? Išskyrė mus prieš savaitę, o teismo nutarties negavau dar.

Po mėnesio maždaug - įsigaliojusią. Dabar nebent galit eit pasiimt teismo nutartį, bet jinai bus dar neįsigaliojusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bumbasi: 29 spalio 2012 - 16:30
Sveikos, turiu klausima, nuo ko pradėti skirybas? ką reikia padaryti kokius dok.turėti ar gauti, ir jei zmogus soc. remtinas tai girdejau kad priklauso nemokama teisinė pagalba, tai jei taip tai ka reikia padaryti kad jau gauti kur reikia kreiptis.
Aciu
Atsakyti
QUOTE(Itališkabandelė @ 2012 10 30, 07:46)
Sveikos, turiu klausima, nuo ko pradėti skirybas? ką reikia padaryti kokius dok.turėti ar gauti, ir jei zmogus soc. remtinas tai girdejau kad priklauso nemokama teisinė pagalba, tai jei taip tai ka reikia padaryti kad jau gauti kur reikia kreiptis.
Aciu

http://www.teisinepagalba.lt/
Atsakyti
Per kiel laiko isigalioja skyrybos.na tarkim siandien teisme mus isskyre ir kas toliau. Kada galeciau pradeti tvarkyti paskola del buto?
Atsakyti