Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika

QUOTE(Pelenuroze @ 2011 06 23, 09:31)
* drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
** pirmadieni  4u.gif butu galima jau ir sestadieni ar sekmadieni daryti, bet  kad nieks nedirba, o ir isvaziave busime  doh.gif

Taigi va, kad nedirba, būčiau pakartojusi ir aš ramiai, o dabar pirmadienį man į darbą, tai net nežinau. Na, jei nemiga kamuos, tai anksti išvažiavus, apie 9 jau ir būčiau darbe, tai galvoju dabar g.gif biggrin.gif .
Ir jau laukiu pirmadienio ir gerų žinių iš tavęs 4u.gif .
O maniškis šiandien miegančiai dar šviežiai spaustų sulčių atnešė biggrin.gif , o vakar apie skyrybas kalbėjo doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 23, 07:34)
Thybonas yra skydliaukes T3 hormonas.
Bet daugeliu nevaisingumo atveju jis uzkelias lytinius hormunus risanti globulina-shbg,ko pasekoj sumazeja testosteronas ir ivyksta pilnaverte natur O.

Tolimesnius klausimu perkrausčiau į skydliaukės skyrelį blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Pelenuroze @ 2011 06 23, 08:03)
....  4u.gif na dar MB velniukai apsede buvo, sake, kad as isijautus i vaidmeni, nes nuolat miego noriu ir pavargstu greitai... blink.gif bet as is tikruju noriu miego ir atsedejus diena darbe, vakare noriu griuti tik i lova  smile.gif ir paaiskink tu tiems vyrams  smile.gif

Pas tuos vyras kažkas pristabdyta galvoj doh.gif
Stimuliacijos metu man irgi nuo vaistų visai nebūdavo jėgų, tik nušliaužti iki lovos. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 06 23, 10:50)

O maniškis šiandien miegančiai dar šviežiai spaustų sulčių atnešė biggrin.gif , o vakar apie skyrybas kalbėjo doh.gif .

žiūriu, tavo vyras kenčia toliau lotuliukas.gif nu nieko, tegu pratinasi prie tavo nuotaikų svyravimų.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 06 23, 10:38)
žiūriu, tavo vyras kenčia toliau  lotuliukas.gif nu nieko, tegu pratinasi prie tavo nuotaikų svyravimų..  biggrin.gif

lotuliukas.gif turiu įtarimo, kad reiks save pažaboti ir daugiau nutylėti doh.gif . Iš kitos gi pusės jaučiu, kad ko gero jis vėl bijo... Bijo, kad istorija nesikartotų, dėl to aš jį ir suprantu. Bandysiu netampyti liūto už ūsų tiek, kiek tai įmanoma. Noriu gi ir aš būti nors retkarčiais suprasta tongue.gif .
Atsakyti
Sveikos, iskilo eilini karta dar kruva klausimu doh.gif Per punkcija reikia susimoketi visus pinigelius uz ICSI ? Kiek reikia duoti daktarui uz narkoze? Ir kiek kainuoja diphereline vaistai? Bandau pasiskaiciuoti, kiek mazdaug pasiimti pinigu, nes nelabai isivaizduoju.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mill @ 2011 06 23, 12:58)
Sveikos, iskilo eilini karta dar kruva klausimu  doh.gif  Per punkcija reikia susimoketi visus pinigelius uz ICSI ? Kiek reikia duoti daktarui uz narkoze? Ir kiek kainuoja diphereline vaistai? Bandau pasiskaiciuoti, kiek mazdaug pasiimti pinigu, nes nelabai isivaizduoju..  g.gif

per punkciją susimokama už imsi arba už ivf'ą, čia priklausomai nuo to kas ką daro..
už narkozę, punkciją ir pasivoliojimą palatoj - apie 51 LV
dipherelinas latvijoj 110 LV (kalbu apie vienkartinę ilgo veikimo dozę), bet lietuvoj, Camelijos vaistinėj dipherelinas gerokai pigesnis. Man su Camelijos nuolaidų kortele dipherelinas Vilniuje kainavo 371 lt su centais. Skirtumas kaip matai visai nemažas. Tik iš anksčiau apsižiūrinėk vaistinėse, kad to dipherelino būtų, nes ne kiekviena vaistinė jo turi. Kiek teko susidurti - užsakius diphereliną pristato į vaistinę iš sandėlių per dienelę kitą. Aš vilniuj vienintelėj vaistinėj radau diphereliną, kitose siūlėsi per dieną kitą pristatyti. Šakiuose situacija ta pati - šiandien užsakai, ryt, poryt turi vaistą rankose 4u.gif
Papildyta:
Ir vakar važiavau, tai pastebėjau, kad važiuojant per Dienvidu tiltą pagaliau sutvarkė nuvažiavimą už tilto į mums reikalingą Darzciemu iela (pirmas nuvažiavimas yra su nuorodomis į centrą, o antrasis - mums reikalingas su nuoroda į Darzciemu iela). Nusileidus nuo nuvažiavimo ant žiedo, įvažiuojam į darzciemu ielą ir kelias tiesus praktiškai iki pat klinikos. Žiede Darzciemu iela irgi yra pažymėta.. išsukinėdama galvojau teks kelis ratukus žiede prasukt, kol susiorientuosiu į kurį išvažiavimą man čia reikia. smile.gif Neprireikė - viskas aiškiai didelėm raidėm parašyta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mill @ 2011 06 23, 11:58)
Sveikos, iskilo eilini karta dar kruva klausimu  doh.gif  Per punkcija reikia susimoketi visus pinigelius uz ICSI ? Kiek reikia duoti daktarui uz narkoze? Ir kiek kainuoja diphereline vaistai? Bandau pasiskaiciuoti, kiek mazdaug pasiimti pinigu, nes nelabai isivaizduoju..  g.gif

Rute tau viską surašė. Tik man iškilo klausimas, ar tikrai tave domina diphereline, o ne crinone g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 06 23, 13:21)
Rute tau viską surašė. Tik man iškilo klausimas, ar tikrai tave domina diphereline, o ne crinone g.gif ?

Taip, siandien liepe butent ji susileisti vakare. Paskutinis duris pagaliau biggrin.gif
Atsakyti
man reikėjo diferilino vietoj ovitrelio, vienkartines dozės, neprisimenu kiek kainavo, bet kažkas apie 50lt, čia kai gresia hiperstimuliacija, tada skiria, dar prieš punkciją, bet mill turėjo jų įduoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ailima: 23 birželio 2011 - 12:32
QUOTE(ailima @ 2011 06 23, 13:28)
man reikėjo diferilino vietoj ovitrelio, vienkartines dozės, neprisimenu kiek kainavo, bet kažkas apie 50lt, čia kai gresia hiperstimuliacija, tada skiria, dar prieš punkciją, bet mill turėjo jų įduoti

vadinasi, aš kalbėjau ne apie tokį diphereliną 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mill @ 2011 06 23, 13:27)
Taip, siandien liepe butent ji susileisti vakare. Paskutinis duris pagaliau biggrin.gif

kada tau punkcija numatyta?
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 06 23, 13:34)
vadinasi, aš kalbėjau ne apie tokį diphereliną  4u.gif
Papildyta:

kada tau punkcija numatyta?

sestadieni
Atsakyti
nu ką, atrodo šeštadieniui vėl kompanija renkasi hihihi.gif sėkmytės tau. 4u.gif

Papildyta:
Asstuk, brūkštelk AŽ kelintai planuoji važiuoti ir kaip atrodai, gal keliai persipins, tai kad bent žinočiau prie kurios čia prieit kalbint galiama 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti