Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika

QUOTE(Lakiukas @ 2011 06 23, 19:29)
Žemuogės labai  thumbup.gif skanu...Man tai ta asimetrija neramina,ar įmanoma pastoti du tokiais,kažkaip niekur negirdėjau apie tai g.gif Treijsas rodė paveiksliuke,kaip visi likusieji namiškiai suskilo į daug dalelių,tie du asimetriški irgi buvo tam pačiam negerų puslapyje unsure.gif

Linkiu,kad vis del to tavo nerimas butu neturintis prasmes ir po 10 dienu tu suzinotum superines zinias.stiprybes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Merginos,visas sveikinu su Joninemis ir lai stebuklas neaplenkia nei vienos laukiant jo wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 06 23, 17:10)
O aš bandžiau įsisiūlyti pas Treijsą šeštadieniui, bet nesėkmingai. Liepė dar palaukti mėmių, sako dar turim visą savaitę cry.gif Aš sakau: kad jūs žinotumėt, kaip man nusibodo jų laukti, o jis sako: nu nežinau, bet išsivaizduoju topsecret.gif

Rute, asstukai, neišeis man su jumis susipažinti, gaila group.gif

o zinai as visai noreciau su tavim susipazintin ir be Treiso lotuliukas.gif zinok ir musu n. lauke sestadini, bet mes norim tai ir isitrynem lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(Lakiukas @ 2011 06 23, 08:29)
Žemuogės labai  thumbup.gif skanu...Man tai ta asimetrija neramina,ar įmanoma pastoti du tokiais,kažkaip niekur negirdėjau apie tai g.gif Treijsas rodė paveiksliuke,kaip visi likusieji namiškiai suskilo į daug dalelių,tie du asimetriški irgi buvo tam pačiam negerų puslapyje unsure.gif

Nuraminsiu Tave siek tiek- man sodino viena 8-iu nesimetriska ir viena gera 6-iu, bet manau, kad prikibo tas 8-iu, nes visi kiti 9-i nepersiverte per 7-iu lasteliu riba. Isties nezinau, bet tikek ir viskas bus gerai! thumbup.gif SEKMES! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2011 06 24, 09:07)
Nuraminsiu Tave siek tiek- man sodino viena 8-iu nesimetriska ir viena gera 6-iu, bet manau, kad prikibo tas 8-iu, nes visi kiti 9-i nepersiverte per 7-iu lasteliu riba. Isties nezinau, bet tikek ir viskas bus gerai!  thumbup.gif SEKMES!  wub.gif

Beskaitant jusu postus tuoj as patikesiu, kad ir man gali pavykti biggrin.gif Nes abu mano isodinti pupuliai buvo 8 lasteliu, simetriski....Pasak Treijso labai geri.Tik va tas apsunkintas isodinimas ramybes ko tai neduoda..... unsure.gif

Labas rytras 4u.gif Ar radot kas paparcio zieda ? biggrin.gif

LediDidi, kaip tavo gyvenimas jaunas eina si savaitgali ? bigsmile.gif Ar daug laimes ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2011 06 24, 10:07)
Nuraminsiu Tave siek tiek- man sodino viena 8-iu nesimetriska ir viena gera 6-iu, bet manau, kad prikibo tas 8-iu, nes visi kiti 9-i nepersiverte per 7-iu lasteliu riba. Isties nezinau, bet tikek ir viskas bus gerai!  thumbup.gif SEKMES!  wub.gif

o kad galėtum pamatyti ir pajausti,kas tame pilvelyje dedasi rolleyes.gif Man tai nuo vakar,t.y.po įsodinimo pamaudžia pilvelį, o šiandien net tokie spazmai ar diegliai kelis kartus nudiegė unsure.gif ,atsigulus ir išsitiesus palengvėja ir praeina,o kaip jums,merginos?Apie krūtinę tai nebešneku,dar besistimuliuojant negalėjau net prisiliesti schmoll.gif
Papildyta:
[quote=Beta1,2011 06 24, 12:58]
Beskaitant jusu postus tuoj as patikesiu, kad ir man gali pavykti biggrin.gif Nes abu mano isodinti pupuliai buvo 8 lasteliu, simetriski....Pasak Treijso labai geri.Tik va tas apsunkintas isodinimas ramybes ko tai neduoda..... unsure.gif

Labas rytras 4u.gif Ar radot kas paparcio zieda ? biggrin.gif

Labukas,tavo vietoj su tokiu turtu būčiau daug ramesnė,aš svajojau pasiimti du 8 ląstelių,nes tikėjausi,kad iš keturių 4ląstelių bent 2 pataps 8,bet gamta sudėlioja taip,kaip jai reikia ir kartais pateikia staigmenų...
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 24, 09:58)
Beskaitant jusu postus tuoj as patikesiu, kad ir man gali pavykti  biggrin.gif  Nes abu mano isodinti pupuliai buvo 8 lasteliu, simetriski....Pasak Treijso labai geri.Tik va tas apsunkintas isodinimas ramybes ko tai neduoda.....  unsure.gif

Betute man zinok irgi isodinimas buvo su dviguba adata(kateteriu),tokiu kaip tu rasei.Tik priezastis ta ,kad pas mane buvo daug gleiviu tai Treisas bande dar man jas gramdyt,ale nepavyko...Tikek ir bus viskas nestuke.gif
O su tais embrioniukais tai tik vienas Dievas zino koks pasilieka koks ne.Galiu is savo patirties pasakyti-pirma karta sodino idealias blastas(net nelabai norejo dvieju sodinti),gimda ideali,vieta superine(kaip Treisas sake)-ir nepavyko,o va si karta sodino embrio :8 ir 9last.kokios bukles net nesake,o ir apie gimda ir vieta kur isodino nieko nekomentavo,dar tos gleives kelia "uzstojo"-ir viskas baigesi sekmingai.
Sekmes mergaites visoms 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės

o gal kuri sutiktų parduoti 1 vnt. crinone Vilniuje? Kaip tyčia VK šiandien nedirba verysad.gif Atvažiuočiau pati. Rašykit į AŽ. Ačiū! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 24, 10:58)
Beskaitant jusu postus tuoj as patikesiu, kad ir man gali pavykti  biggrin.gif  Nes abu mano isodinti pupuliai buvo 8 lasteliu, simetriski....Pasak Treijso labai geri.Tik va tas apsunkintas isodinimas ramybes ko tai neduoda.....  unsure.gif 

Labas rytras  4u.gif  Ar radot kas paparcio zieda ?  biggrin.gif

LediDidi, kaip tavo gyvenimas jaunas eina si savaitgali ?  bigsmile.gif  Ar daug laimes ?  smile.gif

Ne gali, o pavyks mirksiukas.gif . Ir nebegalvok apie apsunkintą įsodinimą, gerai?

O aš grįžau su vaiduokliu namo tongue.gif . Vyrui leidau su draugu atšvęsti jonines, tai dabar plavinėja po namus ir prašo, kad ACDC leisčiau paklausyti doh.gif . O dėl laimės nežinau, kad gyvenimas darosi gražesnis, spalvingesnis tai taip bigsmile.gif . O kad būtų iš vis nerealus, teks palaukti dar kokius 8 mėnesius biggrin.gif .

Kaip jums, mergaitės, joninės? Taip tylu čia šiomis dienomis tongue.gif ?
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 06 24, 16:26)
Kaip jums, mergaitės, joninės? Taip tylu čia šiomis dienomis tongue.gif ?

Uzsibaliavojo matyt visos biggrin.gif

Sonny27 - jo, kazka tokio ir man Treijsas aiskino kodel nemato aiskiai ten to kanalo ar kazko.Bet zinai, is to streso neatsimenu net apie ka jis ten kalbejo biggrin.gif Bet man jau daug geriau pasidare zinant, kad kazkam irgi taip buvo, o rezultate kleckai vistiek prisikabino thumbup.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asstukas @ 2011 06 24, 02:49)
o zinai as visai noreciau su tavim susipazintin ir be Treiso  lotuliukas.gif zinok ir musu n. lauke sestadini, bet mes norim tai ir isitrynem

Aš irgi drinks_cheers.gif Man nebūtinai šeštadieniui įsitrinti, nuvažiuosiu ir paprastą dienelę, čia Treijsas sako kad jei norit šeštadienį tai tada kitą. Anksti mat unsure.gif Kažkur girdėjau, kad kai ciklas bus virš 40 dienų tai jau dirbtinai mėmes iššaukia. Tai kitą savaitę ir bus virš 40 dienų jau.
Nepamiršk, kad ryt lauksiu tavo žinių 4u.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 06 24, 11:58)
Tik va tas apsunkintas isodinimas ramybes ko tai neduoda.....

Labas rytras  4u.gif  Ar radot kas paparcio zieda ?

Beta, nepradėk, nes gausi jau nebe bart, o lupt ax.gif Su tokiais išgirtais embrionais doh.gif ir ji dar abejojs doh.gif
Neradau aš nieko nei paparčio žiedo, nei pav. mėmių ar dar ko ax.gif

QUOTE(Lakiukas @ 2011 06 24, 13:11)
aš svajojau pasiimti du 8 ląstelių,nes tikėjausi,kad iš keturių 4ląstelių bent 2 pataps 8,bet gamta sudėlioja taip,kaip jai reikia ir kartais pateikia staigmenų...

Tu dar nenusiraminai? doh.gif Tikrai be reikalo, pažiūrėk kas paskutiniu metu čia dedasi thumbup.gif Kiek mergaičių ir su nesuperiniais embrionukais tapo nestuke.gif

QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 06 24, 16:26)
O aš grįžau su vaiduokliu namo tongue.gif . Vyrui leidau su draugu atšvęsti jonines, tai dabar plavinėja po namus ir prašo, kad ACDC leisčiau paklausyti doh.gif . O dėl laimės nežinau, kad gyvenimas darosi gražesnis, spalvingesnis tai taip bigsmile.gif . O kad būtų iš vis nerealus, teks palaukti dar kokius 8 mėnesius

Darei NT? thumbup.gif Gražu? thumbup.gif
Atsakyti
[quote=egk,2011 06 22, 17:51]
Man kainavo 6300, čia be kelionės išlaidų.

o čia pas Tave si ilga schema ar trumpa?
pažiurejau i savo užrašus prieš keturis metus dariausi du IVF VK tai vaistams kaina skyresi kokiais aštuoniais šimtais Lt unsure.gif

dėliojam pinigus ir svarstom galimybe i Latviją važiuot ....
turbut irgi taikys ilgą schemą, nes turiu endometriozę, nors po vaiko gimimo nieko nejaučiu... ir amžius ....... unsure.gif

Moteriškės, kiek apytiksliai kainuoja IVF + ISCI Latvijoje? nuo....iki? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ralija: 24 birželio 2011 - 18:21
QUOTE(egk @ 2011 06 24, 17:21)
Darei NT? thumbup.gif Gražu? thumbup.gif

Čia MB vaiduoklis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Dabar jau kūdikis, nes miega kaip kūdikis biggrin.gif . Ne nedariau NT ir net neturiu schmoll.gif .
Papildyta:
QUOTE(ralija @ 2011 06 24, 18:19)
Moteriškės, kiek apytiksliai kainuoja IVF + ISCI Latvijoje? nuo....iki?  g.gif  4u.gif

Mums pirmas IVF+ICSI kainavo 8374 Lt, o antras 7785 Lt. Čia be kuro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LediDiDi1: 24 birželio 2011 - 18:26