Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika

mill, diphereline tau reikia ne tos dideles dozes, o 0,5, kuri LV kainuoja 8LVL.
o gal zinai kiek E2(estradiolis)? matyt del galimos hiperstimuliacijos tau ji skiria vietoj ovitrele 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 23 birželio 2011 - 13:01
QUOTE(RositaK @ 2011 06 23, 13:59)
mill, diphereline tau reikia ne tos dideles dozes, o 0,5, kuri LV kainuoja 8LVL.
o gal zinai kiek E2(estradiolis)? matyt del galimos hiperstimuliacijos tau ji skiria vietoj ovitrele  4u.gif

Kadangi vyras skambino Treijsui, tai tik kalbejo, apie vaistus kokius kada naudoti. Vaistus jis jau daves mums buvo.
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 06 23, 13:46)
nu ką, atrodo šeštadieniui vėl kompanija renkasi  hihihi.gif sėkmytės tau.  4u.gif
Papildyta:
Asstuk, brūkštelk AŽ kelintai planuoji važiuoti ir kaip atrodai, gal keliai persipins, tai kad bent žinočiau prie kurios čia prieit kalbint galiama  4u.gif  biggrin.gif

O aš bandžiau įsisiūlyti pas Treijsą šeštadieniui, bet nesėkmingai. Liepė dar palaukti mėmių, sako dar turim visą savaitę cry.gif Aš sakau: kad jūs žinotumėt, kaip man nusibodo jų laukti, o jis sako: nu nežinau, bet išsivaizduoju topsecret.gif

Rute, asstukai, neišeis man su jumis susipažinti, gaila group.gif
Atsakyti
Sveikos, išlindau ir aš iš pogrindžio mirksiukas.gif Esu senbūvė,bet pastaruoju metu tik skaitinėjau ir sekiau jūsų istorijas bei sirgau už jus.Tyliai pasidariau IVF,šiandien įsodinimas buvo.Turėjau išpunktuotų 13 colių,apsivaisino 9.Pirmą dieną po apsivaisinimo turėjom 4 keturių ląstelių, o likę -dviejų ląstelių.Tikėjaus,kad ir toliau viskas sėkmingai klostysis,deja schmoll.gif Atvykę įsodinimui, sužinojom,kad teliko 3 ir visi nekokie,nes lėtai dalinasi.Du 6 ląstelių asimetriški, o vienas-7ląstelių.Kadangi šansai maži,Treisas pasiūlė visus ir pasiimti.Taip ir padariau ax.gif Bet nuotaikos žiauriai nėra.Norėjau LediDiDi1 paklausti,tavo embrioniukai 6 ląstelių geros kokybės buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakiukas @ 2011 06 23, 17:16)
Sveikos, išlindau ir aš iš pogrindžio mirksiukas.gif Esu senbūvė,bet pastaruoju metu tik skaitinėjau ir sekiau jūsų istorijas bei sirgau už jus.Tyliai pasidariau IVF,šiandien įsodinimas buvo.Turėjau išpunktuotų 13 colių,apsivaisino 9.Pirmą dieną po apsivaisinimo turėjom 4 keturių ląstelių, o likę -dviejų ląstelių.Tikėjaus,kad ir toliau viskas sėkmingai klostysis,deja schmoll.gif Atvykę įsodinimui, sužinojom,kad teliko 3 ir visi nekokie,nes lėtai dalinasi.Du 6 ląstelių asimetriški, o vienas-7ląstelių.Kadangi šansai maži,Treisas pasiūlė visus ir pasiimti.Taip ir padariau ax.gif Bet nuotaikos žiauriai nėra.Norėjau LediDiDi1 paklausti,tavo embrioniukai 6 ląstelių geros kokybės buvo g.gif

Nesinervuok 4u.gif Pas LediDiDi irgi buvo 6 ląstelių, o matai kokį rezultatą turi thumbup.gif Taip kad viskas bus gerai ir tau. Dabar svarbiausia nusiraminti ir pasistengti labai tikėti 4u.gif
O čia buvo tavo pirmasis bandymas?
Atsakyti
QUOTE(Lakiukas @ 2011 06 23, 16:16)
Norėjau LediDiDi1 paklausti,tavo embrioniukai 6 ląstelių geros kokybės buvo g.gif

Oi, mieloji, kaip aš tave suprantu, bet patarsiu, dabar susiimk į rankas ir nusiramink. Nes 1 IVF įsodino 7 ir 8 ląstelių embrioniukus ir nieko, o dabar va su visai mažulyčiais gavosi. O pas tave dar yra ir 7-etukas mirksiukas.gif . Kaip čia tau pasakius dėl maniškių g.gif . Prieš einant į procedūrinį Treijsas apibūdino visą padėtį, kad iš 9 apsivaisinusių liko tik vienas tinkamas sodinimui 6-ių ląstelių blink.gif . O kai grįžo iš embriologės su mažyliais, sako, dar vieną galime jau užskaityti kaip 6-ių, matomai kaip tik tuo metu dalinosi, tai ir sodinsime abu. O ar jis labai geros kokybės, šito nepasakysiu. Tuo metu su ašarom akyse tyliai meldžiau, kad tik pavyktų. Taip, kad kantrybės ir laikau kumštukus, kad tik pavyktų 4u.gif . O kadangi jau išlindai iš pogrindžio, tai ir nebepradink mirksiukas.gif .

QUOTE(egk @ 2011 06 23, 16:10)
O aš bandžiau įsisiūlyti pas Treijsą šeštadieniui, bet nesėkmingai. Liepė dar palaukti mėmių, sako dar turim visą savaitę cry.gif Aš sakau: kad jūs žinotumėt, kaip man nusibodo jų laukti, o jis sako: nu nežinau, bet išsivaizduoju topsecret.gif

Treijsas savam stiliuj, kaip visad lotuliukas.gif . Jei šį šeštadienį neipriima, tai gal kitą priims biggrin.gif , gal pavyktų mums susipažint bigsmile.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LediDiDi1: 23 birželio 2011 - 17:24
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 06 23, 18:23)
Treijsas savam stiliuj, kaip visad lotuliukas.gif . Jei šį šeštadienį neipriima, tai gal kitą priims biggrin.gif , gal pavyktų mums susipažint bigsmile.gif ?

Kitą priimtų 4u.gif Sakė jei nori savaitgalį, tai tada prašom sekantį. Tikisi, kad dar gal parsivilks raudonoji armija mano hihihi.gif
O tu kitą šeštadienį važiuoji? Būtų smagu susipažinti flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 06 23, 17:36)
Kitą priimtų 4u.gif Sakė jei nori savaitgalį, tai tada prašom sekantį. Tikisi, kad dar gal parsivilks raudonoji armija mano hihihi.gif
O tu kitą šeštadienį važiuoji? Būtų smagu susipažinti flirt.gif

Nu ir aš tikiuosi, kad jos parsiras smile.gif . Jo, man šeštadienį liepė nuvažiuoti.
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 06 23, 19:11)
Nesinervuok 4u.gif Pas LediDiDi irgi buvo 6 ląstelių, o matai kokį rezultatą turi thumbup.gif Taip kad viskas bus gerai ir tau. Dabar svarbiausia nusiraminti ir pasistengti labai tikėti 4u.gif
O čia buvo tavo pirmasis bandymas?

Mano bandymas jau 3 ir visi pas Treijsą.Pirmąkart 1blasto parsivežiau,bet nekibo,o 2IVF sugebėjau ne tą dieną Ovitrele susileisti doh.gif ,tai išpunktavo visus tuščius :verysad:Tai va kokia nelaimėlė aš...Tai daktariukas ir pasiūlė imti 3,nors šiaip sakė nepraktikuoja.Na,tikėti jau man neišeina,ką dar galima naudingo nuveikti apart gulėjimo? bigsmile.gif Pilvą jau pradėjau glostyti pagal laikrodžio rodyklę biggrin.gif Ką valgyti,gerti?Girdėjau,kad ananasai padeda implantuotis..ar iš juodosios magijos kokius burtažodžius... biggrin.gif Juokas pro ašaras...
Atsakyti
QUOTE(Lakiukas @ 2011 06 23, 18:08)
Mano bandymas jau 3 ir visi pas Treijsą.Pirmąkart 1blasto parsivežiau,bet nekibo,o 2IVF sugebėjau ne tą dieną Ovitrele susileisti doh.gif ,tai išpunktavo visus tuščius :verysad:Tai va kokia nelaimėlė aš...Tai daktariukas ir pasiūlė imti 3,nors šiaip sakė nepraktikuoja.Na,tikėti jau man neišeina,ką dar galima naudingo nuveikti apart gulėjimo? bigsmile.gif Pilvą jau pradėjau glostyti pagal laikrodžio rodyklę biggrin.gif Ką valgyti,gerti?Girdėjau,kad ananasai padeda implantuotis..ar iš juodosios magijos kokius burtažodžius... biggrin.gif Juokas pro ašaras...

Aš pragulinėjau 3 dienas, po to jau nebenusėdėjau. 7dpi sugebėjau 5,5 litro prisižemuogiaut per pora valandų. Patikėkit, grįžau kaip su sulaužytais kaulais blink.gif . To daryti nepatariu niekam schmoll.gif . Aš čia iš to paties netikėjimo taip pasielgiau. Bet iš to netikėjimo ir ramybė buvo thumbup.gif . O, Lakiuk, kaip tu sakai - tikėti neišeina - pamatysi, po 10 dienų nustebinsi ir mus, ir save. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 06 23, 20:16)
Aš pragulinėjau 3 dienas, po to jau nebenusėdėjau. 7dpi sugebėjau 5,5 litro prisižemuogiaut per pora valandų. Patikėkit, grįžau kaip su sulaužytais kaulais blink.gif . To daryti nepatariu niekam schmoll.gif . Aš čia iš to paties netikėjimo taip pasielgiau. Bet iš to netikėjimo ir ramybė buvo  thumbup.gif . O, Lakiuk, kaip tu sakai - tikėti neišeina - pamatysi, po 10 dienų nustebinsi ir mus, ir save. 4u.gif

Žemuogės labai thumbup.gif skanu...Man tai ta asimetrija neramina,ar įmanoma pastoti du tokiais,kažkaip niekur negirdėjau apie tai g.gif Treijsas rodė paveiksliuke,kaip visi likusieji namiškiai suskilo į daug dalelių,tie du asimetriški irgi buvo tam pačiam negerų puslapyje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakiukas @ 2011 06 23, 18:29)
Žemuogės labai  thumbup.gif skanu...Man tai ta asimetrija neramina,ar įmanoma pastoti du tokiais,kažkaip niekur negirdėjau apie tai g.gif Treijsas rodė paveiksliuke,kaip visi likusieji namiškiai suskilo į daug dalelių,tie du asimetriški irgi buvo tam pačiam negerų puslapyje unsure.gif

Pasitikėk Treijsu, jei būtų neįmanoma, būtų nesodinęs. Nu tikrai smile.gif .
Atsakyti