Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika

QUOTE(Maryem @ 2011 06 27, 13:06)
dar karteli valio, valio, valio!!! 4u.gif  aš sakiau clap_1.gif  šaunuolė, džiaugiuosi kaip dėl savęs smile.gif kiekviena pergalė šioje srityje- džiaugsmas begalinis  drinks_cheers.gif
Aš irgi neapsikentusi šiandien pasidariau pakartotinį HCG, nu kad ramiau būtų smile.gif jus mane sprantat... ax.gif šiandien yra 16 dpi ir skaiciukai 2173 thumbup.gif
Super pirmadienis, super naujienos. Stiprybės ir geros nuotaikos visoms mergaitėms  wub.gif

Mieloji, buvo smagu su tavimi paplepeti 4u.gif dziaugiuosi ir as del taves labai labai wub.gif
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 06 27, 13:06)
Tai jeigu teisingai suprantu tau ir Pelenuroze tereikejo vienintelio IVF?

Taip wub.gif
Atsakyti
NUOSTABU wub.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 06 27, 11:24)
liux skaiciukai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Kaip faina wub.gif Tai jeigu teisingai suprantu tau ir Pelenuroze tereikejo vienintelio IVF? blush2.gif

Taip, ačiū Dievuliui, mums pavyko iš pirmo karto.
Papildyta:
Važiuosiu šeštadienį pas Treisą, jei kuriai reiktų kokių vaistukų parvežti laukiu užsakymų. Pelenuroželė jau užsakė furą crinono smile.gif
gal kuri žinot kurią savaitę po isodinimo pradeda širdelė girdėtis? Viliuosi gal jau šeštadienį girdėsis, nors bus dar tik 21 dpi
Atsakyti
QUOTE(Pelenuroze @ 2011 06 27, 11:35)
Mieloji, buvo smagu su tavimi paplepeti  4u.gif dziaugiuosi ir as del taves labai labai  wub.gif

Taip  wub.gif

Didziausi ir nuosirdziausi sveikinimai Pelenuroze 4u.gif 4u.gif
LedidiDi1, laukiu tavo pakartojimo, nes vis dar bijau sveikinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenuroze @ 2011 06 27, 11:09)
Mergaites, mano HCG 175,0 mlU/ml  4u.gif

Nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif Kaip smagu skaityt tokias naujienas wub.gif

O as rytoj ir tikiuosi pamatyt sviesa tunelio gale. Tikiuosi, kad rytoj sutarsim su gyd del IVF laiko ir viso kito ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wingele @ 2011 06 27, 12:27)
Didziausi ir nuosirdziausi sveikinimai Pelenuroze  4u.gif  4u.gif
LedidiDi1, laukiu tavo pakartojimo, nes vis dar bijau sveikinti  blush2.gif

wingele,mieloji, pasveikinsi, kai pamatysiu plakančią širdelę. Į skaičiukus aš jau skeptiškai žiūriu, o plakanti širdukė man didesnis garantas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenuroze @ 2011 06 27, 10:09)

Super naujienos!!!! Sveikinu!!! Valio!!!

P.S. Jei tau reikia Crinono, tai as turiu visa diezute... 15vnt. Jei ne, tai as kietvirtadieni vaziuosiu pas Treisa konsultacijai ir jam galesiu grazinti. Vaziuosiu kad duotu palaiminima 2 IVF.
Atsakyti
QUOTE(AnnaSt @ 2011 06 27, 15:17)
P.S. Jei tau reikia Crinono, tai as turiu visa diezute... 15vnt.  Jei ne, tai as kietvirtadieni vaziuosiu pas Treisa konsultacijai ir jam galesiu grazinti. Vaziuosiu kad duotu palaiminima 2 IVF.

As jau susitariau su Maryem dėl crinone...dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenuroze @ 2011 06 27, 12:04)
Oi apie pojucius neklausk, pirmom dienom pamaudeno pilvuka ir viskas...tik nuo sestadienio labai pradejo i tualeta varyti..naktimis po kelis kartus keliuosi, man taip nebuna  doh.gif bet as neuzskaiciau cia kaip pozymio...tai is principo jokiu pozymiu, tik tikejimas, sumises su begaline baime  4u.gif

Siandien 11 dpi  4u.gif anksciau neisejo pasidaryti, nes savaitgalis buvo...tai isbande man kaip reikalas kantrybe..o testu as negadinau...

Supers džiaugiuosi be galo už tave, net ašara ištryško blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenuroze @ 2011 06 27, 11:09)

Sveikinu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites, aciu 4u.gif ech nors man dar ir sunku patiketi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 06 27, 14:10)
wingele,mieloji, pasveikinsi, kai pamatysiu plakančią širdelę. Į skaičiukus aš jau skeptiškai žiūriu, o plakanti širdukė man didesnis garantas mirksiukas.gif

prasau,nesupyk,bet man idomu o kodel ziuri i skaiciukus skeptiskai? g.gif
Atsakyti