Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika

QUOTE(Maryem @ 2011 06 27, 02:04)
Taip, ačiū Dievuliui, mums pavyko iš pirmo karto.
gal kuri žinot kurią savaitę po isodinimo pradeda širdelė girdėtis? Viliuosi gal jau šeštadienį girdėsis, nors bus dar tik 21 dpi

Labai dziaugiuosi uz Jus mergaites! wub.gif

Sirdute girdisi kai hcg yra apie 15000, pasiskaiciuok kiek Tau bus sestadieni, tada galesi viltis arba ne. Mums sirdele isgirdo buvo apie 24dpi. Sekmes sestadieni! 4u.gif

Visoms linkiu vilties ir didelio tikejimo! Jums butinai pasiseks! thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites gal galit patarti. Jei man nepaskirtas laikas pas Treijsa, tai jei ryt anksti ryte nuvaziuociau gal anksciau pavyktu pas ji prieit. O gal kaip tik jis rytais labiau uzsiemes buna. Gal kuri turit tokios patirties? smile.gif Aciu
Sekmes visoms didziausios 4u.gif
Atsakyti
Super naujienos Pelenuroze thumbup.gif Laikau kumštukus, kad skaičiukai tvarkingai didėtų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 06 27, 22:30)
Mergaites gal galit patarti. Jei man nepaskirtas laikas pas Treijsa, tai jei ryt anksti ryte nuvaziuociau gal anksciau pavyktu pas ji prieit. O gal kaip tik jis rytais labiau uzsiemes buna. Gal kuri turit tokios patirties? smile.gif Aciu

Aš šiandien važiavau neužsirašiusi. 11 buvau laukiamajame, priėmė apie 13 val. Jaučiu rytais labiau užimtas Treisas, nes daro visas rimtesnes procedūras, po to daugiau konsultuoja. Patarčiau važiuoti vėliau. Aš visus kartus nuvažiuodavau apie 12 val. ir nereikėjo labai ilgai laukti.

Su mano gleivine Treisui kažkas neaišku, tai siūlo histeroskopiją pasidaryti. Arba LT, arba pas juos. Pasitarėm su MB ir nutarėm LV daryti. Nesvarbu, kad ne pigus malonumas, bet geriau jau jis pats tegul pasiaiškina, kas ten pas mane ne taip. Taigi su IVF teks dar palūkėti. Tiesa, aš prieš šį vizitą visą ciklą KT gėriau, bet Treisas apžiūrėjęs padarė išvadą, kad KT nepaveikė mano organizmo, nes folikulo ten būta. Smagiausia būtų pastoti geriant KT lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 06 27, 21:30)

manau labiau uzsiemes yra rytais,nes kai nuvaziuoji ryte tai laukti reikia apie 2 valandas o jai po pietu nuo kokiu 13 val.tai greitai priima,kazkada buvau 14.30 val tai palaukt reikejo koki 15 minuciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 06 27, 21:51)

Tanga as cia per visur einu su vienu ir tuo paciu klausimu doh.gif , bet niekas man neatsako.. rolleyes.gif Gal tu man patartum.. nebuvai apsimasciusi pas koki gyd. eitum jei darytum histero LT? Vis kreipdavausi pas savo gyd. E.T., bet ji nesiulo man to polipo salinti, tai ir galvoju pas ka vertetu kreiptis..
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 06 27, 23:51)
Tanga as cia per visur einu su vienu ir tuo paciu klausimu doh.gif , bet niekas man neatsako.. rolleyes.gif Gal tu man patartum.. nebuvai apsimasciusi pas koki gyd. eitum jei darytum histero LT? Vis kreipdavausi pas savo gyd. E.T., bet ji nesiulo man to polipo salinti, tai ir galvoju pas ka vertetu kreiptis..
Aciu 4u.gif

Jaučiu, nelabai galiu padėti. Man tą operaciją pirmą kartą darys. Į LT gydytojus nenoriu kreiptis, nes jie nelabai žinos, ko ieškoti. Treisui įtarimų kelia tam tikra mano gleivinės sritis, tai tegul pats ir aiškinasi, kas ten negerai. Siūlė jis man į lietuvius kreiptis, bet, kai pradėjo aiškinti, ką jiem ten konkrečiai reikėtų pažiūrėti, tai sakau, gal geriau jus pats pažiūrėkit. Kažkaip noriu pas vieną gydytoją viską nuo iki daryti. O tu kodėl pas Treisą nenori darytis?
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 06 27, 23:10)
O tu kodėl pas Treisą nenori darytis?

Noreciau jei nebutu taip brangu biggrin.gif
Kada Tau zada daryti histero?
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 06 27, 22:51)
Smagiausia būtų pastoti geriant KT  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Smagu, kad atrandi dalyku, kurie gali kelti sypsena mirksiukas.gif pasidarysi ta histero tai bent jua kazkoks atskaitos taskas ir daaaaug realesne galimybe pastoti, kad ir be KT biggrin.gif

Sanzile, jeigu ieskai gyd LT, tai galiu rekomenduoti pas ka pati eiciau ir kai buvo dideliu problemu ejau ir man labai padejo ax.gif Si gydytoja dirba Vilniuje, greitosios pagalvbos ligoninej, Lenkutyte jos pavarde.Ji yra tos ligonines ginekologijos skyriaus vedeja.Griezta moteriske, bet labai teisinga ir profesionali ax.gif

Beje, pas Treijsa geriausia vaziuoti po pietu, nes is ryto buna punkcijos, isodinimai ir t.t.Taip kad paprastos apziuros ar konsultacijos tuomet buna tikrai ne prioritetas, tada tenka ilgiau palaukt.O po pietu dazniausiai priima vos ne is karto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 06 27, 16:32)
prasau,nesupyk,bet man idomu o kodel ziuri i skaiciukus skeptiskai? g.gif

Nėra čia ko pyksta smile.gif . Jei mūsų mieste jį darytų, greičiausiai pasikartočiau. Neseniai vienai mergaitei iš mūsų antrasis pakartotas HCG buvo superinis, o širdelė neužplakė. Man pačiai lapkritį buvo tas pats, skaičiukai gražūs, o viskas baigėsi abrazija. Tai vat todėl mano tokia nuomonė dėl šio tyrimo. O Treijsas praktiškai neliepia kartoti. Ramybės man šį kartą pakanka ir be šių skaičiukų, Viskos Dievo valioje dabar.

Labas rytas, mergaitės 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 06 28, 07:57)
Nėra čia ko pyksta smile.gif . Jei mūsų mieste jį darytų, greičiausiai pasikartočiau. Neseniai vienai mergaitei iš mūsų antrasis pakartotas HCG buvo superinis, o širdelė neužplakė. Man pačiai lapkritį buvo tas pats, skaičiukai gražūs, o viskas baigėsi abrazija. Tai vat todėl mano tokia nuomonė dėl šio tyrimo. O Treijsas praktiškai neliepia kartoti. Ramybės man šį kartą pakanka ir be šių skaičiukų, Viskos Dievo valioje dabar.

Labas rytas, mergaitės 4u.gif .

Pritariu, kad viskas aukščiausiojo valioje. Leididi- tu stipruolė, laikau už tave kumštukus.
Šioje mūsų kovoje už didžiausią svajonę žengiam mažais žingsniukai. Žengi, tyliai pasidžiaugi, žengi kitą, vėl tyliai pasidžiaugi... nebus ramybės mūsų širdelėse kol nesūpuosim ant rankų. Tie skaičiukai dar ne 100% užtikrinimas, o taip norėtūsi kad būtų...
Linkiu visoms labai stipraus tikėjimo.
Atsakyti
QUOTE(Maryem @ 2011 06 28, 10:55)
Pritariu, kad viskas aukščiausiojo valioje. Leididi- tu stipruolė, laikau už tave kumštukus.
Šioje mūsų kovoje už didžiausią svajonę žengiam mažais žingsniukai. Žengi, tyliai pasidžiaugi, žengi kitą, vėl tyliai pasidžiaugi... nebus ramybės mūsų širdelėse kol nesūpuosim ant rankų. Tie skaičiukai dar ne 100% užtikrinimas, o taip norėtūsi kad būtų...
Linkiu visoms labai stipraus tikėjimo.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif sutinku...oi nera ramybes...taip laukiu dabar sirdutes 4u.gif Maryem, o tau jau sestadieni apziura, kaip faina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenuroze @ 2011 06 28, 08:57)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif sutinku...oi nera ramybes...taip laukiu dabar sirdutes  4u.gif Maryem, o tau jau sestadieni apziura, kaip faina  wub.gif

Būtent, kad ramios galėsime būti tik tada, kai jau sūpuosime mažylius ant rankų. Bet ir tai sąlyginai smile.gif , juk mamos visada pergyvena dėl savo vaikų.
Maryem, už kumštukus wub.gif .

Pelenuroze, o tu jau apsisprendei pas kurią gydytoją eisi pirmam vizitui?
Atsakyti