Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika

QUOTE(Pelenuroze @ 2011 06 27, 11:09)
Mergaites, mano HCG 175,0 mlU/ml  4u.gif

Eik tu sau kaip faina thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Nu papasakok dabar man, triznei laukianciai savo dienos.Ka jauti, ka jautei ir pan. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenuroze @ 2011 06 27, 11:09)

Kaip faina,net siurpuliukai per nugara perbego wub.gif wub.gif ar suvoki kad tu jau nestuke.gif wub.gif Sveikinuuuuuu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 27, 10:55)
Rute - nu ? Pasakok  bigsmile.gif

nelabai turiu ką pasakot. Foliai ūgtelėjo kaip priklauso, gleivinė nebenori augti ir netgi sumažėti sugalvojo. Geriu estrofemą ir labai tikiuosi, kad gleivinė spės ūgtelti iki punkcijos/įsodinimo.. punktuojam trečiadienį. Kažkodėl džiaugiuosi, kad šiandien pagaliau paskutinis dūris. Pilvo srityje kur leidausi vaistus dvi nedidukės mėlynės susidariusios doh.gif
Papildyta:
Pelenų rožyte, sveikinu ir džiaugiuosi wub.gif lengvų tau mėnesiukų. superinis birželis neša savo gausias dovanas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 06 27, 11:24)
nelabai turiu ką pasakot. Foliai ūgtelėjo kaip priklauso, gleivinė nebenori augti ir netgi sumažėti sugalvojo. Geriu estrofemą ir labai tikiuosi, kad gleivinė spės ūgtelti iki punkcijos/įsodinimo.. punktuojam trečiadienį. Kažkodėl džiaugiuosi, kad šiandien pagaliau paskutinis dūris. Pilvo srityje kur leidausi vaistus dvi nedidukės mėlynės susidariusios  doh.gif

Nu ko cia ta gleivine dabar tavo subludo blink.gif Bet net neabejoju kad Estrofemas istaisys sita reikala.Primink, kiek foliu turi ?
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 27, 11:29)
Nu ko cia ta gleivine dabar tavo subludo  blink.gif  Bet net neabejoju kad Estrofemas istaisys sita reikala.Primink, kiek foliu turi ?

tai gleivinė ir praeitą kartą sunkiai augo.. tik šį kąrtą gražiai pradėjo, o paskui sustojo. Punktuojamų folių priskaičiavo 7 vienoj pusėj, 1+3 (mažesni) kitoj pusėj. Jei gražiai ūgtels mažesnieji, tai gal ir daugiau išpunktuos.
Atsakyti
QUOTE(Pelenuroze @ 2011 06 27, 09:09)

Vaje,kaip smagu wub.gif Tylus sveikinimai 4u.gif

Kelinta DPI?Gal ne vienas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenuroze @ 2011 06 27, 10:09)

sveikinu wub.gif
Atsakyti

thumbup.gif Jėga, labai gražūs skaičiukai, sveikinu 4u.gif .
Atsakyti
Sveiki! Šiandien 14 val. delfi http://conference.delfi.lt/web/conference.show.sym?id=101 vyks konferencija apie pagalbinio apvaisinimo istatymo situacija ir gaires-prašom gausiai prisijungti ir paraginti prisijungti kitus prie diskusijos, ir savo argumentais bei jausmais ir išgyvenimais pateikti savo nuomonę apie norimą priimti mums nepalankų istatyma!Būkime vienis!Ačiu! wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 27, 12:19)
Eik tu sau kaip faina  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Nu papasakok dabar man, triznei laukianciai savo dienos.Ka jauti, ka jautei ir pan.  biggrin.gif

Oi apie pojucius neklausk, pirmom dienom pamaudeno pilvuka ir viskas...tik nuo sestadienio labai pradejo i tualeta varyti..naktimis po kelis kartus keliuosi, man taip nebuna doh.gif bet as neuzskaiciau cia kaip pozymio...tai is principo jokiu pozymiu, tik tikejimas, sumises su begaline baime 4u.gif
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 27, 12:19)
Kelinta DPI?Gal ne vienas?

Siandien 11 dpi 4u.gif anksciau neisejo pasidaryti, nes savaitgalis buvo...tai isbande man kaip reikalas kantrybe..o testu as negadinau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelenuroze: 27 birželio 2011 - 11:33

dar karteli valio, valio, valio!!! 4u.gif aš sakiau clap_1.gif šaunuolė, džiaugiuosi kaip dėl savęs smile.gif kiekviena pergalė šioje srityje- džiaugsmas begalinis drinks_cheers.gif
Aš irgi neapsikentusi šiandien pasidariau pakartotinį HCG, nu kad ramiau būtų smile.gif jus mane sprantat... ax.gif šiandien yra 16 dpi ir skaiciukai 2173 thumbup.gif
Super pirmadienis, super naujienos. Stiprybės ir geros nuotaikos visoms mergaitėms wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Maryem @ 2011 06 27, 12:06)
dar karteli valio, valio, valio!!! 4u.gif  aš sakiau clap_1.gif  šaunuolė, džiaugiuosi kaip dėl savęs smile.gif kiekviena pergalė šioje srityje- džiaugsmas begalinis  drinks_cheers.gif
Aš irgi neapsikentusi šiandien pasidariau pakartotinį HCG, nu kad ramiau būtų smile.gif jus mane sprantat... ax.gif šiandien yra 16 dpi ir skaiciukai 2173 thumbup.gif
Super pirmadienis, super naujienos. Stiprybės ir geros nuotaikos visoms mergaitėms  wub.gif

liux skaiciukai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kaip faina wub.gif Tai jeigu teisingai suprantu tau ir Pelenuroze tereikejo vienintelio IVF? blush2.gif
Atsakyti