Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

QUOTE(Lucero @ 2011 10 21, 22:46)
as tai kai vezlys biggrin.gif nu as tikrai vezlys kai tth didelis buna unsure.gif  o va kai nukrenta iki kokio 1  thumbup.gif  thumbup.gif pradedu ne eiti o begti lotuliukas.gif

man ner kada pailset, kaip as sakau...
dirbu aukle - darbo sociai, ir nepasakysi vaikui palauk, as pavargau... tiesiog eini ir darai...
va ir dabar noriu miego, buvo sunki savaite bet man taip gera su jumis, kad neprisiverciu nueit nuo kompo...
ir zinau viena, kad man butina issimiegot, bet va seima sito nesupranta... jei tik ilgiau pamiegu, tai tevai tuoj kiek tu gali miegot... o man reik minimum 10val pamiegot...
kartais neturiu jegu ir norisi bent pusvalandi pasedet, bet niekam to negaliu pasakyt, einu ir dirbu ka reik...
tokia mano aplinka...
Atsakyti
Suprantu Saulute 4u.gif
o kas del miego tai... man keista, kad vasara mazai miegojau zinokit tik po 5-6 val blink.gif
dabar tai jau viskas miegu desimt biggrin.gif tamsu salta
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2011 10 21, 23:02)
Suprantu Saulute 4u.gif
o kas del miego tai... man keista, kad vasara mazai miegojau zinokit tik po 5-6 val  blink.gif
dabar tai jau viskas miegu desimt biggrin.gif tamsu salta

as jei pavargstu ir dar mazai pamiegu, labai blogai jauciuosi
Atsakyti
Labas rytas visoms 4u.gif .Skaitineju jusu diskusijas ir susidariau nuomone,kad kazkodel kai kurios tarsi bijot gerti tiroksina.Nera ko bijoti,toks jau musu likimas.Su tiroksinu mes savo sveikatai daugiau nepakenksim,negu jo nevartodamos.Jau vien todel,kad su vaistukais jauciames geriau biggrin.gif .Man ,kai gyd. pasake jog visa likusi gyvenima reikes tiroksina gerti,tai sia zinia priemiau visai normaliai.Gal todel,kad nuo kraujospudzio geriu jau 20m.
Atsakyti
QUOTE(lina46 @ 2011 10 22, 12:12)
Labas rytas visoms 4u.gif .Skaitineju jusu diskusijas ir susidariau nuomone,kad kazkodel kai kurios tarsi bijot gerti tiroksina.Nera ko bijoti,toks jau musu likimas.Su tiroksinu mes savo sveikatai daugiau nepakenksim,negu jo nevartodamos.Jau vien todel,kad su vaistukais jauciames geriau biggrin.gif .Man ,kai gyd. pasake jog visa likusi gyvenima reikes tiroksina gerti,tai sia zinia priemiau visai normaliai.Gal todel,kad nuo kraujospudzio geriu jau 20m.

4u.gif tikra tiesa, kai truksta tiroksino savijauta tragiska.
as jau nurimau, pagalvojau, kad negerdama tiroksino turbut greiciau kojas pakratysiu negu gerdama biggrin.gif
Atsakyti
sveikos merginos
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 10 22, 20:34)
sveikos merginos

labukas 4u.gif mirksiukas.gif
kaip skauda kojas kokius 4 km nuejau peskom blush2.gif smile.gif
o nevalgyt ziauriai sunku, valgau blush2.gif obuolius dabar
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2011 10 22, 20:36)
labukas 4u.gif  mirksiukas.gif
kaip skauda kojas kokius 4 km nuejau peskom blush2.gif  smile.gif
o nevalgyt ziauriai sunku, valgau blush2.gif obuolius dabar

as snd daug darbavausi ir pavalgiau vakariene tik 8val... va taip jau kartais gaunasi
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 10 22, 20:48)
as snd daug darbavausi ir pavalgiau vakariene tik 8val... va taip jau kartais gaunasi

4u.gif ai savaitgalis gi.... biggrin.gif tu net savaitgali negali pasiilseti sau vonioje paguleti??
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2011 10 22, 20:58)
4u.gif  ai savaitgalis gi....  biggrin.gif  tu net savaitgali negali pasiilseti sau vonioje paguleti??

zinok galvoju gal atsigult i vonia... bet tiesa sakant tyngiu
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti