Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

QUOTE(sau_lu_te @ 2011 10 21, 22:14)
Man kazkaip vis didino dozes... pamenu pirmas apsilankymas buvo birzeli... pradejom nuo 25mg... ir kiekviena vizita vis didino... buvau vasaros pradzioj padidino iki 100mg, rugseji buvau - paliko 100mg. as zinok nekreipiau demesio i didinima, nes nesuvokiu kas tas tiroksinas

bet tai kaip greit sudidino g.gif
ai prisiminiau kazkur perskaiciau, kad gali kazkokie antinksciai nedirbti, del to organizmas nepasisavina to tiroksino, o pasekoje ir rezultatai blogi, gal cia dar reik pasitikrinti?

o as dar galvojau sakyti gal tik kas antra diena galiu gerta ta 75 tiroksino, sako iskart didink, nera reikalo zaisti, o bijoti per daug nereikia, nes svoris tai didelis, ot ir likau it muse kandusi, nu tikiuosi po poros men. tas tth nukris dar labiau ir leis mazinti doze
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zvaigzd_leja: 21 spalio 2011 - 21:18
QUOTE(zvaigzd_leja @ 2011 10 21, 22:17)
bet tai kaip greit sudidino  g.gif
ai prisiminiau kazkur perskaiciau, kad gali kazkokie antinksciai nedirbti, del to organizmas nepasisavina to tiroksino, o pasekoje ir rezultatai blogi, gal cia dar reik pasitikrinti?

o as dar galvojau sakyti gal tik kas antra diena galiu gerta ta 75 tiroksino, sako iskart didink, nera reikalo zaisti, o bijoti per daug nereikia, nes svoris tai didelis, ot ir likau it muse kandusi, nu tikiuosi po poros men. tas tth nukris dar labiau ir leis mazinti doze

rugsejo men mano tyrimai buvo geri...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 10 21, 22:20)

geri? o nezinai koks tth ? g.gif o jautiesi geriau siaip negu gydymosi pradzioje ?

zvaigzdleja, negasdink saulutes, tikrai ne prie ko cia tie antinksciai, tiesiog su tiroiditu doze visada yra didinama.... net lapuke parasyta suaugusio zmogaus dienos doze yra 100-200
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 21 spalio 2011 - 21:32
QUOTE(Lucero @ 2011 10 21, 22:30)
geri? o nezinai koks tth ?  g.gif o jautiesi geriau siaip negu gydymosi pradzioje ?

zvaigzdleja, negasdink saulutes, tikrai ne prie ko cia tie antinksciai, tiesiog su tiroiditu doze visada yra didinama.... net lapuke parasyta suaugusio zmogaus dienos doze yra 100-200

jis kai man viska susisako zodziu, o ne rastiskai tai as tik isejus jau bunu pamirsus tuos skaicius...
o jauciuosi tikrai geriau, kur neislipau is lovos, o kur vaikstau, dirbu, mokausi...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 10 21, 22:20)

gazdinti tikrai nenoriu, tai jei per kita apsilankyma rezultatai bus geri, gal jau sumazins ta doze? To paties tikiuosi ir pati ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzd_leja @ 2011 10 21, 22:36)
gazdinti tikrai nenoriu, tai jei per kita apsilankyma rezultatai bus geri, gal jau sumazins ta doze? To paties tikiuosi ir pati  ax.gif

nemazins manau unsure.gif nes su tiroiditu skydliauke sunyksta(antikunai ja sunaikina), o zmogui suaugusiam reikia 100-200 mg tiroksino
Atsakyti
QUOTE(zvaigzd_leja @ 2011 10 21, 22:36)
gazdinti tikrai nenoriu, tai jei per kita apsilankyma rezultatai bus geri, gal jau sumazins ta doze? To paties tikiuosi ir pati  ax.gif

as kazkaip galvojau kad dozes nemazinamos, bet tikekimes mazins...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 10 21, 22:36)

o jauciuosi tikrai geriau, kur neislipau is lovos, o kur vaikstau, dirbu, mokausi...

thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2011 10 21, 22:38)
nemazins manau unsure.gif  nes su tiroiditu skydliauke sunyksta(antikunai ja sunaikina), o zmogui suaugusiam reikia 100-200 mg tiroksino

tai negi iki gyvenimo galo ta doze pastoviai didins g.gif
nu per kita apsilankyma susirasysiu klausimus ant lapo ir gaus jis man viska isaiskinti iki smulkmenu kas kaip ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zvaigzd_leja: 21 spalio 2011 - 21:43
QUOTE(zvaigzd_leja @ 2011 10 21, 22:41)
tai negi iki gyvenimo galo ta doze pastoviai didins  g.gif

unsure.gif nu kaip, ji svyruos pvz 100 - 150 ar 150 - 200 todel ir pasakyta eiti kas pusmeti, bet daugiau nei 300 mg tikrai niekas nedidins
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2011 10 21, 22:39)

daznai jauciuosi pavargus ir pan, bet gal tiesiog man reiketu letesniu tempu...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 10 21, 22:44)
daznai jauciuosi pavargus ir pan, bet gal tiesiog man reiketu letesniu tempu...

as tai kai vezlys biggrin.gif nu as tikrai vezlys kai tth didelis buna unsure.gif o va kai nukrenta iki kokio 1 thumbup.gif thumbup.gif pradedu ne eiti o begti lotuliukas.gif
Atsakyti