Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

QUOTE(olginta @ 2011 08 20, 16:29)
mes del batuku buvom pirmam zingsny kaune, tai ten mums ir pasake kad is pradziu pradekit vaiksciuot ir kojyte paauginkit, kad ir pagal individualius uzsakymus jie daro batukus bet tokiu mazyciu nedare, ir ten net registruotis nereikia, tik nezinau per kiek laiko pagamina batukus

na bandysim aiskintis greitu metu...

QUOTE(Dainyte @ 2011 08 20, 18:00)
o čia mano mažoji:)smile.gif

thumbup.gif 4u.gif

QUOTE(Dainyte @ 2011 08 20, 18:22)

atrodo tikrai super, tik idomu ar neblasko jos, as pati i ji dar ilgai ziureciau ir akis skaudetu smile.gif Tai gal priprast reiktu...

QUOTE(bog @ 2011 08 20, 21:30)
Man dabar kai pradėjot kalbėt apie batukus irgi idomu pasidarė ar reikia užsakinėt iš anksto nes girdėjau eilės labai didelės. Mes dar tik bandom kojas statyt bet man kineziterapeutė sakė kad nors dar ir nevaikščios bet kai jau stovės iš karto po namus ir dėti tuos ortopedinius batukus. Draugė sakė nuėjo kad padarytų tai mažiausiai pusę metų laukti  blink.gif Gal reik jau susirūpint

na jum dar gali koja keistis tai sunku pasakyt. Mes vat eisim pas savo gydytoja rugsejo 9 ir imsim aiskintis intensyviau...
Atsakyti
sveikutytės mirksiukas.gif 4u.gif

tai mūsų pirmi akinukai,truputėlį sunkoka mums su akinukais susidraugauti,tikiuosi pasiseks biggrin.gif o dėl gėlytės papuošimo tai neblaško mažytės,ji puikiai žiūri pro stikliuk.,bandžiau ir aš žiūrėti pro juos doh.gif :Dliktai viskas ok.stebėsiu mažute. Be gėlytės mums visai nesilaikė akinukai,o kai su gumyte pagerinam laik.tai stikliukai prie pat akyčių,tai net atmerkti akelių negali ar blakstienos neleidžia mirksėti biggrin.gif išbandėme rėmelius ir apvalius bet buvo ir blogai.o kai atleidžiama gumyte tai nera ant ko laikytis akinukam,problemėlė su nosyte,tai todėl taip ir yra.o dabar kai gėlytė tai puikiai laikosi ir patogu mirksėti akytėm smile.gif dabar mūsų rūpestėlis su akinukais susidraugauti ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
šaunuoliukai
Papildyta:
gal ikėliau,super šeima,verta pažiūrėti:) thumbup.gif

nebemoku forumėliu naudotis blush2.gif teko per kelis kart kelt kol pavyko:)

doh.gif ta vasarėlė:)facebook buvau kėlusi:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dainyte: 21 rugpjūčio 2011 - 18:15
QUOTE(Dainyte @ 2011 08 21, 16:50)
sveikutytės mirksiukas.gif  4u.gif

tai mūsų pirmi akinukai,truputėlį sunkoka mums su akinukais susidraugauti,tikiuosi pasiseks biggrin.gif o dėl gėlytės papuošimo tai neblaško mažytės,ji puikiai žiūri pro stikliuk.,bandžiau ir aš žiūrėti pro juos doh.gif  :Dliktai viskas ok.stebėsiu mažute. Be gėlytės mums visai nesilaikė akinukai,o kai su gumyte pagerinam laik.tai stikliukai prie pat akyčių,tai net atmerkti akelių negali ar blakstienos neleidžia mirksėti biggrin.gif išbandėme  rėmelius ir apvalius bet buvo ir blogai.o kai atleidžiama gumyte tai nera ant ko laikytis akinukam,problemėlė su nosyte,tai todėl taip ir yra.o dabar kai gėlytė tai puikiai laikosi ir patogu mirksėti akytėm smile.gif dabar mūsų rūpestėlis su akinukais susidraugauti ax.gif  mirksiukas.gif

kazkaip mum su nosyte normaliai, gal del to, kad musu akinukai su kojelem, na kaip suaugusiu... Tik beda, kad neina nureguliuot su ausim...

QUOTE(Dainyte @ 2011 08 21, 19:21)
šaunuoliukai
Papildyta:
gal ikėliau,super šeima,verta pažiūrėti:) thumbup.gif

nebemoku forumėliu naudotis blush2.gif teko per kelis kart kelt kol pavyko:)

doh.gif ta vasarėlė:)facebook buvau kėlusi:)

tikrai superseimyna...
Atsakyti
[quote=Dainyte,2011 08 21, 17:21]
šaunuoliukai

fantastika!!!!suzaveta!! mergaite tai is viso saunuole - ziurejau su tokiu susizavejimu - mums aisku toli iki sios mergytes, bet paziureti labai labai smagu!!!!
Aciu, Dainyte!
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Norejau paklausti, kas siuo metu gulite Gintaro sanatorijoje? Mes kita pirmadieni planuojame atvaziuoti. Noretume susipazinti blush2.gif smile.gif

Pirmakart vaziuosi, tai gal kas kokiu patarimu galite duoti. Ko kam truko, ko neisidejot ir t.t.? Aciu!

Mums pirmadieni bus 11 men.
Siandien prasikale pirmas dantukas virsuje. Maniau, kad ilgiau tesis musu kancios. Dar salia vienas ruosiasi ir apacioj du baltuoja senokai ir neislenda biggrin.gif

Gal kas is mamu buvo su vaikuciais tokio amziaus kaip mes? Norejau paklausti, koki maista skiria vaikam? Koses tai valgyt bandysim, bet kita maista tai jau sudetingiau cia mums bus. Visokiu klausimu kyla. Laukiu jusu pasisakymu, patarimu, pamokymu. Labai aciu!
Atsakyti
gal pravers kam,pažiūrėkite:)!
Atsakyti
Aciu Dainute,butinai pasinaudosim tavo patarimais 4u.gif
Sveikutes mamytes visa vasara nerasiau tiek veiklos turiu...o dar Emute pradejo vaikscioti,kraustyti,reikalauti...ji tokia smalsute,zingeidi,tik spejam visi suktis...sunku laiko sau surasti,na laukia naujas etapas i darzeli eisim...labai del to jaudinuosi,bet tikiuosi,kad viskas bus gerai.Ji musu saunuole smile.gif
O kiek nuotrauku ideje mamytes,kokios dideles ir grazios paneles...su viena is ju-DAINUTE teko pasimatyt,padraugaut...tai tikrai stebetinu pasiekimu mergyte,darbsti,zingeidi,linksmuole-mamytei reikia rankeles buciuoti.Smagu,kad jos darbus ivertina jos seima,draugai,o kas tuo netiki arba pavydi tai ju reikalas...
Mamytes,netingekit kuo daugiau pazaisti,kalbetis,dainuoti,lavinti savo mazuosius ir tikrai rezultata pajusite...zinoma negailekite kai reikia ir pabarti,parodyti,kad jums negera,liudna...mano Emutei dar tik 2m ir5 men bet turim labai geru rezultatu,turim ir spragu,kurias sunkiai iveikinejame-pvz.kartais daiktu metymas...bet vistiek tikiu,kad tai kazkada baigsis...manau,labai svarbu tiket ir nusibraukiant prakaiteli toliai judet pirmyn...neleisti musu vaikuciams mumis manipuliuoti,nes jie to siekia...siekti paklusnumo butina.
Atleiskit mamytes uz mano mintis,bet parasiau kas siuo metu susikaupe ir man atrodo svarbu...Mes laimingi,kad turime Emute,nes jos pasiekimai mums yra dideles sventes... ir linkiu visiems buti laimingiems,atrasti gyvenimo laime paprastuose dalykuose wub.gif
Atsakyti
Sveikutytės mirksiukas.gif
Dėkoju vasara5 už gražius žodelius:)
Gavau spyriuką į rūrytę,kad nesutingėčiau:) blush2.gif
Nežinau ar aš verta tų gražių žodelių,tuos žodelius visoms mamytėms išdalinu.Tai mūsų didelė gėrio,šilumos,meilės širdys žinoma kartu su mūsų saulyčių širdelėmis.Todėl ir esame mes vios čia.Dalinamės džiaugsmu,pasiekimais,rūpestėliais,skausmeliais,liūdesiu,padedame viena kitai išmokti nusišypsoti:)
Dieve mano kaip gera šypsotis ir iš džiaugsmo šokinėti kai būname laimingos sokiai.gif assa.gif clap.gif ok.gif
Išmokė mane ir gyvenimas atrasti laimę,džiaugsmą paprastuose dalykuose.Tiesiog gyvenu ir mokausi mylėti,suprasti,užjausti suvokti savas klaidas ir toliau eiti į priekį.
Patikėkit jau nebeklausiu savęs KODĖL MAN? Juk net neverta,net nusišypsau iš to žodelio smile.gif
Juk mes tai laimingi,kiekviena dienele būna juoko,mažutė taip išmokė mus džiaugtis,net pati žaviuosi ja,tėtis,sūnus.Mes tiek mylimi esame,kad net visi būto kampai pilni meilės doh.gif biggrin.gif O kad parašiau!!! thumbup.gif Nei vienas nesugebame atsispyrti mažutei.Jos rankytės,lupytės,žandeliai,bučinukai ir tp.....jaučiasi net per miegus:)
Žinoma būna visko,juk vaikutis auga,kapryziukai,išdaigėlės ir pasipykstame,bet juk tai smulkmenėlė.
pvz.:Auginu sūnų nė nepajutau kaip užaugo,žinau kada gimė:)kada sėdėjo:)vaikščiojo ir tp......elementarius dalykus augant,o visa kita pasimiršo........
O jau su dukryte esu pati gimus iš naujo augu kartu:)Mokomės pažinti gamtą,namus,žaislus,gyvūnus ir tp...tiesiog gyvenimą
Ir dabar taip gera,jaučiu,branginu gyvenimą.Mokytis gyventi išmokti išlėto po lašelį.
Ir man visai nesvarbu kas bus,ar supras mažytė,ar suvoks,ar išmoks gyventi...........?Nesuku galvos.Bus taip, kaip bus.O ką išmoks,pažins ar supras,tai DIDELĖ PATI BRANGIAUSIA DOVANA GYVENIME,MANO ŠEIMAI.
Tetis(vyras),sūnus(brolis)kiekvienu pasiekimu mažytės(žodelis,skiemenukas,dainavimas,šokimas,atlikimas darbelių,žaidimas slėpynių,žaidimas pagauk)sugebėjimas padaryti to ko nemokėjo,nesuprato ir visi kt...Jie taip džiaugiasi(sūnus net atlekia šaukdamas mama sesytė išmoko,ji mane suprato)
DIEVULIAU kaip mes džiugaujam namie,nereik nei GIMTADIENIŲ ŠVĘSTI smile.gif
kad kas patektu į mūsų jausmus (turbūt apalptu)o siaube:)smile.gifsmile.gif))))))))))))
Tetis parvažiuoja iš reisų ir vyksta su mažyte bendravimas ,ir žinoma mes kartu su sūnum :)jis būna sužavėtas mažyte,jos emocijos ,o svarbiausia tetis labiau pastabesnis pažengtais Dainutės mažyčiais pasiekimais:)O man didžiausias nuopelnas tai didelis saldus bučkis nuo tetuko,tai tuo metu aš viena koja iškeliu kaip filmuose:)))
Tai tiek mamytės mūsų mažučiukai,dičkiukai sugeba pradžiuginti mus visas,pradžia skausmo ašarėlės,o vėliau tik džiaugsmo ašarėlės smile.gif
Su bėdelėmis išmoksime susidraugauti,o su vaikučiais išmoksime paišdykauti:)))))

o čia mano dainelės žodžiai su mažyte dain.Dainuosime kartu,šoksime kartu,plosime visi ir su džaugsmu linksmai,linksmai keliausime visi,visi,visi:) aciuks.gif assa.gif sokiai.gif blush2.gif
Atsakyti
perskaiciau mintis ir prisisemiau tiek daug geru emociju visai darbo dienai:)))
Atsakyti
Sveikos mamytes.
Musu albumiukas dar egzistuoja? Gal kas kodukus gali atsiusti? Negaliu pasijungti doh.gif
O ir mes pasirodyt norim blush2.gif
Atsakyti
sveikos mamytes smile.gif vakar buvome vilniuje del atsakymo ir mums patvirtino sia liga verysad.gif
Atsakyti