Sveikutytės
Dėkoju vasara5 už gražius žodelius:)
Gavau spyriuką į rūrytę,kad nesutingėčiau:)
Nežinau ar aš verta tų gražių žodelių,tuos žodelius visoms mamytėms išdalinu.Tai mūsų didelė gėrio,šilumos,meilės širdys žinoma kartu su mūsų saulyčių širdelėmis.Todėl ir esame mes vios čia.Dalinamės džiaugsmu,pasiekimais,rūpestėliais,skausmeliais,liūdesiu,padedame viena kitai išmokti nusišypsoti:)
Dieve mano kaip gera šypsotis ir iš džiaugsmo šokinėti kai būname laimingos
Išmokė mane ir gyvenimas atrasti laimę,džiaugsmą paprastuose dalykuose.Tiesiog gyvenu ir mokausi mylėti,suprasti,užjausti suvokti savas klaidas ir toliau eiti į priekį.
Patikėkit jau nebeklausiu savęs KODĖL MAN? Juk net neverta,net nusišypsau iš to žodelio
Juk mes tai laimingi,kiekviena dienele būna juoko,mažutė taip išmokė mus džiaugtis,net pati žaviuosi ja,tėtis,sūnus.Mes tiek mylimi esame,kad net visi būto kampai pilni meilės

O kad parašiau!!!

Nei vienas nesugebame atsispyrti mažutei.Jos rankytės,lupytės,žandeliai,bučinukai ir tp.....jaučiasi net per miegus:)
Žinoma būna visko,juk vaikutis auga,kapryziukai,išdaigėlės ir pasipykstame,bet juk tai smulkmenėlė.
pvz.:Auginu sūnų nė nepajutau kaip užaugo,žinau kada gimė:)kada sėdėjo:)vaikščiojo ir tp......elementarius dalykus augant,o visa kita pasimiršo........
O jau su dukryte esu pati gimus iš naujo augu kartu:)Mokomės pažinti gamtą,namus,žaislus,gyvūnus ir tp...tiesiog gyvenimą
Ir dabar taip gera,jaučiu,branginu gyvenimą.Mokytis gyventi išmokti išlėto po lašelį.
Ir man visai nesvarbu kas bus,ar supras mažytė,ar suvoks,ar išmoks gyventi...........?Nesuku galvos.Bus taip, kaip bus.O ką išmoks,pažins ar supras,tai DIDELĖ PATI BRANGIAUSIA DOVANA GYVENIME,MANO ŠEIMAI.
Tetis(vyras),sūnus(brolis)kiekvienu pasiekimu mažytės(žodelis,skiemenukas,dainavimas,šokimas,atlikimas darbelių,žaidimas slėpynių,žaidimas pagauk)sugebėjimas padaryti to ko nemokėjo,nesuprato ir visi kt...Jie taip džiaugiasi(sūnus net atlekia šaukdamas mama sesytė išmoko,ji mane suprato)
DIEVULIAU kaip mes džiugaujam namie,nereik nei GIMTADIENIŲ ŠVĘSTI

kad kas patektu į mūsų jausmus (turbūt apalptu)o siaube:)

))))))))))))
Tetis parvažiuoja iš reisų ir vyksta su mažyte bendravimas ,ir žinoma mes kartu su sūnum :)jis būna sužavėtas mažyte,jos emocijos ,o svarbiausia tetis labiau pastabesnis pažengtais Dainutės mažyčiais pasiekimais:)O man didžiausias nuopelnas tai didelis saldus bučkis nuo tetuko,tai tuo metu aš viena koja iškeliu kaip filmuose:)))
Tai tiek mamytės mūsų mažučiukai,dičkiukai sugeba pradžiuginti mus visas,pradžia skausmo ašarėlės,o vėliau tik džiaugsmo ašarėlės
Su bėdelėmis išmoksime susidraugauti,o su vaikučiais išmoksime paišdykauti:)))))
o čia mano dainelės žodžiai su mažyte dain.Dainuosime kartu,šoksime kartu,plosime visi ir su džaugsmu linksmai,linksmai keliausime visi,visi,visi:)