[quote=laurapac,2011 08 26, 16:29]
man drauge nupirko is airijos vibro drambliuka,veiduko masazui,ziuriu ka djis mums padeda
[/quote]
sveikutes visos ir visi:)))
a kaip jis ten atrodo? net idomu pasidare. mes airijoje gyvename, bet matyt tundra esu, kad negirdejau apie toki:))) butu labai idomu, nes Danielyte su tuo liezuviuku, nors dabar maziau, bet irgi "pazaisti" megeja.
vaidulyte29, mano danielytei 7.5 metu ir kaip ir daugelis mamyciu - jei buciau zinojusi, koki stebukla mano Deivas dave, nebuciau isliejusi ne vienos asaros, nors anot Dainytes, man regis, matyt kiekviena turime isverkti savo asaras...
dabar neisivaizduojusavo gyvenimo be danielytes, o ir turbut nenoreciau kitokio - toks sviesos spindulelis ji namuose... tiek dziugina, kad net sunku apsakyti, o jau dabsr paaugusi, tiek sunybiu primasto, kad kartais net plaukai siausiasi - neseniai paskaojau, kaip mano vaikas ant stogo vaiskciojo - taigi turime namie karlsona:)
o siandien naujas musu pasiekimas - sumaste, kad nori atrakinti iruzrakinti masina - taigi ememe pulteli ir spaudinejome prie parduotuves abu mygtukus (aciu dievui, jis nesuluzo:)))))

, bet kiek laimes buvo... ir duris dabar masinos pati uzdaro -neleidzia man ne prisiliesti...
o kiek nauju garsu per vasara atsirado - nezinau sutapimas tik ar is tikruju cia tie maisto papildai taip padejo... gal ir sutapimas... bet be tu garsu, turime ir nauju zodziu, o jau kokia samojinga pasidare - zodziu dziaugiuosi ir sakau - neliduekite, nepergyvenkite ir nesinervukite - gyvenimas - pat graziausis - dar tik prasideda, tik atsiverkite ir pasisveskite jam... pamatysite, koks jis puikus!!!!
P.S. mamytes, gal galit kas patarti, ka daryti, kad Danielyte nekistiu pirstu i burneyte - ypatingai, kai nervuojasi ar pavargusi baisiai - be ju nakti neuzmiega... o musu nuolatiniai dantys keivi dyksta del to

gal kas kokiu minciu turite?
linkejimai visiems - gal kas norite - galime lietuciu pasidalinti, nes pas mus lyja ir lyja:))))
[/quote]
viena mamyte jau senai dave mums si puslapiuka,tik gal ne visos susidomejom
http://www.thinkingt...products_id/503
va sis drambliukas,mes is tem ir tuos kaip sepetuka spirkom ir kramtuka,logopede musu apziurejo ko reiktu,tai drauge nupirko Justukui