Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

QUOTE(Dainyte @ 2011 08 26, 09:56)
sveikutyte vaidulyte29 mirksiukas.gif  4u.gif tavo vaikutis su laiku užgydis skausmo žaizdelę oro_buckis.gif stiprybės friends.gif

AŠ BĖGU, MAMYTE,

Kas man kaip saulytė
Šypsosis ir švies?
Aš bėgu, mamyte,
Artyn prie tavęs.

Kas man kaip gėlytė
Daržely žydės?
Aš bėgu, mamyte,
Prie tavo širdies.

Kas man kaip žvaigždutė
Spindės ir žėruos?
Žvaigždutės-
Akutės
Mamytės geros.

Kas man kaip saulytė
Takelį nušvies?
Aš bėgu, mamyte,
Artyn prie tavęs.

A.Matutis

--------------------------------------------------------------------------------
Sunkumuose visuomet slypi galimybės

ach, Dainyte, kaip grazu:)))))
Atsakyti
ačiukas laurapac 4u.gif mirksiukas.gif friends.gif oro_buckis.gif

man atrodoj trečioj nuorodėlėj yra kur su žaisliuku tuo dirba,masažuoja veidelį,ar tai drambliukas,ar tai dar koks gali būtį ......kur minėjo zuikuliukas.
Atsakyti
QUOTE(Dainyte @ 2011 08 26, 15:47)
ačiukas laurapac 4u.gif  mirksiukas.gif  friends.gif  oro_buckis.gif
man atrodoj trečioj nuorodėlėj yra kur su žaisliuku tuo dirba,masažuoja veidelį,ar tai drambliukas,ar tai dar koks gali būtį ......kur minėjo zuikuliukas.

Dainyte, ar cia tas kur i dantu sepetuka panasus?
Atsakyti
kur su šviesiais plaukučiais mergytei masažuoja veidelį ir burnytę.Tas aparatėlis vibruoja,jei neklystu jis su elementais yra,paskui nusiima tas žaisliukas ir su kitu antgaliuku dirba su burnyte.
Papildyta:
sveikute zuikuliukas 4u.gif
gal galėtum į forumėlį idėti nuorodėlę ta kur pirkai Justuliukui,mamytėm pravers.aš pas save nerandu kur nukišau:) doh.gif
Atsakyti
[quote=laurapac,2011 08 26, 16:29]
man drauge nupirko is airijos vibro drambliuka,veiduko masazui,ziuriu ka djis mums padeda
[/quote]

sveikutes visos ir visi:)))

a kaip jis ten atrodo? net idomu pasidare. mes airijoje gyvename, bet matyt tundra esu, kad negirdejau apie toki:))) butu labai idomu, nes Danielyte su tuo liezuviuku, nors dabar maziau, bet irgi "pazaisti" megeja. g.gif g.gif

vaidulyte29, mano danielytei 7.5 metu ir kaip ir daugelis mamyciu - jei buciau zinojusi, koki stebukla mano Deivas dave, nebuciau isliejusi ne vienos asaros, nors anot Dainytes, man regis, matyt kiekviena turime isverkti savo asaras...
dabar neisivaizduojusavo gyvenimo be danielytes, o ir turbut nenoreciau kitokio - toks sviesos spindulelis ji namuose... tiek dziugina, kad net sunku apsakyti, o jau dabsr paaugusi, tiek sunybiu primasto, kad kartais net plaukai siausiasi - neseniai paskaojau, kaip mano vaikas ant stogo vaiskciojo - taigi turime namie karlsona:)
o siandien naujas musu pasiekimas - sumaste, kad nori atrakinti iruzrakinti masina - taigi ememe pulteli ir spaudinejome prie parduotuves abu mygtukus (aciu dievui, jis nesuluzo:))))) blush2.gif blush2.gif , bet kiek laimes buvo... ir duris dabar masinos pati uzdaro -neleidzia man ne prisiliesti...
o kiek nauju garsu per vasara atsirado - nezinau sutapimas tik ar is tikruju cia tie maisto papildai taip padejo... gal ir sutapimas... bet be tu garsu, turime ir nauju zodziu, o jau kokia samojinga pasidare - zodziu dziaugiuosi ir sakau - neliduekite, nepergyvenkite ir nesinervukite - gyvenimas - pat graziausis - dar tik prasideda, tik atsiverkite ir pasisveskite jam... pamatysite, koks jis puikus!!!! thumbup.gif thumbup.gif

P.S. mamytes, gal galit kas patarti, ka daryti, kad Danielyte nekistiu pirstu i burneyte - ypatingai, kai nervuojasi ar pavargusi baisiai - be ju nakti neuzmiega... o musu nuolatiniai dantys keivi dyksta del to doh.gif doh.gif doh.gif gal kas kokiu minciu turite?smile.gif

linkejimai visiems - gal kas norite - galime lietuciu pasidalinti, nes pas mus lyja ir lyja:))))
[/quote]
viena mamyte jau senai dave mums si puslapiuka,tik gal ne visos susidomejom
http://www.thinkingt...products_id/503
va sis drambliukas,mes is tem ir tuos kaip sepetuka spirkom ir kramtuka,logopede musu apziurejo ko reiktu,tai drauge nupirko Justukui
Atsakyti
bandysiu ir aš ieškoti ir kaip nors nusipirkt,manau tikrai vertas
thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(*zuikulis* @ 2011 08 27, 00:10)

va sis drambliukas,mes is tem ir tuos kaip sepetuka spirkom ir kramtuka,logopede musu apziurejo ko reiktu,tai drauge nupirko Justukui

ačiukas zuikuliuk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainyte @ 2011 08 26, 22:13)
bandysiu ir aš ieškoti ir kaip nors nusipirkt,manau tikrai vertas
thumbup.gif
Papildyta:
ačiukas zuikuliuk 4u.gif

tai manau reik laurapakc prasyt ,ne sas drauges negaliu prasyt,nes ji neima pinigu,o man nesmagu taip
Atsakyti
tie ir geri
Papildyta:
tie ir:)
Papildyta:
mamytėm palengvinau paieška:)gal tikrai pravers kam 4u.gif
Papildyta:
labai fainas,super
Papildyta:
geras
Papildyta:
super
Papildyta:
ir tas dar burnytei
Atsakyti

[/quote]
viena mamyte jau senai dave mums si puslapiuka,tik gal ne visos susidomejom
[/quote]

aciukas, ziuresime:)
Papildyta:

http://www.nationala...m/jigglers.html

paziurekite, ar cia kazkas panausas, nes thinkingtoys.ie jau isimti tie produktai...
aciukas is anskto
Atsakyti
P.S. siandien ziurejau zinias per rusu kanala - Rusijoje mire garsi rusu aktore (neatsimenu pavardes - cia mano didziusias minusas), bet kodel rasau - pasirodo jos sunus su DS - tiesig rode jju nuotraukas kartu ir kazkaip sirdyje giliai giliai pagalvojau, kad net tokios puikios aktores gyvenimas kazkuo panasus i musu - aisku nesilyginu i laikus - jos sunus jau suauges, paciai aktorei buvo beveik 75 metai - bet likimas panasus i musu... ir pagalvojau, kiek musu vis tiktai daug, nors visoje visuomeneje atridome tik kai mazas lasas...

siandien kazkaip ziurejau trumpa reportza is jos gyvenimo ir pirma karta nebegdama nuo realybes pagalkvojau, kad niekada niekada gyvenime neatsukciau laikrodzio atgal tam, kad pakeisti savo likima. mums 7.5 metu ir va suvokiau dabar labai labai nuosirdziai... visada zinojau, kad ji musu dziaugsmas ir jos ne uz ka i nieka neikeisciau, bet kad laikrodzio atgal nesukciau savo valia turbut suvokiau pirma karta... ir manau tai labai daug... jau turbut viska peraugau... matyt atejo naujas etapas:)

va tokios kazkodel mintys mane uzpludo ir nutariau brukstelt kelis zodelius.. pasidalinti jomis:)
Papildyta:
Ija Savina - va kokia jos pavarde
Atsakyti
Ačiū visoms, manau pravers tikrai.

QUOTE(Dainyte @ 2011 08 26, 23:52)
tie ir geri
Papildyta:
tie ir:)
Papildyta:
mamytėm palengvinau paieška:)gal tikrai pravers kam 4u.gif
Papildyta:
labai fainas,super
Papildyta:
geras
Papildyta:
super
Papildyta:
ir tas dar burnytei

Atsakyti
Labasrytas,

Visas mamytes,mokinukus ir darzelinukus sveikiname su RUGSEJO 1-aja.

Atsakyti