Įkraunama...
Įkraunama...

AVON kosmetika

Sveikos mergaitės smile.gif , planuoju pirktis stangrinantį kremuką Anew Clinical Body Contouring Treatment. Gal jau yra pabandžiusių? Kokie atsiliepimai? Kaip poveikis celiulito gydymui? Surašyta apie jį gan gražiai, tik ar iš tiesų jau toks efektyviai veiksmingas kaip surašyta? ax.gif

user posted image
Atsakyti
O mane domina atsiliepimai apie stangrinamąjį paakių kremą iš Solutions serijos:

user posted image
Atsakyti
Sveikos,
gal kas galit parekomenduot koki grazu laka avon? maciau db nuolaida nebloga, tai visai noreciau keletos, bet tu spalvu neissirenku is katalogo...tai gal kas is realiai turinciu parekomenduotu spalvyte? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stella Maris @ 2012 02 27, 22:13)
Sveikos,
gal kas galit parekomenduot koki grazu laka avon? maciau db nuolaida nebloga, tai visai noreciau keletos, bet tu spalvu neissirenku is katalogo...tai gal kas is realiai turinciu parekomenduotu spalvyte? smile.gif

Tai priklauso kokios jums patinka.
Atsakyti
QUOTE(Stella Maris @ 2012 02 27, 21:13)
Sveikos,

Realiai jos panašiai tokios ir yra, kaip parodyta, gal vos vos skiriasi tamsumo ar šviesumo atžvilgiu - dėl spausdinimo paklaidų. O šiaip, jei esat Vilniuje, galit nuvažiuoti į ofisą ir pasibandyti visus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edukas82 @ 2012 02 27, 22:04)
Realiai jos panašiai tokios ir yra, kaip parodyta, gal vos vos skiriasi tamsumo ar šviesumo atžvilgiu - dėl spausdinimo paklaidų. O šiaip, jei esat Vilniuje, galit nuvažiuoti į ofisą ir pasibandyti visus smile.gif

Nevilniete esu ax.gif siaip daug turiu ivairiu raudonu laku biggrin.gif
noresi pasidometi kokios spalvos yra jusu favorites 4u.gif
Atsakyti
noresi pasidometi kokios spalvos yra jusu  favorites  4u.gif

Man dabar užkliuvo Illusion spalva. Nors prieš keletą metų pirktais Avon nagų lakais labai nusivyliau, bet tai spalvai neatsilaikiau ir užsisakiau ax.gif Gal netyčia ir kokybė per tą laiką pagerėjo ax.gif
Atsakyti

i 
Platinančių kosmetiką konsultančių paieška čia draudžiama.
Atsakyti
Nevilniete esu  ax.gif  siaip daug turiu ivairiu raudonu laku  biggrin.gif 
noresi pasidometi kokios spalvos yra jusu  favorites  4u.gif

pas mane visokios violetinės daugiausia, vyno spalvos, turiu ir raudoną wub.gif visi faini biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2012 02 27, 22:17)
Man dabar užkliuvo Illusion spalva.

Man regis as akla, nes tokiu pavadinimu nerandu lako blink.gif lotuliukas.gif
Man lakas neblogai laikosi, na isskyrus tas kuris greit dziunantis...sutinku, kad jis lb greit isdziuna, bet greit ir nusilupa schmoll.gif
Atsakyti
Čia naujas atspalvis Nailwear Pro serijoje. Vos žalsvas su alyviniu perlamutru. Skamba baisiai, bet atrodo subtiliai ir kartu - netikėtai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2012 02 27, 22:45)
Čia naujas atspalvis Nailwear Pro serijoje. Vos žalsvas su alyviniu perlamutru. Skamba baisiai, bet atrodo subtiliai ir kartu - netikėtai smile.gif

Bet cia gal jau is 4 kompanijos katalogo ? ax.gif
Atsakyti