Sveikos mergaitės
, planuoju pirktis stangrinantį kremuką Anew Clinical Body Contouring Treatment. Gal jau yra pabandžiusių? Kokie atsiliepimai? Kaip poveikis celiulito gydymui? Surašyta apie jį gan gražiai, tik ar iš tiesų jau toks efektyviai veiksmingas kaip surašyta?
O mane domina atsiliepimai apie stangrinamąjį paakių kremą iš Solutions serijos:
Sveikos,
gal kas galit parekomenduot koki grazu laka avon? maciau db nuolaida nebloga, tai visai noreciau keletos, bet tu spalvu neissirenku is katalogo...tai gal kas is realiai turinciu parekomenduotu spalvyte?
gal kas galit parekomenduot koki grazu laka avon? maciau db nuolaida nebloga, tai visai noreciau keletos, bet tu spalvu neissirenku is katalogo...tai gal kas is realiai turinciu parekomenduotu spalvyte?
QUOTE(Stella Maris @ 2012 02 27, 22:13)
Sveikos,
Tai priklauso kokios jums patinka.
QUOTE(Stella Maris @ 2012 02 27, 21:13)
Sveikos,
Realiai jos panašiai tokios ir yra, kaip parodyta, gal vos vos skiriasi tamsumo ar šviesumo atžvilgiu - dėl spausdinimo paklaidų. O šiaip, jei esat Vilniuje, galit nuvažiuoti į ofisą ir pasibandyti visus
QUOTE(Edukas82 @ 2012 02 27, 22:04)
Realiai jos panašiai tokios ir yra, kaip parodyta, gal vos vos skiriasi tamsumo ar šviesumo atžvilgiu - dėl spausdinimo paklaidų. O šiaip, jei esat Vilniuje, galit nuvažiuoti į ofisą ir pasibandyti visus 
Nevilniete esu
noresi pasidometi kokios spalvos yra jusu favorites
Man dabar užkliuvo Illusion spalva. Nors prieš keletą metų pirktais Avon nagų lakais labai nusivyliau, bet tai spalvai neatsilaikiau ir užsisakiau
Nevilniete esu
siaip daug turiu ivairiu raudonu laku
pas mane visokios violetinės daugiausia, vyno spalvos, turiu ir raudoną
QUOTE(jbs @ 2012 02 27, 22:17)
Man dabar užkliuvo Illusion spalva.
Man regis as akla, nes tokiu pavadinimu nerandu lako
Man lakas neblogai laikosi, na isskyrus tas kuris greit dziunantis...sutinku, kad jis lb greit isdziuna, bet greit ir nusilupa
Čia naujas atspalvis Nailwear Pro serijoje. Vos žalsvas su alyviniu perlamutru. Skamba baisiai, bet atrodo subtiliai ir kartu - netikėtai
QUOTE(jbs @ 2012 02 27, 22:45)
Čia naujas atspalvis Nailwear Pro serijoje. Vos žalsvas su alyviniu perlamutru. Skamba baisiai, bet atrodo subtiliai ir kartu - netikėtai 
Bet cia gal jau is 4 kompanijos katalogo ?