Įkraunama...
Įkraunama...

AVON kosmetika

QUOTE(Stella Maris @ 2012 02 27, 22:52)
Bet cia gal jau is 4 kompanijos katalogo ?  ax.gif

Taip, 4 kataloge tokios naujos, pavasarinės spalvos smile.gif Ryt turėtų jau jis atsidaryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stella Maris @ 2012 02 27, 22:52)
Bet cia gal jau is 4 kompanijos katalogo ?  ax.gif

Trečioj neatkreipiau dėmesio, bet 4-oj tikrai yra.
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2012 02 27, 23:00)

o kiek jis kainuoja? gal neverta pirkt 3 kataloge biggrin.gif nors cia 2lakus uz 13 lt berods gali nusipirkt ax.gif
Atsakyti
Gal galetumet merginos imesti lietuvisko katalogo nuoroda. Esu Avon konsultante, bet ne LT, noreciau pasiziurineti, palyginti kainas ir pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Black Swan @ 2012 02 28, 00:52)
Gal galetumet merginos imesti lietuvisko katalogo nuoroda. Esu Avon konsultante, bet ne LT, noreciau pasiziurineti, palyginti kainas ir pan. smile.gif

Nueik i psl avon.lt ir ten rasi kataloga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stella Maris @ 2012 02 27, 23:13)
o kiek jis kainuoja? gal neverta pirkt 3 kataloge biggrin.gif nors cia 2lakus uz 13 lt berods gali nusipirkt  ax.gif

9,9 lt
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2012 02 27, 23:00)

Illusion lakas yra 3 kataloge 13psl.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kuri jau turite naują katalogą ir galit pasakyti,ar yra jame apyrankė "ELLIE"?Gal esat matę realiai kaip ji atrodo?Ar neatrodo kaip iš kioskelio? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Black Swan @ 2012 02 28, 00:52)

http://www.avon.lt/P...mpgnYrNr=201204 - lygink smile.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Myliukas` @ 2012 02 28, 13:04)
Sveikos  4u.gif
Gal kuri jau turite naują katalogą ir galit pasakyti,ar yra jame apyrankė "ELLIE"?Gal esat matę realiai kaip ji atrodo?Ar neatrodo kaip iš kioskelio?  biggrin.gif

Nėra jos 4ame kataloge. O realiai visai nieko, panašiai taip ir atrodo, kaip parodyta, man patiko smile.gif
Atsakyti
Gal kas gali pasakyti kuo skiriasi plaukų kaukės iš Spa serijos?

user posted image

Uploaded with ImageShack.us

user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
QUOTE(Edukas82 @ 2012 02 28, 18:22)

Aciukas 4u.gif
Atsakyti
Ar 4-tame kataloge yra planet spa kuno sviestu ar ne?.. g.gif nes kazkaip nerandu doh.gif
Atsakyti