QUOTE(dontstop @ 2011 07 28, 08:03)
Giriu Supershock pieštuką (spalva bronze) - minkštas, gerai pigmentuotas, super gerai laikosi
Pieštukas su kempinėle ant kito galo - kiek prastesnis už Supershock, duočiau 9 balus, ta kempinėlė nesąmonė, nemalonu ja brūžint per voką, pieštukas kiek kietesnis, bet visumoj neblogas. Mano spalvytė Black teal, labai unikali
Nagų odelių kremas - pirmas įspūdis geras, patogi pakuotė, greitai įsigeria, apie poveikį anksti kalbėti
As taip pat turiu siuos produktus ir esu jais patenkinta. SuperShock piestukai minksti, lengvai breziasi, intensyvios spalvos, ilgai laikosi. Gal tik del to, kad labai minskti, sunku nubrezti preciziskesne/plonesne linija. Bet tam reikalui galima juos pabruzint i teptuka ir jau su teptuku darbuotis

Mano nuolatinis pirkinys yra nagu odeliu kremas baltoj mazoj tubelej. Kelias vakarus eidama miegoti patepu odeles ir neber vargo su jom kuriam laikui
Galiu pagirti ir plauku galiuku aliejuka stikliniam buteliuke su zaliu kamsteliu. Ziauriai patiko kvapas ir plaukai patenkinti buvo

Siaip AVON nelabai vertinu, bet kadangi kolege platina ir vis atnesa katalogu, kartais "netycia" ka nors nusiperku