Įkraunama...
Įkraunama...

AVON kosmetika

QUOTE(alinuksss @ 2011 07 28, 18:46)
bronze pudros rutuliukai giriu labai bet dar labiau geriu mineraline biria pudra

as bronzinius pudros rutuliukus vietoje skaistalu naudoju.Nieko geresnio uz juos neradau.bandziau visokiu firmu.Rutuliukai nera labai ryskus,plius duoda toki svelnu blizgesiuka.Tik as renkuosi tuos rutuliukus kur daugiau rausvesni.Bet kurios megsta rudus atspalvius-bronziniai turetu tikrai patikti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringuutia: 29 liepos 2011 - 13:53
sveikos. smile.gif jau gan senokai prisiminiau apie seruma, suteikiantį žvilgesio plaukams, iš Advance techniques serijos...štai toks http://www.amazon.co...E/dp/B001KWUIT0 ar pamenat kas nors?..... 4u.gif 4u.gif man jis laaaaabai patiko.....tik gaila,kad daugiau tokio nerandu...tai gal platintojos ar kitos Avon zinoves gali pasakyt, ar jis negaminamas jau, ar pakeite savo išvaizdą? ir koks kitas serumas iš tos pačios serijos yra panašiausias į minėtąjį?
Atsakyti
QUOTE(fantuteee @ 2011 07 31, 11:20)
sveikos.  smile.gif  jau gan senokai prisiminiau apie seruma, suteikiantį žvilgesio plaukams, iš Advance techniques serijos...štai toks http://www.amazon.co...E/dp/B001KWUIT0 ar pamenat kas nors?..... 4u.gif  4u.gif  man jis laaaaabai patiko.....tik gaila,kad daugiau tokio nerandu...tai gal platintojos ar kitos Avon zinoves gali pasakyt, ar jis negaminamas jau, ar pakeite savo išvaizdą? ir koks kitas serumas iš tos pačios serijos yra panašiausias į minėtąjį?

niekada nemaciau turbut labai senai jau tas buvo blink.gif
Atsakyti
Gal kam teko jau isbandyt naujaji kvapa?
Puslapis labai kvepia wub.gif
user posted image
Atsakyti
Išbandžiau naująjį žvilgesio suteikiantį serumą:
user posted image
Kai pamačiau, kaip realiai atrodo buteliuko turinys, net nustėrau - serumas pilnas žaliai melsvų blizgučių blink.gif Lengviau atsikvepiau tik tada, kai užtepus paaiškėjo, kad ant plaukų jų nesimato. Kvapas malonus, gaivus, gražiai suglotnina plaukus, neriebina, bet iš esmės niekinis reikalas - nedaro nieko, dėl ko vertėtų dar kartą pirkt.
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 07 31, 17:35)
Gal kam teko jau isbandyt naujaji kvapa?
Puslapis labai kvepia wub.gif
user posted image

Skonio reikalas . pakvepintas puslapis man ir patiko bet orginaliai kai pauosciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonstruck @ 2011 07 31, 22:05)
Išbandžiau naująjį žvilgesio suteikiantį serumą:
user posted image
Kai pamačiau, kaip realiai atrodo buteliuko turinys, net nustėrau - serumas pilnas žaliai melsvų blizgučių  blink.gif Lengviau atsikvepiau tik tada, kai užtepus paaiškėjo, kad ant plaukų jų nesimato. Kvapas malonus, gaivus, gražiai suglotnina plaukus, neriebina, bet iš esmės niekinis reikalas - nedaro nieko, dėl ko vertėtų dar kartą pirkt.

o glotnina gerai ar tik šeip "ant baikės" ? lotuliukas.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2011 08 01, 14:08)
o glotnina gerai ar tik šeip "ant baikės" ? lotuliukas.gif
lotuliukas.gif

Mano plaukai trumpi, taigi sunku pasakyt, nes nelabai yra ką ten per daug glotnint. Ilgiem plaukam net nežinau kiek reikėtų to daikto sutept, kad kas nors pasimatytų, nes tas serumas (labiau gal želė pavadinčiau) visai neskalsus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alinuksss @ 2011 08 01, 12:57)
Skonio reikalas . pakvepintas puslapis man ir patiko bet orginaliai kai pauosciau schmoll.gif

va cia ir esme. Tuomet susilaikysiu, kol nepauostysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonstruck @ 2011 08 01, 17:02)
Mano plaukai trumpi, taigi sunku pasakyt, nes nelabai yra ką ten per daug glotnint. Ilgiem plaukam net nežinau kiek reikėtų to daikto sutept, kad kas nors pasimatytų, nes tas serumas (labiau gal želė pavadinčiau) visai neskalsus  smile.gif

aaa nu ne,tada apseisiu doh.gif
Atsakyti
Gal kas turit kauke pedu kur sukieteja? naujam kataloge jai akcija.. beja, ieskau platintojos, kuri gyventu Dainavos raj, pageidautina prie girstupio bigsmile.gif kad butu patogiau atsiimt.. lauksiu i az drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 07 28, 08:03)
Giriu Supershock pieštuką (spalva bronze) - minkštas, gerai pigmentuotas, super gerai laikosi  4u.gif
Pieštukas su kempinėle ant kito galo - kiek prastesnis už Supershock, duočiau 9 balus, ta kempinėlė nesąmonė, nemalonu ja brūžint per voką, pieštukas kiek kietesnis, bet visumoj neblogas. Mano spalvytė Black teal, labai unikali  rolleyes.gif
Nagų odelių kremas - pirmas įspūdis geras, patogi pakuotė, greitai įsigeria, apie poveikį anksti kalbėti  smile.gif

As taip pat turiu siuos produktus ir esu jais patenkinta. SuperShock piestukai minksti, lengvai breziasi, intensyvios spalvos, ilgai laikosi. Gal tik del to, kad labai minskti, sunku nubrezti preciziskesne/plonesne linija. Bet tam reikalui galima juos pabruzint i teptuka ir jau su teptuku darbuotis smile.gif
Mano nuolatinis pirkinys yra nagu odeliu kremas baltoj mazoj tubelej. Kelias vakarus eidama miegoti patepu odeles ir neber vargo su jom kuriam laikui thumbup.gif
Galiu pagirti ir plauku galiuku aliejuka stikliniam buteliuke su zaliu kamsteliu. Ziauriai patiko kvapas ir plaukai patenkinti buvo smile.gif
Siaip AVON nelabai vertinu, bet kadangi kolege platina ir vis atnesa katalogu, kartais "netycia" ka nors nusiperku rolleyes.gif
Atsakyti