Įkraunama...
Įkraunama...

AVON kosmetika

Prieš kokius 8 metus apie metus laiko naudojausi Avon gaminiais, kas mėn užsisakydavau iš katalogėlio po keletą prekių. Per tą laiką išbandžiau nemažai ką, iš visų grupių, tsakant. Apibendrintai galiu sakyti, kad nepatiko niekas, nebent kelios prekės buvo šiaip nieko, bet ir nieko ypatinga. Galvojau, niekada nebegrįšiu prie Avono.

Bet, šiuo metu turiu 2 produktus, kuriais iš esmės esu patenkinta smile.gif
Pirmas produktas yra lakas iš Color trend serijos. Kadangi man susiformavo tvirta nuomonė, kad Color trend serija yra pigi ir prasta, aš labai stengiausi rast kokių nors šio lako trūkumų, bet neradau smile.gif Geras lakas, gerai laikosi, užtenka vieno sluoksnio, greitai džiūsta.. Spalvytė Freezing.

Antras produktas - 4 spalvų šešėlių paletė Mocha latte. Ši paletė megapopuliari youtubėje, atsiliepimai apie ją daugiausiai geri. Mano nuomonė - paletė verta 7 balų. Minus vienas balas už silpnoką pigmentaciją, minus vienas - už sudėtingą retušavimą, minus vienas - už sausoką tekstūrą. Bet bendrai vertinant paletė man labai patinka, šiuo metu ji yra labiausiai naudojama smile.gif

Susidomėjau Avon gaminiais vėl blush2.gif ir norėčiau artimiausiu metu įsigyti super shock pieštukų, gal dar kokią 4 spalvų paletę, lūpdažį kokį nors...
Atsakyti
QUOTE(Snow Angel @ 2011 07 08, 21:30)
Aš šiandien išbandžiau raminamąjį sviestą po deginimosi. Visos kažkaip gyrė, bet man jis nepatiko. Labai jaučiasi parafino kvapas, toks kaip pigių vazelinų lūpoms ir sunkiai tepasi. Ar jis toks turi būti, o gal pagedęs ?

Na jei oda sudegusi, tai jis subėga į varškę taip sakant... Man pernai Egipte žiauriai sudegė, jau galvojau naktį neužmigsiu, tai mb patepė ir kitą dieną jau kaip nauja buvau ir naktį ant nugaros miiegot galėjau... O kvapas tai man wub.gif vien dėl kvapo turiu antrą ir daboju juodai dienai, nes likučius naudoju kitų linijų...

Bet šiaip, žiemą buvo nepamainomas pėdoms sustirusioms minkštint ir šiaoip tekstūra patiko...
Skatinančias įdegį priemones bandysiu prasidėjus atostogoms, tai galėsiu pakomentuot...

Nes išbandžiau pakankamai produktų ir nemažai pinigų išleidau, kol supratau kas yra visiškas š..., o kas vertas dėmesio ir bus kartojama...
Atsakyti
Noriu paklaust ar kas išbandė mark Get in Line Hook Up Liquid Waterproof Eyeliner?
user posted image
ir
mark Get A Tint Tinted Moisturizer Lotion SPF 15
user posted image
Atsakyti
čia avon firmos? g.gif
Atsakyti
Kiap ir avon puslapį, bet kataloge nematau, tai aš ir nesuprantu.
Atsakyti
Sveikos

ir aš savo nuomę pasisakysiu smile.gif anksčiau naudojau ir dabar naudoju stangrinamajį kūno kremą . nežinau kokios linijos jis anksčiau buvo, nebrangus buvo, dabartinis kuri naudoju tai Care su juros dumbliais. man šitas kremas tinka ir patinka. Del stangrinimo -tik kol naudoji bet oda tai tikrai švelni lieka, net vyras pastebejo biggrin.gif.

Dar geras dalykas labai yra ish Advanced techniques plauku serumas mažiukas toks buteliukas žaliu dangteliu. Kadangi mano plaukai problematiški tai super padeda išsišukuoti kai skubiai reikia kutvelas išdraskyti ax.gif

del kvepalu niekad nepirkau bet bendradarbes naudojo. Kiek kas pirko tai kvapas tik kol papurški geras buvo, po laiko sugesdavo.

neblogi Avono blakstienu tušai, ko apie lupdažius nepasakyčiau. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nightmoon: 13 liepos 2011 - 17:13
QUOTE(*agnyte* @ 2011 06 30, 21:25)
noreciau suzinoti kitu atsiliepimus apie siuos seselius, nes man jie labai greitai subega  doh.gif 

user posted image

man nesubega sausi seseliai.Bet jei vokai linke pasiriebaluoti,tai siulyciau pries dedant seselius deti ant voku truputi krempudros ir po to paprasta pudryte patepti.Taip daro makiazus visazistes mirksiukas.gif
Atsakyti
man šis variantas nepadeda. Tik šešėlių pagrindas, nes jis kaip klijukai, prie kurio prilimpa šešėliai ir spalva intensyvesnė būna
Atsakyti
Būčiau labai dekinga,kad pasakytumėt savo nuomonę apie šiuos gaminius. Ar patinka/patiko , ar geri?

Super magnify , enchant tušai. Palyginimui,kuris geresnis ?
Pudros rutuliukai .
Mineralinė biri pudra.
Kompleksinis rankų kremas.
Apynagių želė su vit C.
Lūpų balzamas "šokoladas" .
Putos,garbanoms formuoti.
Atsakyti
Giriu Supershock pieštuką (spalva bronze) - minkštas, gerai pigmentuotas, super gerai laikosi 4u.gif
Pieštukas su kempinėle ant kito galo - kiek prastesnis už Supershock, duočiau 9 balus, ta kempinėlė nesąmonė, nemalonu ja brūžint per voką, pieštukas kiek kietesnis, bet visumoj neblogas. Mano spalvytė Black teal, labai unikali rolleyes.gif
Nagų odelių kremas - pirmas įspūdis geras, patogi pakuotė, greitai įsigeria, apie poveikį anksti kalbėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2011 07 27, 20:54)
Būčiau labai dekinga,kad pasakytumėt savo nuomonę apie šiuos gaminius. Ar patinka/patiko , ar geri?

Super magnify , enchant tušai. Palyginimui,kuris geresnis ?
Pudros rutuliukai .
Mineralinė biri pudra.
Kompleksinis rankų kremas.
Apynagių želė su vit C.
Lūpų balzamas "šokoladas" .
Putos,garbanoms formuoti.

bronze pudros rutuliukai giriu labai bet dar labiau geriu mineraline biria pudra
Atsakyti
QUOTE(alinuksss @ 2011 07 28, 18:46)
bronze pudros rutuliukai giriu labai bet dar labiau geriu mineraline biria pudra

tai vienžo abu patinka. biggrin.gif o kaip laikosi mineralinė ant veido,ir ar pamaskuoja kiek nors?
Atsakyti