Įkraunama...
Įkraunama...

AVON kosmetika

Ar esat kuri naudojus duso zele - Blemish clearing body wash is clearskin serijos?
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 08 04, 22:41)
Platintoja radau ir uzsisakiau 3 kaukes, dvi veidui ir viena pedom  bigsmile.gif parasyisu atsiliepima, ryt gausiu  wub.gif

kokias užsisaket veidui?
Esu turejus is planet spa violetine. Labai patiko,kvepejo nerealiai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2011 08 04, 22:45)
kokias užsisaket veidui?

viskas is violetiniu kvepia nerealiai, dar viskas ziauringai patinka su negyvos juros mineralais nu man tas kvapas ir ziauriai prie sirdies
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2011 08 05, 00:45)
kokias užsisaket veidui?

Uzisakiau is Planet spa su sake ir ryziais ir su baltaja arbata. Abi nuplesiamos bigsmile.gif ir kojom kauke sveiciamaja su levandom.. bet tos tai nesupratau.. uzsidejau vonioj, tai ji net nezadejo man ten stingt schmoll.gif gal kad ant slapiu pedu dejau? ir skysta tokia.. kaip ten su ja kazin, gal kas naudojat? bigsmile.gif
Atsakyti
Aš turėjau pėdom, man patiko, gal kiek per šlapios pėdos buvo ? Reikėjo truputį nusausint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 08 06, 22:08)
Uzisakiau is Planet spa su sake ir ryziais ir su baltaja arbata. Abi nuplesiamos  bigsmile.gif ir kojom kauke sveiciamaja su levandom.. bet tos tai nesupratau.. uzsidejau vonioj, tai ji net nezadejo man ten stingt schmoll.gif gal kad ant slapiu pedu dejau? ir skysta tokia.. kaip ten su ja kazin, gal kas naudojat? bigsmile.gif

kojom kauke turi siek tiek sukieteti,nes jos sudetyje yra molio.Sudziuti taip kaip veido kauke ji neturi.Be to jei naudojama pilnoje garu vonioje-dziuti kaukei sekasi sunkiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas turi atsiliepimu? Kokiai odai labiau tinka, koks poveikis?
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
QUOTE(Label @ 2011 08 07, 19:17)
Kokiai odai labiau tinka, koks poveikis?

Riebiai, spuoguotai odai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 07 rugpjūčio 2011 - 18:33
QUOTE(Label @ 2011 08 07, 19:17)
Gal kas turi atsiliepimu? Kokiai odai labiau tinka, koks poveikis?

Jei gerai pamenu,tai šitas rinkinys buvo labai stipriai išgirtas senoj temoj. Vos ne stebuklas biggrin.gif
Atsakyti
Tikiuosi, kad atsiras tokiu kurie naudoja/naudojo sias priemones ir gales pakomentuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2011 07 27, 22:54)
Būčiau labai dekinga,kad pasakytumėt savo nuomonę apie šiuos gaminius. Ar patinka/patiko , ar geri?

Super magnify , enchant tušai. Palyginimui,kuris geresnis ?
Pudros rutuliukai .
Mineralinė biri pudra.
Kompleksinis rankų kremas.
Apynagių želė su vit C.
Lūpų balzamas "šokoladas" .
Putos,garbanoms formuoti.

SuperEnchant tušas labai patiko, gražiai tepasi, nepalieka gumuliuku, neapsunkina ir nesulipina blakstienų thumbup.gif O SuperMagnify nelabai, labai plonas šepetukas.
Atsakyti
Supermagnify tusas man patiko. Reikejo tik priprasti prie plono sepetelio. smile.gif
Atsakyti