QUOTE(Moonstruck @ 2012 05 14, 12:31)
Moteriškus iš "Avon" esu turėjus tik rutulinius. Apsaugodavo gerai, bet kad ir ką berašytų, pažastis balindavo. Vyriškus purškiamus perku savo vyrui - nesiskundžia.
Čia jūs apie išsukamus ar drožiamus kalbate? Išsukamus esu turėjus tiek tamsiai rudą, tiek juodą. Naudojau abu - tamsiai rudą dienai, o juodą vakariniam makiažui. Patiko ne tik todėl, kad ilgai išlikdavo, bet ir dėl to, kad pačius antakius kiek užfiksuodavo.
Tą drožiamą su šepetėliu kitam gale turiu rudą. Šis yra šviesesnis už rudą išsukamą, bet naudoti dar įmanoma, nors mano antakiai yra į juodumą labiau. Nepatinka, kad papildomai reikia fiksacijos kokia kita priemone, nes mano antakiai ilgi ir mėgsta riestis į visas puses
Pabandžiau rutulinį užsisakyti tiek sau, tiek draugui, gal tiks
Apie pieštuką kalbėjau išsukamą, man atrodo, kad drožiamas ne toks geras, nu čia vidinis nusistatymas daugiau

bet jei sakot dėl fiksacijos, kad geriau išsukamas, nebūsiu tada prašovus, nes mano antakiai po nakties irgi būna užsirietę kur nors, tai geria, kai pasifiksuoja. Šviesesnė už mane mergina sakė juodą naudoja pati, tai aš su savo tamsiai rudais plaukais irgi pabandysiu, kai gausiu, pasidalinsiu atsiliepimais