Įkraunama...
Įkraunama...

AVON kosmetika

mergaitės, gal kas turit ir naudojate piniginę "Abelia".
Ar ji tikrai kvadrato formos, išmatavimai tai sako ką kitą smile.gif
ar atitinka ji paveikslėlį ...?

user posted image

Būtų įdomu išgirsti Jūsų nuomonę, o gal ir foto realią 4u.gif
Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 05 14, 08:54)
Ar gerai apsaugo dezodorantai? Aš iš tų daugiau prakaituojančių, tai tikrai ne visi tinka.. Ir vyriški ar gerai apsaugo?

Moteriškus iš "Avon" esu turėjus tik rutulinius. Apsaugodavo gerai, bet kad ir ką berašytų, pažastis balindavo. Vyriškus purškiamus perku savo vyrui - nesiskundžia.

Ir antakių pieštuką nusižiūrėjau, plaukai tamsiai rudi į juodumą (4 nr.), reiktų tinktis tamsiai rudą ar juodą? Neįsivaizduoju tas rudas kokio atspalvio  g.gif

Čia jūs apie išsukamus ar drožiamus kalbate? Išsukamus esu turėjus tiek tamsiai rudą, tiek juodą. Naudojau abu - tamsiai rudą dienai, o juodą vakariniam makiažui. Patiko ne tik todėl, kad ilgai išlikdavo, bet ir dėl to, kad pačius antakius kiek užfiksuodavo.
Tą drožiamą su šepetėliu kitam gale turiu rudą. Šis yra šviesesnis už rudą išsukamą, bet naudoti dar įmanoma, nors mano antakiai yra į juodumą labiau. Nepatinka, kad papildomai reikia fiksacijos kokia kita priemone, nes mano antakiai ilgi ir mėgsta riestis į visas puses smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonstruck: 14 gegužės 2012 - 11:32
Sveikos, mane domina tas purskiamas kuno aliejukas, suteikiantis auksinio blizgesio, gal kuri naudojote? Ar nera labai riebus? ar suteikia blizgesi, svytejima? 4u.gif
Atsakyti

i 
Skelbimų lentoje ieškome narių platinančių kosmetika. Šioje temoje tik diskusijos apie kosmetikos priemones.
Atsakyti
QUOTE(Moonstruck @ 2012 05 14, 12:31)
Moteriškus iš "Avon" esu turėjus tik rutulinius. Apsaugodavo gerai, bet kad ir ką berašytų, pažastis balindavo. Vyriškus purškiamus perku savo vyrui - nesiskundžia.
Čia jūs apie išsukamus ar drožiamus kalbate? Išsukamus esu turėjus tiek tamsiai rudą, tiek juodą. Naudojau abu - tamsiai rudą dienai, o juodą vakariniam makiažui. Patiko ne tik todėl, kad ilgai išlikdavo, bet ir dėl to, kad pačius antakius kiek užfiksuodavo.
Tą drožiamą su šepetėliu kitam gale turiu rudą. Šis yra šviesesnis už rudą išsukamą, bet naudoti dar įmanoma, nors mano antakiai yra į juodumą labiau. Nepatinka, kad papildomai reikia fiksacijos kokia kita priemone, nes mano antakiai ilgi ir mėgsta riestis į visas puses  smile.gif

Pabandžiau rutulinį užsisakyti tiek sau, tiek draugui, gal tiks g.gif

Apie pieštuką kalbėjau išsukamą, man atrodo, kad drožiamas ne toks geras, nu čia vidinis nusistatymas daugiau smile.gif bet jei sakot dėl fiksacijos, kad geriau išsukamas, nebūsiu tada prašovus, nes mano antakiai po nakties irgi būna užsirietę kur nors, tai geria, kai pasifiksuoja. Šviesesnė už mane mergina sakė juodą naudoja pati, tai aš su savo tamsiai rudais plaukais irgi pabandysiu, kai gausiu, pasidalinsiu atsiliepimais smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras, galetumete paaiskinti, kiek savaiciu trunka kampanija? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 05 18, 19:37)
Labas vakaras, galetumete paaiskinti, kiek savaiciu trunka kampanija?  4u.gif

Lygiai tris smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edukas82 @ 2012 05 18, 20:45)
Lygiai tris smile.gif

Dabar kelinta ir kada prasideda? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 05 18, 21:48)
Dabar kelinta ir kada prasideda?  4u.gif

Nueikit į Avon tinklapį ir pati pažiūrėkit. Pagrindiniam lape aiškiai parašyta.
Atsakyti

i 
Ieškot platintojų šioje temoje draudžiama. Naudokitės Skelbimų lenta.
Atsakyti
Labukas zinoves, norejau paklausti, naujam kataloge yra tokios 4 grazios plonos spalvotos apyrankes. Kaip jos realiai atrodo? Ten jos odos imitacija aptrauktos, ar gelezines? kaip tos spalvos gyvai?
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2012 05 30, 00:34)
Labukas zinoves, norejau paklausti, naujam kataloge yra tokios 4 grazios plonos spalvotos apyrankes. Kaip jos realiai atrodo? Ten jos odos imitacija aptrauktos, ar gelezines? kaip tos spalvos gyvai?

Labai gražios, pati turiu. Jos aptrauktos plona, pinta odele, o spalvos nėra labai ryškios, tokios gražios, pastelinės. thumbup.gif
Atsakyti