Įkraunama...
Įkraunama...

AVON kosmetika

QUOTE(Pomona33 @ 2012 05 29, 22:34)
Labukas zinoves, norejau paklausti, naujam kataloge yra tokios 4 grazios plonos spalvotos apyrankes. Kaip jos realiai atrodo? Ten jos odos imitacija aptrauktos, ar gelezines? kaip tos spalvos gyvai?

Čia turi būti mėgėjas tokių dalykėlių. Manęs tokie daiktai neveža, tai jos atrodo paprastos. Odos imitacija, o dar geltonasmetalas - kažin, ar nenusitrins. unsure.gif Bet "švogerka" pasiėmė mėlyną - džiaugiasi - jai patinka tokio stiliaus papuošalai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edukas82 @ 2012 05 30, 12:27)
Odos imitacija, o dar geltonasmetalas - kažin, ar nenusitrins. 

g.gif hmm.... na man tokios pincikliuskos irgi nepatinka su geltonu metalu doh.gif bet foto atrode visai ne prastai...bet supratau,kad realiai tai eilini karta pigi bizuterija taip? Tai jos atskirai parsiduoda, galvojau ten rinkinukas... doh.gif
ech...visai man ju ir nereikia irnesakyk.gif biggrin.gif
aciu uz atsakyma! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dream85 @ 2012 05 30, 09:47)
Labai gražios, pati turiu. Jos aptrauktos plona, pinta odele, o spalvos nėra labai ryškios, tokios gražios, pastelinės. thumbup.gif

ooo tik poto pamaciau Jusu komentara ... ax.gif tai is Jusu komentaro supratau,kad cia tikrai skonio reikalas del ju...jei tokios skirtingos nuomones. Bet jos to geltono tokio eilinio Avon metalo taip? Lengvos ar sunkios?
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2012 05 30, 21:18)
Bet jos to geltono tokio eilinio Avon metalo taip? Lengvos ar sunkios?

Va šito nepamenu biggrin.gif Gal kiek kitoks metalas, ne visai tas toks kur būna prastas. Šitas šiek tiek blizgesnis, bent jau kiek pamenu. Aš ją tik čiupinėjau rolleyes.gif
Atsakyti
gal esate bandziusios bespalvi koreguojama makijazo pagrinda,kokie atsiliepimai ar gerai isigere neblizga oda
Atsakyti
QUOTE(bresk5 @ 2012 05 31, 17:52)
gal  esate bandziusios bespalvi koreguojama makijazo pagrinda,kokie atsiliepimai ar gerai isigere neblizga oda

turiu, naudoju ax.gif lengvai tepasi ir puikiai panaikina blizgesi bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, ieškojau atsiliepimų apie avon plaukų dažus ir permetusi akimis pamačiau, kad kai kurios ieško konsultantės. Gal ir ne vieta, tiesiog noriu pasakyti, kad į mane galite kreiptis norėdamos užsisakyti, esu iš Vilniaus. Paliksiu savo el. paštą : dovilytes@gmail.com smile.gif

O Grįžtant prie plaukų dažų, kaip manot, ar verta bandyti? Pastaruoju metu naudoju syoss dark brown spalvos. Už ką jūs? Syoss ar Avon? smile.gif
Atsakyti
Man taip pat butu idomus atsiliepimai apie plauku dazus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 06 11, 21:06)
Man taip pat butu idomus atsiliepimai apie plauku dazus?  4u.gif

Pacituosiu klientės atsiliepimą: "Gerai nudazo, tik viena dalyka vertinciau kaip minusa - ta emulsija ar kaip ji ten vadinasi, kur tepama pries plauku dazyma, man cia pasirode daug terliones:))) nes as pati jau seniai plaukus dazau tiek sau, tiek draugem, tai norisi, kuo maziau apsikrauti visokiais kremais, o siaip kokybe tai tikrai nebloga:))) mano nuomone:))"

Pridėsiu, kad plaukai nenublunka, ilgai blizga ir yra sveikiau atrodantys, nei po kitų dažu. Man smile.gif
Atsakyti
Man Avon dažai netiko, greitai ėmė plautis spalva. Dažau juodai jau daug metų ir tik su šiais dažais taip atsitiko. Pliusas tas, kad nedirgina galvos odos, plaukai gražiai blizga, dažai skaniai kvepia. Dėl paruošiamojo balzamo - ir man per daug terlionės pasirodė.
Atsakyti
Aciu. 4u.gif Ta emulsija, tai gal koks apsauginis kremas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 06 11, 23:13)
Aciu.  4u.gif Ta emulsija, tai gal koks apsauginis kremas?  4u.gif

ten paruosiamasis balzamas - kai juo istepi plaukus, tolygiau dazai pasiskirsto ir vienodziau nudazo 4u.gif o as pati dazau rudu atspalviu (4.0 berods), tai esu labai patenkinta - plaukai islieka grazus ir zvilgantys labai ilgai 4u.gif ir dar vienas labai didelis pliusas - dazai lengvai nuo odos nusiplauna (o kitus ten gramdyt gali negramdes doh.gif )
Atsakyti
Išbandžiau "Color Trend" vokų šešėlių pagrindą.
user posted image
Jo aprašymas:
2 funkcijos: pabrėžia akis ir tinka kaip vokų šešėlių pagrindas, padedantis jiems ilgiau išlikti ant odos. Lengvas ir švelnus it šilkas.
Pavadinimas ant dėžutės: "Birūs vokų šešėliai" biggrin.gif
Aš jį naudoju kaip šviesų šešėlį, nes mano vokų oda tamsoka, taigi žvilgsnis jo užtepus tampa gyvesnis. Pire odos "prilimpa" ir laikosi gerai, todėl manau, kad ir šešėlių pagrindo funkciją turėtų gerai atlikti, bet aš tam turiu kitų priemonių. Pats šešėlis/pagrindas atrodo matinis, tik prie šviesos pastebimas šioks toks žėrėjimas, bet tikrai neperlamutrinis. Tepasi taupiai, dengiasi gerai, nebyra.
Atsakyti