Įkraunama...
Įkraunama...

AVON kosmetika

QUOTE(Caridian @ 2012 09 19, 09:42)
O kaip tiksliau vadinasi?

user posted image
sitas bus. mano blakstienos trumputes ir tankios, nelipina ir graziai padazo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2012 09 19, 09:59)
user posted image
sitas bus. mano blakstienos trumputes ir tankios, nelipina ir graziai padazo  smile.gif

Man irgi sitas patinka thumbup.gif
Atsakyti
Sian isbandziau avon plauku kauke PLANET SPA SU TAUKMEDZIU, na man gana patiko tik kvapas nelabai (taukmedzio), taip pat veido krema is PLANET SPA su taukmeziu, tai irgi patiko, ir drekina neblogai ir tepasi makloniai smile.gif Tik kvapas nelabai man.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2012 09 19, 20:53)
Sian isbandziau avon plauku kauke PLANET SPA SU TAUKMEDZIU, na man gana patiko tik kvapas nelabai (taukmedzio), taip pat veido krema is PLANET SPA su taukmeziu, tai irgi patiko, ir drekina neblogai ir tepasi makloniai smile.gif Tik kvapas nelabai man....  smile.gif

Kvapas tai jooo, juk taukmedis wink.gif Bet pats jis super dalykas yra, labai gerai maitina ir minkština. O gryną taukmedžio sviestą galima ir vaikams naudoti, kadangi jis nealergizuoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2012 09 19, 19:53)
Sian isbandziau avon plauku kauke PLANET SPA SU TAUKMEDZIU, na man gana patiko tik kvapas nelabai (taukmedzio), taip pat veido krema is PLANET SPA su taukmeziu, tai irgi patiko, ir drekina neblogai ir tepasi makloniai smile.gif Tik kvapas nelabai man....  smile.gif

Planet Spa linija labai gera, taciau man asmeniskai kiekvienas produktas turi specifini kvapa, esu labai jautri kvapams ir negaliu naudoti doh.gif
Atsakyti
Mano naujos prekės iš AVON:

user posted image

Žalila spalvytė smile.gif
user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Neriliene @ 2012 09 17, 11:34)
Aliejukas stikliniam buteliuke, su žaliu kamšteliu  thumbup.gif
Vienintelis geras produktas iš šios linijos..

kaip tik gavau šiandien jį, gal ir man tiks rolleyes.gif 4u.gif kažkada seniai ,seniai jį naudojau,tai kažkaip riebino jis man ar kas ten buvo nepamenu, bet vėl nusprendžiau suteikt jam antrą šansą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Black Swan @ 2012 09 20, 17:15)
Planet Spa linija labai gera, taciau man asmeniskai kiekvienas produktas turi specifini kvapa, esu labai jautri kvapams ir negaliu naudoti doh.gif

puiki linija , arbatžolių ir alyvuogių tiesiog super , kitų kvapai man irgi nepatinka
paskutinį kremuką pirkau su triufeliais , kvapas malonus , bet labai stiprus , MB sakė vys iš miegamo
Atsakyti
QUOTE(Emixsit @ 2012 09 20, 22:17)
Mano naujos prekės iš AVON:

user posted image

Labai įdomūs atsiliepimai apie šį tušą, nes planuoju įsigyti smile.gif
Atsakyti
Pats tusas gal ir nieko, bet sepetelis doh.gif neimanoma pasidazyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2012 09 21, 08:58)
puiki linija , arbatžolių ir alyvuogių tiesiog super , kitų kvapai man irgi nepatinka
paskutinį kremuką pirkau su triufeliais , kvapas malonus , bet labai stiprus , MB sakė vys iš miegamo

Turiu ir as ta su triufeliais, maniskis sake ta pati! lotuliukas.gif Nesitepu pries miega, panaudoju kartais kaip ranku krema ar pan. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aurums @ 2012 09 21, 18:34)
Labai įdomūs atsiliepimai apie šį tušą, nes planuoju įsigyti smile.gif

Šiaip visai nieko tušas, bet tikėjaus,kad jis gražiau dažys, man supershock max labiau patiko smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif. Tikiuosi, kad į šią temą užsuka ir Avon konsultantės smile.gif. Ieškau, kas galėtų užsakyti šį bei tą iš dar šiuo metu galiojančio katalogo. Tiktų Vilnius ir Marijampolė. Jeigu nesunku, parašykite į AŽ.
Atsakyti