Įkraunama...
Įkraunama...

AVON kosmetika

QUOTE(justemur @ 2012 10 12, 09:31)
būna išpardavimo lankstinukuose ji,tai ieškokite konsultantės ir prašykite  4u.gif  tikrai superiniai šešėliai ,kai pirmą kart nusipirkau tikrai nesitikėjau tokios geros kokybės už tokią kainą bigsmile.gif  thumbup.gif

Buvau nuejusi i Avon, rode man ispardavimo lankstinuka, siu seseliu paletes nebuvo
O tie ispardavimo lankstinukai, jie eina kaip ir katalogu kompanijos - kiekviena katalogo kompanija su nauju ispardavimo lankstinuku?
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2012 10 12, 11:01)
Buvau nuejusi i Avon, rode man ispardavimo lankstinuka, siu seseliu paletes nebuvo
O tie ispardavimo lankstinukai, jie eina kaip ir katalogu kompanijos - kiekviena katalogo kompanija su nauju ispardavimo lankstinuku?

Taip. Bent jau 15 kampanijoj šitų šešėlių irgi nesimato
Atsakyti
QUOTE(Alexandra83 @ 2012 10 12, 15:58)
Taip. Bent jau 15 kampanijoj šitų šešėlių irgi nesimato

aisku, dekui smile.gif
Atsakyti
Atnesu atsiliepima apie Avon Spectralash blakstienu tusa:
user posted image

Labai puikus pirkinys thumbup.gif galima reguliuoti kiek pacio tuso ant sepetelio 'paduoti', kas man labai patinka, nes dazniausiai kol tusas naujas jis tepliojasi, o su siuo nusistatau ant 1 numerio ir sepetelis nebuna toks slapias. Nelipina blakstienu , graziai ''susukuoja'', nenubyra dienos eigoje, zodziu kartotinas manau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukšt: 13 spalio 2012 - 00:37
QUOTE(Pukšt @ 2012 10 13, 01:35)
Atnesu atsiliepima apie Avon Spectralash blakstienu tusa:

Aš kažkaip nepastebėdavau skirtumo ar ant 1,ar ant 3 4u.gif bet šiaip tušas taipogi patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2012 10 11, 21:02)
Ir alyvuogių kvapas nepatinka?
Man tai jis labai "skanus" biggrin.gif Dažnai naudoju Planet Spa alyvuogių kremą kūnui (kaitalioju jį su TBS sviestais)- mano sausai kūno odai tikra atgaiva, drėkina puikiai, greitai susigeria ir kvepia maloniai smile.gif

Anksciau esu bandziusi su alyvuogemis, patiko. Taciau nelabai draugauju su alyvuogem taigi kazkaip atstumia isigyti vel biggrin.gif

Beje taip pat domina atsiliepimai apie juodaji muila 4u.gif
Atsakyti
Šitas balzamukas thumbup.gif

user posted image

šiaip tokie tepami lūpoms man visai nepatinka, žadėjau naudoti alkūnėms bei rankoms. Kvapas ir drėkinimas thumbup.gif likau nustebinta biggrin.gif

Gal yra merginų,kurios jau turi ką nors iš naujos luxe linijos? 4u.gif Šešėliai ypatingai domina ax.gif
Atsakyti
Nerandu nuomonės apie bronzinį atspalvį suteikiančių ir spindesį suteikiančių rutuliuką. Neapsisprendžiu kuriuos imti. Gal kas paprotintų? Nesu nei šviesi labai, nei pamsi. Ir šiaip, kokia kokybė? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenuorama @ 2012 10 24, 11:05)
Nerandu nuomonės apie bronzinį atspalvį suteikiančių ir spindesį suteikiančių rutuliuką. Neapsisprendžiu kuriuos imti. Gal kas paprotintų? Nesu nei šviesi labai, nei pamsi. Ir šiaip, kokia kokybė?  ax.gif

Jeigu apie tuos rudus rutuliukus, tai kelios mano draugės turėjo, tai nelabai buvo sužavėtos pirkiniu, nors jų tamsesnis odos atspalvis,bet ir tai netiko,tai sunaudojo kaip skaistalus smile.gif

Išmėginau luxe makiažo pagrindo mėginėlį,likau patenikinta,galvoju apie didesnio kiekio pirkimą blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti

i 
Draudžiama temoje ieškoti platinančių kosmetika.
Atsakyti
domintu atsiliepimai apie avon plauku aliejus su arganu,
Atsakyti
QUOTE(bresk5 @ 2012 10 25, 14:11)
domintu atsiliepimai apie avon plauku aliejus su arganu,

man patiko, bet stebuklų irgi nedaro ax.gif
Atsakyti