QUOTE(biziukas @ 2011 06 23, 12:44)
Aš kasdien turiu poreikį atrodyti gerai, ką jau kalbėti apie ypatingesnes progas. Va, kažkada kai buvau studentė be pinigų, ėjau į vakarėlį, nusipirkau suknelę humanoj už 5 lt, draugės klausinėjo visą vakarą, kur tokį grožį radau pirkti, o viena su pavydu išrėžė "gerai tau, kad turi pinigų tokius rūbus pirkinėtis"

Ir ko aš ne princesė buvau?
O dėl vestuvių, taip, norėjau būti elegantiška, ypatingesnė tą dieną, bet susituokti su mylimu vyru man buvo svarbiau nei tai, kokį rūbą vilkėsiu.
Juk santuokos esmė - priesaika, pasižadėjimas, o ne rūbai, batai, šampė ir saldainiai. Bent jau man...
paaiskinkite tai lietuvos "elitui"

, geltona spauda tik ir skelbia, tik ir raso, tik ir ideda nuotraukas, tokiu ispudingu lt "izimybiu" vestuves.automatiskai kai kurioms, "prastuomenes" moterims kyla naturalus klausimas, kodel ta-sita-ana gali o as negaliu pabuti princese, na atleiskite ne visos tokios samoningos ir ta samone kartais uzmiega o atbunda moteriskumas-blondiskumas
nejaugi nei viena is jusu niekada nestovejo prie parduotuves vitrinos, uzsigeidusi cia ir dabar tureti sia suknele/kostiumeli/batelius, nors greiciausiai po dienos-kitos ju jau nebesinoretu? nu moterys, mes moterys, nevisada esame tokios stiprios pragmatikes, kartais norime pabuti princesemis-pinigu svaistytojomis, silpnaja lytimi..kazkaip netikiu, kai visos cia rasote kad esate uzkietejusios pragmatikes, nu netikiu nors tu ka...