QUOTE(Tavo_Mano @ 2011 06 23, 11:50)
paaiskinkite tai lietuvos "elitui"

, geltona spauda tik ir skelbia, tik ir raso, tik ir ideda nuotraukas, tokiu ispudingu lt "izimybiu" vestuves.automatiskai kai kurioms, "prastuomenes" moterims kyla naturalus klausimas, kodel ta-sita-ana gali o as negaliu pabuti princese, na atleiskite ne visos tokios samoningos ir ta samone kartais uzmiega o atbunda moteriskumas-blondiskumas
nejaugi nei viena is jusu niekada nestovejo prie parduotuves vitrinos, uzsigeidusi cia ir dabar tureti sia suknele/kostiumeli/batelius, nors greiciausiai po dienos-kitos ju jau nebesinoretu? nu moterys, mes moterys, nevisada esame tokios stiprios pragmatikes, kartais norime pabuti princesemis-pinigu svaistytojomis, silpnaja lytimi..kazkaip netikiu, kai visos cia rasote kad esate uzkietejusios pragmatikes, nu netikiu nors tu ka...
O taip, kasdien gatvėje pamatau gražiai atrodančių moterų, mokausi iš jų, semiuosi idėjų, peržvelgiu savo garderobą, kai ką patobulinu, kai ką naujai paderinu, nes ne viską, ką matau, galiu įsigyti

O princese pabūnu per įvairius rimtesnius kokteilių vakarėlius, kuriems iš anksto kombinuoju rūbus. Bet visam tam nebūtini tūkstančiai. Čia jau atsakau už savo žodžius
Ir vėl, vestuvių ir svarbesnių vakarėlių nelyginu. Į vakarėlius einu atsipalaiduoti, kartais reikia sudaryti įspūdį, kartais bendrauti su svarbiais mano darbui žmonėmis ir t.t., tad apranga vaidina tam tikrą vaidmenį. Į vestuves ėjau pasižadėti savo vyrui, norėjau atrodyt tvarkinga, elegantiška, bet daugiau mano apranga nevaidino jokio vaidmens tą dieną.