Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuves - tai cirkas

QUOTE(ragnez @ 2011 06 23, 13:15)
drinks_cheers.gif  vzaimno

g.gif nes pateisinu kai kuriu zmoniu norus buti nepragmatiskiems karta gyvenime? nes pati kartais (labai retai, bet visgi, pasilegiu ne pragmatiskai, o moteriskai) nu sorry, nemanau kad pinigai skirti kisimui i kojine, tiesiog reikia teisingai paskirstyti savo seimos biudzeta tam, kad liktu laisvu pinigu nepragmatiskiems poelgiams kartais....
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2011 06 23, 12:13)

viena pasiturinti seima isvaziuoja joninems i sodyba, ruosiasi su ikimoklinukais vaikais isvykti i zygi su palapinem, moteris sedi prie pc, ziuri i oru prognoze ir dejuoja kad va nakti salta bus, kaip cia nesuslatu vaikai palapineje nes nuolat nuspardo kaldryte...as ( nesu pasiturinti, labiau prie vidutinio ar net mazesniu pajamu) savo vaikui esu nusipirkusi tam reikalui pukini miegmaisi (kainavo jis brangokai, bet zinant kad bus naudojamas ne viena sezona, pasiteisins islaidos). as jai uzsimenu kad yra tokie dalykai kad vaikams butu sitla palapineje, ji tik numuoja ranka, ai brnagu, issiversim ir su kaldrom....paradoksas?
cia tik viena atveji papasakojau apie sia seima, turiu ir daugiau tu istoriju apie taupyma, kartais apie neprotinga taupyma...
nenoriu jokiu moralu,pamosklu, kiekvienas gyvena taip kaip ismano, bet...
Papildyta:

Viena, kai pasiturintis žmogus taupo iki kraštutinumų (netgi sveikatos sąskaita), visai kas kita, kai neturtingas žmogus iš nieko sugeba sukurti kažką. Apie pastarąjį mes ir kalbam. Autorė neturi už ką kelti svajonių vestuvių, va visos ir svarsto, kaip su tuo, ką ji turi, padaryti kažką gražaus ir įspūdingo.
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 06 23, 12:18)
princese pirmiausia reikia būti viduje. jokie pinigai to nesuteiks.
o norint leisti pinigus reikia jų turėti. kokia ji princesė jei skaičiuoja ko atsisakys jei vieną dieną pabus ta išsvajota princese? kai nustos skaičiuot, kai supras kad gali sau tai leisti , tada galima bus kalbėti apie svajonių išsipildymą. ir išvis manau kad su princesėm autorė minimum dešimt metų pavėlavo.

drinks_cheers.gif Zinoma, kad taip, svajot reik su protu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2011 06 23, 13:21)
g.gif  nes pateisinu kai kuriu zmoniu norus buti nepragmatiskiems karta gyvenime?

nes nesupranti, apie ka as kalbu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 06 23, 13:18)
princese pirmiausia reikia būti viduje. jokie pinigai to nesuteiks.
o norint leisti pinigus reikia jų turėti. kokia ji princesė jei skaičiuoja ko atsisakys jei vieną dieną pabus ta išsvajota princese? 1.kai nustos skaičiuot, kai supras kad gali sau tai leisti , tada galima bus kalbėti apie svajonių išsipildymą. ir išvis manau kad2. su princesėm autorė minimum dešimt metų pavėlavo.

1.Gyvenant lietuvoje ir turint vaika tai imanoma?

2. Apgailetinai skamba...mazdaug, tu sene,zinok savo vieta...

Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2011 06 23, 13:04)
Ta pati galiu pasakyti ir apie jus, kadangi bandote "suvaryti" temos autores svajone...ir suvaryti pikdziugiskai, ironiskai, jusu pasisakymai tiesiog alsuoja tuo...
Bijote prisipazinti kad viduje norite, norite nu norite isteketi uz savo sugyventinio ane? bet gi nesiulo, nesiulo, nesiulo? todel reikia ateiti ir issilieti cia, nes taip patogu, ir paciai ant sirdies geriau pasidaro? man apgailetinai atrodo tokie zmoniu "suvarymai" SM,ir visada, kiekvienoje temoje, atisras tokiu bobu kitaip negaliu pavadinti kurios prades susivienijusiomis pajegomis varyti ir matyt jausti nuo to orgazma...
tik todel pradejau sioje temoje diskutuoti NES BOBELKOS UZKNISO JUODAI! o dabar jau galite pradeti lieti savo nuodus toliau..

kadangi man tradicijos ir kazkokios vertybes yra 0, tai jei noreciau isteketi tempciau ji i zaksa smile.gif jis nepriestarautu,nes jam irgi nusispjaut smile.gif
Pavydo nejauciu, drauge nama statosi,o as net nuosavo buto neturiu ir?nevelnio nepavydziu,nes neturiu ko,as laiminga del savo gyvenimo,kitu gyvenimai man mazai rupi.
Ko as viduje noriu?mieloji,mano didziauses troskimas,kad vaikas sveikas butu(nes turim siokiu tokiu problemu),visa kita yra nesvarbu.Todel mano nuomone,jei nori teketi tekek,bet neatiminek is seimos pinigus,nes neziania,gal ryt ju labai reikes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 23 birželio 2011 - 12:32
pasinaudodama sita citata, atsakau Tavo-Mano.
QUOTE(biziukas @ 2011 06 23, 13:21)
Viena, kai pasiturintis žmogus taupo iki kraštutinumų (netgi sveikatos sąskaita), visai kas kita, kai neturtingas žmogus iš nieko sugeba sukurti kažką.

as kalbu apie trecia varianta: kai turedama pakankamai pinigu ir galedama nors ir kasdiena elgtis nepragmatiskai, as samoningai renkuosi neislaidauti. ir pirmiausia todel, kad aiskiai suvokiu skirtuma tarp poreikiu ir igeidziu. man nereikia isoriniu puosmenu tam, kad jausciausi savimi.
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2011 06 23, 12:25)

Pagal jusu blondiniska proteli, tikrai neimanoma, esat islaidi, megstat svaistyt pinigus, kai ju daug neturit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2011 06 23, 13:23)
nes nesupranti, apie ka as kalbu  4u.gif

nesuprantu kam jus tai kalbate 4u.gif ...norite "atversti" temos autore i real life? ji 10 metu malasi tame real life, nemanote, kad rutina uzmusa viska? ir velgi...rutinos issklaidymas kainuoja...taip susidaro uzburtas ratas is kurio ji nori istrukti vienai dienai, nes matote ne visi gali sau leisti prabanga kasmet skristi atostogauti i bahamus, kas savaite lepintis SPA ir grozio salonuose, laisvai vaziuoti i keliones kad ir po lietuva, eiti i renginius/koncertus, netgi pirkti knygas darosi prabanga....
Taip, kai kurios cia raso, kad reikia moketi dziaugtis ir smulkenomis, pasivaiksciojimas peskom aplink savo daugiabucio namo kiema, isvyka i artimiausia norfa parduotuve lotuliukas.gif tik po to ir atsiranda pilnas SM temu, vyras manes nebemyli, nenori, paliko...
pramogos kainuoja... ir nepigiai siuo metu...
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2011 06 23, 12:31)
pasinaudodama sita citata, atsakau Tavo-Mano.
as kalbu apie trecia varianta: kai turedama pakankamai pinigu ir galedama nors ir kasdiena elgtis nepragmatiskai, as samoningai renkuosi neislaidauti. ir pirmiausia todel, kad aiskiai suvokiu skirtuma tarp poreikiu ir igeidziu. man nereikia isoriniu puosmenu tam, kad jausciausi savimi.

Saunuole drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2011 06 23, 13:25)

1. tai gal iš pradžių reiktų pabūti princese, po to apie vaikus galvoti? Nejaučiat kad truputį seka susimaišius?
2. kadangi esu panašaus amžiaus kaip autorė nelaikau nei jos nei savęs senėm. bet iki princesių irgi tolokai jau. o skamba tai tik pas jus galvoje jei ką. melodiją pakeiskit

jūsų patarimas imti paskolą ir pabūti princese? aš išleisti visas ŠEIMOS santaupas tam kad gražiai pasifotografuotų? ir būtinai už 20 gabalų
Atsakyti

taip.

manau, kad kai 35 metu amziaus moteris, desimti metu pragyvenusi seimoje, vis dar tebepuoseleja paaugliska svajone - tai gali liudyti tam tikra nebranduma...
Atsakyti