Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuves - tai cirkas

QUOTE(Tavo_Mano @ 2011 06 23, 15:03)
Visiskai neturiu uz ka gerbti sia sali, nes tik tikri lietuviai gali elgtis kaip avinu banda ir ziureti kaip tyliai juos dusina,arba...kaip pasielgete jus, tikra lietuve, tyliai pabegote is skestancio laivo..

tai kam vargti salyje kurios nekenti, o vietiniai ne zmones o avinu banda? o jus ar sios salies piliete?
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2011 06 23, 15:03)
Visiskai neturiu uz ka gerbti sia sali, nes tik tikri lietuviai gali elgtis kaip avinu banda ir ziureti kaip tyliai juos dusina,arba...kaip pasielgete jus, tikra lietuve, tyliai pabegote is skestancio laivo..

Nei tu zinai del ko isvykome ,nei kada parvyksime ,rasiste tu ir tiek .
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2011 06 23, 15:02)

bet dabar susimaisiau...TAVO MANO, kazkelinta karta lietuviu,bet nors ir augusi bei gimusi cia,neskaito saves Lietuve...

Tavo_mano didziausia gimines dalis yra rusijoje (Sanktpeterburgas, Maskva ir sibire-Tomskas), ir tiek viena is tu giminiu (tevo mama) atvaziavo i lietuva (tiesa sakant ne pati rinkosi cia atvaziuoti, o juos kartu su vyru paskyre i lietuva).
Ir dar, as ne tik ruse bet dar ir lenke pagal krauja lotuliukas.gif nes visa gimine is mamos pusies is traku. raj. ir niekada net nemaste kad jie yra lietuviai lotuliukas.gif
baisus as derinukas vienzo, ir lietuvoje iki siol tik todel kad kazkada turedama super pasiulyma is giminiu maskvoje nenorejau cia palikti savo mamos o j isavo ruoztu savo mamos...nes kitaip ramiai sau baigciau studijas rusijoje, ramiai sau susikurciau seimynini gyvenima su artimu man pagal mentaliteta zmogumi ir nereiketu dabar sedeti ir aiskinti tikroms lietuvems kodel as nesijauciu lietuve ax.gif
Papildyta:
QUOTE(burbanti @ 2011 06 23, 15:09)
Nei tu zinai del ko isvykome ,nei kada parvyksime ,rasiste tu ir tiek .

Jauciu bejegiskumo gaidele, kad nesigauna iki galo asimiliuoti ir paversti visu kitatauciu gyvenanciu lt, patriotais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2011 06 23, 15:11)
Tavo_mano didziausia gimines dalis yra rusijoje (Sanktpeterburgas, Maskva ir sibire-Tomskas), ir tiek viena is tu giminiu (tevo mama) atvaziavo i lietuva (tiesa sakant ne pati rinkosi cia atvaziuoti, o juos kartu su vyru paskyre i lietuva).
Ir dar, as ne tik ruse bet dar ir lenke pagal krauja lotuliukas.gif nes visa gimine is mamos pusies is traku. raj. ir niekada net nemaste kad jie yra lietuviai lotuliukas.gif
baisus as derinukas vienzo, ir lietuvoje iki siol tik todel kad kazkada turedama super pasiulyma is giminiu maskvoje nenorejau cia palikti savo mamos o j isavo ruoztu savo mamos...nes kitaip ramiai sau baigciau studijas rusijoje, ramiai sau susikurciau seimynini gyvenima su artimu man pagal mentaliteta zmogumi ir nereiketu dabar sedeti ir aiskinti tikroms lietuvems kodel as nesijauciu lietuve ax.gif

lotuliukas.gif Tokioms lietuvems.Mes netgi didesnes ruses uz tave pacia ,nes tu nezinai kas tavoji Tevyne .
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 06 23, 14:05)
Zinai ka as sakau lietuviams ,kurie sedi anglijoje ir ja koneveikia -pyzdinkit  is tos salies ,kurios nemegstat ,kas jus cia laiko -skatiertju darozhka skazala mandavoshka  biggrin.gif  ieskokit tu vietu ant kuriu neburnosit .  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(severa @ 2011 06 23, 15:08)
tai kam vargti salyje kurios nekenti, o vietiniai ne zmones o avinu banda? o jus ar sios salies piliete?

zemiau paaiskinau kodel vis dar cia+ jau turiu vaika ir jo isvezti is cia negaliu
dabar jaunimas nevargsta, baigia studijas ir pirmyn buti kitu saliu pilieciais lotuliukas.gif
turiu sios salies pasa jei jus apie tai, bet nesu, nebuvau ir nebusiu sios salies piliete kita prasme
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2011 06 23, 15:13)

Jauciu bejegiskumo gaidele, kad nesigauna iki galo asimiliuoti ir paversti visu kitatauciu gyvenanciu lt, patriotais lotuliukas.gif

Oi ne ,ne ..nesusireiksminkit ,tokiu zmoniu ,kaip jus pilna Lietuva.Nieko nepadarysi ,okupacija Lietuvai ne i nauda buvo biggrin.gif
As gerbiu kitataucius, kurie isipaiso i bendra vaizda .Todel ir pati ,budama lietuve ,bandau isipaisyti i ta sistema, kurioje gyvenu .O jus ka?Jusu jau kelinta karta purkstauj ,nep[atenkinti ,bet nuo lasiniu ir rukytu drsru pasitraukti niekaip negali biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 06 23, 15:14)
lotuliukas.gif  Tokioms lietuvems.Mes netgi didesnes ruses uz tave pacia ,nes tu nezinai kas tavoji Tevyne .

ilindai man i sirdi kad zinai ka as zinau ko nezinau? nebutina visiems rekti, svarbu kad sirdyje puikiai zinau kas ir kur mano tikroji gimtoji Tevyne. tuom ir baigiu sia diskusija.
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2011 06 23, 15:16)
zemiau paaiskinau kodel vis dar cia+ jau turiu vaika ir jo isvezti is cia negaliu
dabar jaunimas nevargsta, baigia studijas ir pirmyn buti kitu saliu pilieciais lotuliukas.gif
turiu sios salies pasa jei jus apie tai, bet nesu, nebuvau ir nebusiu sios salies piliete kita prasme

negalit isvezti vaiko ,nes LIETUVA NELEIDZIA ? lotuliukas.gif pamato jusu vaika ir uzdaro siena?

NA as skaitau gimtine ta sali,kurioje augai ir gimei.
MAma irgi tas zmogus,kuris tave uzaugino,o ne pagimde

Tavo tevai su savo rasizmu tave uzaugino priesiska salei,kuri tave augino ir maitino

ai dar labai biesina isitikinimas,kad Lietuviai privalo moketi Lenku Rusu kalbas doh.gif okupacija kaip ir seniausiai baigesi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 23 birželio 2011 - 14:21
Specialiai parodau Tavo_Mano .Taip ,as lietuve gyvenanti uzsienyje .As gerbiu sali, kurioje gyvenu. Ir man nesunku ir negeda tos salies gyventojams pasakyti garsiai -AS ESU LIETUVE bet ir esu dekinga Anglijai uz man suteiktas galimybes.
user posted image

O tu sugebi tik dergti sali, kuri tave uzaugino .Tuo mes ir skiriames ,kaip sakiau jau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 23 birželio 2011 - 14:26
QUOTE(Reika @ 2011 06 23, 15:19)
negalit isvezti vaiko ,nes LIETUVA NELEIDZIA ? lotuliukas.gif  pamato jusu vaika ir uzdaro siena?

NA as skaitau gimtine ta sali,kurioje augai ir gimei.
MAma irgi tas zmogus,kuris tave uzaugino,o ne pagimde

Tavo tevai su savo rasizmu tave uzaugino priesiska salei,kuri tave augino ir maitino
ai dar labai biesina isitikinimas,kad Lietuviai privalo moketi Lenku Rusu kalbas doh.gif okupacija kaip ir seniausiai baigesi

Vaikas LIETUVIS, neaisku? jis turi lietuvi teva, kuris taip pat nekencia Rusijos kaip ir dauguma lietuviu (klauskite kodel susidejau su lietuviu,...cia is serijos liubov zla...)

Beje lt kalboje nera frazes"as skaitau", tai vertalas is rusu kalbos lotuliukas.gif kazkaip tikra lietuve, kuriai okupacija senai baigesi vis dar vartuoja svetimkunius lotuliukas.gif
apgailetini jus lietuviai, sikate ant Rusijos, o po to keikiates ir verkiate, kad sildymas brangsta lotuliukas.gif teisingai, taip jums ir reikia.

nemokekite jus jokiu kitu kalbu isskyrus lt ir na anglu kad moketumete usa i sikna be muilo sulysti lotuliukas.gif
Atsakyti
Saunuole tu burbanti thumbup.gif
Kaip nekenciu as tokiu rusu, kurie cia gyvena ir nekencia musu Lietuvos, ja juodina, menkina, varytu is cia lauk.
Atsakyti