Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuves - tai cirkas

QUOTE(burbanti @ 2011 06 23, 14:40)
Atasiprasau ,bet mes negyvenima Lietuvoje ,todel visos pamokos  yra anglu kalba.

kaip faina jums smile.gif
bet jus vaika mokot lietuviskai ir niekas jums to nedraudzia gi smile.gif ir niekas nepasikeicia nuo to,kokia kalba jis destomus dalykus mokykloje mokosi,svarbu kad mokosi ir kaip mokosi.

man ziauru kai vienas rusas universitete Zandus pavadino Bakenbardais,nes mane ,kad taip jie lietuviskai vadinasi( is visagino zmogus,o ten lietuviu kaip ir nera likau supratusi)...gerai,kad pas mus destytojai geri, priima atsiskaitymus ivairiom kalbom,netik lietuviskai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 23 birželio 2011 - 13:44
QUOTE(Reika @ 2011 06 23, 14:39)

As suprantu,aki zmogus sveciuojasi salyje kelis metus ir nori,kad vaikas eitu ir mokytusi savo gimtaja kalba dalykus,bet ne kai visa gyvenima gyvena vienoj vietoj ir nemoka net sakino tos salies kalba suregsti.

Reikia ,tu bent kumiekini kiek norrs apie ka rasai? Kas cia kalbejo apie nemokejima kalbos tos salies ,kurioje gyveni?
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2011 06 23, 14:34)
burbuliatorius vyksta,kas antra pirmadieni lukiskiu aiksteje vakare jau keli metai is eiles,per visur buvo reklamuotas smile.gif atsinesk burbulu ir gera nuotaika smile.gif

temos autore nori buti grazi nuotraukose,o tam nereik vestuviu ar daug pinigu.
vieniem uztenka vyro parnesamu 800lt(cia buvo tokia moteris,kuri aiskino,kad nieko jai nereik,uztenka vyro uzdirbamu 800lt ir ji laiminga),kitam ir 10 000lt bus mazai.NA galima sakyti dideli pinigai ugdo didelius norius smile.gif

Aciu uz naudinga info, nes burbulai vienas megstamiausiu vaiko uzsiemimu 4u.gif

gal pazvelkim giliau, bent jau man temos autores norai suprantami kaip noras istrukti is rutinos, norai pasijusti lepinama, norai tiesiog pabuti moterimi, gal as ir neteisi, bet man atrodo ji nori atsigriebti uz kazka neivykusio anksciau savo gyvenime...na nera tai smerkitna, tik gaila kad neranda jie to kompromiso, nes reikia kalbetis, kalbetis ir dar karta kalbetis seimoje..(vakar ikvepta sios temos ilgai kalbejausi su savo vyru apie si reikala, aciu dievui musu norai ir poziuriai su juo sutapo ir todel dar skaudziau kad temos autore nesusikalba su savo antraja puse)
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2011 06 23, 14:42)
kaip faina jums smile.gif
bet jus vaika mokot lietuviskai ir niekas jums to nedraudzia gi smile.gif ir niekas nepasikeicia nuo to,kokia kalba jis destomus dalykus mokykloje mokosi,svarbu kad mokosi ir kaip mokosi.

Apie ka as ir kalbu. JEI TURI VAIKA IR GYVENI TOJE SALYJE ,KURI TAU NERA GIMTINE -TU PATI PRIVALAI JI MOKITI GIMTOSIOS KALBOS ,O NE REIKALAUTI, KAD TA VALSTYBE PRISTATYTU UZSIENIO EMIGRANTAMS MOKYKLU.Ir reiksti pasipiktinimus -kaip cia dabar yra ,as is Portugalijos kilus ,o Lietuvoje nera portugalisku mokyklu ..briedas kazkoks ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 23 birželio 2011 - 13:47
cia sakau,nes pareiskimas,kad va uzdaromos mamos gimtos kalbos mokyklos,vaikas priverstas mokintis tevo gimtos kalbos mokykloje.

lyg tai blogis butu

na mane pries kelis metus nugazdino turku situacija vokietijoje...kai viena mokykla buvo paversta norom nenorom turkiska,neoficialiai, tai ten dieve koks smurtas dejosi pries vokiecius mokytojus ir kelis likusius vokietukus, zurnalistai prie tvoros net buriavosi. blink.gif

Tavo_Mano http://laimikis.lt/b...iatorius-nr-21/ " pirmadienio vakare, birželio 27 d.! Be muilo burbulų prigriebkite žaidimus, muzikinius instrumentus ir dalykus, kurie nudžiugins jus ir aplinkinius smile.gif Dalis žemiau nurodytų miestų jau patvirtino savo dalyvavimą:

• Vilnius: Lukiškių aikštė, 18.3o"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 23 birželio 2011 - 13:49
QUOTE(Reika @ 2011 06 23, 14:45)
cia sakau,nes pareiskimas,kad va uzdaromos mamos gimtos kalbos mokyklos,vaikas priverstas mokintis tevo gimtos kalbos mokykloje.

lyg tai blogis butu

Parodykite nors viena valstybine mokykla anglijoje , kuri butu uzsienio kalba.Privacio9s mokyklos ir tos anglu kalba .Kuo Lietuva turi buti kitokia?
Papildyta:
QUOTE(Reika @ 2011 06 23, 14:45)

na mane pries kelis metus nugazdino turku situacija vokietijoje...kai viena mokykla buvo paversta norom nenorom turkiska,neoficialiai, tai ten dieve koks smurtas dejosi pries vokiecius mokytojus ir kelis likusius vokietukus, zurnalistai prie tvoros net buriavosi. blink.gif

Ai ,tie tai laukiniai is aulu ...man jie visada bus kalnieciai biggrin.gif su oziais besibastantys po kalnus
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 06 23, 14:36)

Jusu vyras neleidzia jums mokinti  jusu vaiko savo kalbos?Ka jus cia nusikalbat ,mano vaikas visa diena kalba angliskai ,mokinasi prancuzu kalbos ,namie kalba lietuviskai ir savarankiskai dar mokinasi rusu kalbos ,o jam dar tik 9 metai .Ir beje ,ten kur mes gyvenam isvis nera lietuvisku mokyklu ,bet mano vaikas ir skaito, ir raso lietuviskai ,nes as ji mokinu ,o ne valstybe.

kai mano vaikui bus 9 metai jis mokes ir savo mamos gimtaja kalba ir anglu kalba, kol kas jam tik ka pries 2 savaites suejo 5, ir kazkoks idirbis yra, bet gimtoji jo kalba deja nebus mano gimtoji kalba ir su tuo jau susitaikiau.
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 06 23, 13:45)
Apie ka as ir kalbu. JEI TURI VAIKA  IR GYVENI TOJE SALYJE ,KURI TAU NERA GIMTINE -TU PATI PRIVALAI JI MOKITI GIMTOSIOS KALBOS ,O NE REIKALAUTI, KAD TA VALSTYBE PRISTATYTU UZSIENIO EMIGRANTAMS  MOKYKLU.Ir reiksti pasipiktinimus -kaip cia dabar yra ,as is Portugalijos kilus ,o Lietuvoje nera portugalisku mokyklu ..briedas kazkoks ..

drinks_cheers.gif
Bet jei gyveni savo gimtinej ir vaikui issizadi savo gimtosios kalbos, nenormalu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 06 23, 14:49)
Parodykite nors viena valstybine mokykla anglijoje , kuri butu uzsienio kalba.Privacio9s mokyklos ir tos anglu kalba .Kuo Lietuva turi buti kitokia?
Papildyta:

Ai ,tie tai laukiniai is aulu ...man jie visada bus kalnieciai  biggrin.gif  su oziais besibastantys po kalnus

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 06 23, 14:42)
Pas ja cia kalba emigrantes  nepasitenkinimas  biggrin.gif

kaip paaiskejo, emigrante tai jus, sedite uzienyje ir labai mylite lietuva is toli lotuliukas.gif
as gimiau lt, mano mama gime lt, jos mama gime lt, mamos mamos tetis gime lt..testi?...gera as emigrante lietuvoje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2011 06 23, 14:49)
kai mano vaikui bus 9 metai jis mokes ir savo mamos gimtaja kalba ir anglu kalba, kol kas jam tik ka pries 2 savaites suejo 5, ir kazkoks idirbis yra, bet gimtoji jo kalba deja nebus mano gimtoji kalba ir su tuo jau susitaikiau.

doh.gif nu varykit i savo gimta sali ir bus,bet jei vaikas GIME Lietuvoje,turi Lietuvos PILIETYBE,tai ji ir yra jo gimtoji kalba.
JEi jum tai tragedija,reikejo pries tai mastyti ir isvis mano nuomone gimdyti geriau savo salyje ir duoti motinos salies pilietybe,kad veliau maziau problemu turetu
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2011 06 23, 14:49)

Mano vaikas Anglijoje nuo vieneriu metu ,penkeriu budamas jau sekmingai kalbejo abiejomis kalbomis . Kur jus cia matote problema?As tik matau problema tame ,kad jus nenorite uzsiimti su vaiku ir mokinti ji motinos kalbos.Tingit.
Atsakyti